Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obowiązkowy

Gdzie wszyscy ?

Polecane posty

Witaj u mnie również bez rewelacji . Miałem gości . Ale cały dzień czekałem na ciebie skarbie i myślałem o tobie

Skarbie ależ ja cię nie bajeruje . Fajnie mi się z tobą pisze . A jeśli ci przeszkadza to przestanę zwracać w ten sposób .

ok będę wzrokowo omijać to słowo ;) czy Ty jutro do pracy-zakładam że jesteś dorosły dlatego że pijasz kawę :) ja nauczyłam się pić w pracy i piję gdyż lubię a nie że potrzebuję chociaż teraz staram się ograniczać gdyż nie lubi On a być może smak kawowych 😘 aż tak mu nie smakuje chociaż nie zgłaszał zastrzeżeń ja mam jutro wolne a więc 22 przesuwa się o pół godziny - taki mój mały szlaban na wieczorne siedzenie przed laptopem

A u mnie zaczął się długi weekend . A On to kto jeśli mogę spytać ? Jeśli chodzi o smak kawy to bardzo lubię . Tylko musi być ziarnista która sam miele

co robisz na kobiecym forum ? ja założyłam temat dosyć dawno i nadal JEST co mnie cieszy ;).Czasami wpisuję się tam jeszcze pod moim drugim ( pierwszym ;) ) czarnym nickiem.I w oczekiwaniu na pojawienie się postów przeskakuję na rozamaite tematy-czasami ze śmiechu prawie że opluję ekran :D(za przeproszeniem) z tym że ja mam specyficzne poczucie humoru;)

jaki temat-nie powiem zbyt osobiste ;) a co do rozbawienia różnie - czasami to jakieś skojarzenie na zasadzie zaprzeczenia.Przejrzałam dzisiejsze posty-mało śmieszne. Śmieszy mnie to że pisze z Tobą chociaż minęła magiczna 22.30 ale nie czuję się znudzona/obrażona/zagrożona i jeszcze kilka innych ale ;) i tu dla mnie śmieszny fakt myślę o tym że jutro moje oczy w których widać wszeświat ;) będą czerwone jak oczy królika ( podobno takie są)

Gość kurcze nie mozecie
zmienic nickow?:-o macie tak podobne ze ciezko sie to czyta

A dlaczego miała byś się czuć zagrożona ? Z mojej strony nic złego ci nie grozi . Najwyżej coś przyjemnego . Może buziak w słodki brzuszek ewentualnie

wylogowałam się na chwilkę ;) aby pod pomarańczowym płaszczykiem napisać miłego posta :D tak mało radości z życiu jest... komuś się źle czyta-nikt nie obiecał że będzie łatwo ;) pytałam już chyba o to dlaczego tak miłe rzeczy robisz w wirtualu-real aż tak trudny ? a całusy w brzuszek ;););)

i wracamy do punktu wyjścia ;) przez ekran chyba sie nie da :). Wiercę dziurę w brzuchu :):):) dlaczego wirtualnie a nie realnie. Dotyk,smak,zapach...tego nie da się opisać.

Jasne że przez ekran to nie możliwe jeśli chodzi o bliskość , ciepło , dotyk . Ale wyobraźnia też czasem jest przyjemna

tak...jeżeli pamięta się to co było ;) Idę spać- przed snem jak zawsze pomyślę o Nim-nigdy mu tego nie powiem :) i co niestety ostatnio zdarza się często obudzę się w środku nocy też z myślą o Nim i nie będę mogła zasnąć ale nie z powodów erotycznych ;) po prostu pomyślę że być może spotyka sie z kimś i zapomniał mi o tym powiedzieć :(. Zanudziałam Cię ? Wiesz dobrze się z Tobą pisze-dobranoc

Wcale nie zanudzasz . Też fajnie mi się pisze z tobą . Może kiedyś jeszcze popiszemy . No miłych snów . A nawet mokrych