Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buppbup up

poznalam w klubie strasznego paszteta i myslal ze ma u mnie szanse.

Polecane posty

Gość buppbup up

Mial duzo jakos z 190 cm najmniej, ale z twarzy gargamel i kleska. A jak mi nadskakiwal :-D

Gość tumturumtitum
a teraz jako pasztet postanowiłas oznajmic to światu na paszteciarskim forum dla przygłupów

Gość dkskicki
kurwa skad w was tyle jadu wredna szmato

Gość e;wtuj
świadczy o twojej inteligencji ,twój wpis oznajmiający ,jak postrzegasz i oceniasz ludzi

Gość gwideon
Rozumiem, ze był to sklep miesny?

Gość buppbup up
głupie cipy

Gość ciacho do ciacha,
pasztet do paszteta , i disco polo przeboj jest

Gość buppbup up
Jak oceniam ludzi? Nie ludzi tylko facetow. Poza tym to opinia a nie ocena. Smieszy mnie brak samokrytyki oraz nachalnosc niektorych osobnikow. Nie jestem cudem natury,ale nie startuje do znacznie atrakcyjniejszych ode mnie, facet chocby wygladal jak dzwonnik z notre dame zawsze bedzie widzial w lustrze Banderasa.:-D

Gość ty gupia lufo
a kiedy zauważyłaś że to pasztet,jak powiedział że kasy za dymanie nie da?

Gość nie lubie takich facetow
U FACETOW NIEEEE LUBIE!!: -GRUBASÓW -GRUBYCH (Zepsute cielsko sam CHORY TLUSZCZ..) -TŁUSTYCH -Z DUZYM BRZUCHEM -CHUDYCH -NISKICH -ŁYSYCH [LUB Z ZAKOLAMI] -RUDYCH -SIWYCH -Z WIELKA OGRĄGŁĄ GĘBĄ -Z BRODĄ -Z WLOSAMI W USZACH -Z WLOSAMI W NOSIE -Z WĄSEM -Z MAŁYM WACKIEM -Z CHUDYM WACKIEM -Z KRZYWYM WACKIEM -Z SINYM WACKIEM -Z MIĘTKIM WACKIEM -Z ŁYSYM WACKIEM -BEZ ZĘBOW -Z CZARNYMI ZĘBAMI -Z ZÓŁTYMI ZĘBAMI -Z DUŻĄ DUPOOM -Z CYCKAMI DUŻYMI [aaa sa tacy!] -Z TRZECIM PODBRODKIEM -Z WLOSAMI NA PLECACH -Z WLOSAMI NA KLACIE -Z BRUDNYMI GACIAMI -Z DZIURAWYMI GACIAMI -ŚMIERDZACYCH -BEZROBOTNYCH -NAPAKOWANYCH -PIEGOWATYCH FACETOW -Z NOSAMI JAK KARTOFEL lub MICHAEL JACKSON nosem..

Gość moj kolega to samo..
moj kolega jest niezbyt fajny ,a jakie ma mniemanie o sobie...mysli ze taki fajny cool jest..zabwany w tym jest;) a to zwykly pasztet!! brzydki on ! ja usmiecham sie jestem mila do niezbyt fajnych facetow ale wtedy mysle sobie co za pasztet!!

Gość nos jak TRUSKAWA
............

Gość buppbup up
Moge sie podpisac pod powyzszym :-D jeszcze nie lubie o chudych mordach jakby im ufo wessalo polowe twarzy, nie lubie z dlugimi tlustymi wlosami, nie lubie o pomarszczonej pomaranczowej skorze z solarium [tacy tez sa :O].nosow wielkich agietych w dol oraz szpiczastych zadartych do gory...waskich warg jak tez zbyt wielkich ust.

Gość nos jak Kartofel
nos jak kartofel

Gość Kolor skory jak KUPA ..
a tam amcie problemy jak za 20 30 lat kazdy z was wyladuje w ziemi...

Gość buppbup up
Ich mniemanie sie bierze chyba stad, ze otoczeni pieknymi Polkami sa pewni, iz dla kazdego jest przydzial. W Polsce jak wiadomo kobiet jest wiecej, wiec kazdy brzydal wie ze i dla niego starczy. A Polki nieraz zwiazuja sie w koncu z byle belzebubem byle nie zotac same. Moglyby sie ruszyc do Niemiec albo Skandynawii, do Francji albo Grecji, tam aceci by docenili nasze rarytasy a i kobiety mialyby mozliwosc spotkania przytojnego mezczyzny.

Gość buppbup up
Moze i wyladujemy w ziemi, ale zostawimy po sobie dzieci. Chyba kazdy chce miec ladne i zdrowe potomstwo? Poza tym zycie trzeba jakos przezyc. Z brzydalem u bokunie bedzie sensu, ciezko pokochac kogos kto nas nie pociaga. Potem sa zdrady...brak namietnosci w zwiazku, gdy dwoje rozniacych sie atrakcyjnoscia ludzi sie dobiera.