Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernix1993

witam potrzebuje rady dojrdzalej doswiadczonej kobiety

Polecane posty

Gość ernix1993

jestem od 10 miesiecy w zwiazku z M. jest to zwiazek bardzo burzliwy. on lubi sobie wypic. bardzo dlugo nie pracowal i to ja nas utrzymywalam. od dwoch tygodni pracuje na czarno. bywalo tak ze zdarzalo mu sie znikac z domu na caly dzien ale zawsze wracal ok 23 ostro wciety. wczoraj okolo godziny 17 wyszedl do sasiadki na 10 minut cos od niej kupic. wiem ze kobieta jest starsza sama i lubi pogadac wiec gdy nie wrocil po godzinie nie martwilam sie. ale nie ma go do teraz. mieszka z nim u jego rodzicow. to nie pierwsza sytuacja kiedy tak mnie oszukal ale tym razem bylo inaczej niz zwykle. przed wyjsciem wykapal sie wyperfumowal i poszedl.watpie juz w sens tego zwiazku. wczesniej miewalam juz watpliwosci co do jego wiernosci ale ja jestem bardzo zazdrosna i myslalam ze przesadzam. a teraz nie wiem co robic. prosz o rady i przepraszam za dlugi post

Gość zinsynuowany
Wychodź z nim po prostu

Gość ernix1993
tez myslalam ze to cos da. proponowalam. na potrzatku mowil ze on sam pojdzie to bd szybciej potem gdy zaczelam mowic ze ma mnie zabierac i juz to mowil ze chce go kontrolowac i czsto sie o to klocilismy , czyli wychodzenie razem odpada

Gość ernix1993
dodam, że przed wyjsciem puścił bąka, ale innego niż zwykle. Naprawdę nie wiem co o tym myśleć :(

Gość Linadia
A może on nie poszedł do sąsiadki? Skoro się tak stroił i jeszcze piszesz, że nigdy tak nie robił to jest to już podejrzane

Gość ernix1993
moze. tylko nie wziol telefonu. ja caly czas zamartwiam sie jak cholera rycze a on pewnie sie tam zabawia. na policje i pogotowie juz dzwonilam nie ma tam nikogo takiego. co dalej??

Gość ernix1993
4:35 podszyw

Gość ernix1993
up

Gość zinsynuowany
zacznij dzwonic po izbach wytrzeźwień i loklach gastronomicznych

Gość Linadia
Sama nie wiem już co ci doradzić. Ale nie przejmuj się tak, ja na twoim miejscu dałabym sobie spokój z tym czekaniem na niego, po prostu poszłabym spać, a jutro bym sobie z nim na poważnie pogadała gdzie się tyle włóczył.

Gość dojrzała mało doświadczona
może ta starsza jest bardziej atrakcyjna od ciebie.

Gość ernix1993
ta starsza ma prawie 70 lat;/ po izbach wytrzezwien?? ja tez chyba juz nie chce tego ciagnac. tylko boje sie zrobic pierwszy krok... wybaczylam mu bicie ale potencjalnej zdrady juz nie potrafie..

Gość Linadia
bił cię?

Gość ernix1993
tak. wiele razy. a ja na jego glupie przepraszam ponioslo mnie juz nie bede wierzylam

Gość zinsynuowany
A w jaki sposób Cię bił-opisz

Gość Linadia
W tym wypadku ja już bym dawno zakończyła ten związek. Jak raz cię pobił to wiadome było że, zrobi to jeszcze nie raz.

Gość ernix1993
linadia myslisz ze zawsze tak jest??

Gość pchaczek
prostaczek

Gość ernix1993
zainspirowany ale co mam opisywac?? jest wyzszy wazy 20 kilo wiecej ale mimo to bil zawsze tak bym zeszla do parteru . kopal po brzuchu nerkach bil gdzie popadnie. ostatnio dostalam w nos i mialam peknieta kosc

Gość zinsynuowany
Ustalmy: Bije Cie regularnie a Ty z utęsknieniem i niepokojem o jego los zastanawiasz sie kiedy wreszcie wróci? na pewno Cie bił? Moze sie szarpaliście tylko wzajemnie?

Gość ernix1993
przepraszam zinsynuowany a nie zainspirowany. brak snu

Gość ernix1993
przepraszam zinsynuowany a nie zainspirowany. brak snu

Gość ernix1993
sugerujesz mi ze klamie?? wiec nie. nie klamie. nigdy nie skakalam do niego pierwsza bo wiedzialam ze nie mam szans. ty bys sie bie martwil?? w koncu jestesmy razem 10 mies. a poza tym cholera mnie trafia jak sobie pomysle co on moze teraz robic

Gość zinsynuowany
Jak znam zycie to lał Cie po pijaku czyli kiedy wracał do domu własnie. A Ty twierdzisz, że sie zamartwiasz o jego los i czekasz z kapciami?

Gość zinsynuowany
I mieszkacie u jego rodziców? Co na to teściowie? Wiem, że nie kłamiesz. Nie Ty jedna miałas przesrane w życiu rodzinnym Próbuje zrozumieć sytuacje jedynie

Gość indaoih
Nie ma z nim przyszlosci. Beznadzieja. Olej go i to szybko bo utkniesz z pijakiem, zdrajcą i leniem.

Gość zinsynuowany
Boisz się o niego czy tego, ze im dłużej go nie ma tym bardziej napierdolony i skłonny do rękoczynów wróci?

Gość zinsynuowany
Ty wyżej weź se idź popisac sprayem po murach czy cos ok?

Gość ernix1993
co na to tesciowie?? heeh jeggo matkakiedys jeszcze reagowala teraz juz nie bo jak mowi jestesmy dorosli i mamy sobie radzic. tesc czasami potrafi mu dogadac ale to tez nie wiele daje, tak leje mnie zazwyczaj po pijaku choc teraz to juz mu roznicy ie robi

Gość ernix1993
06.02 on sklonny do rekoczynow jest zawsze