Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta która uważa

Młodość nie wróci ale może warto

Polecane posty

zazdroszcze, mnie uwazaja za matke 20-26 letnich kolezanek, z tym ze one wygladaja jak 16 stki ale to i tak niefajne uczucie

Gość cfdsfdsfsdf
myślisz, że młody będzie chciał taką starą szkape?

Ja mam 38 lat, wyglądam na 28-29 i czuje się o wiele atrakcyjniejsza niż wtedy gdy miałam 20 lat. W ogóle ten okres po 30stce to najlepsze lata mojego życia. Czuje się piękniejsza, pewniejsza siebie, szczęśliwsza, bardziej pogodzona ze sobą. Wcześniej byłam takim wylęknionym kurczakiem, bojącym się życia i ludzi. Co do oznak starzenia się to nie czuję jeszcze zmian jeżeli chodzi o jędrność skóry itp. Całe życie byłam bardzo szczupła, dla niektórych za szczupła, chociaż jadłam za dwoje. Teraz przybyło mi pare kilogramów i mam normalną wagę. Jednak tęsknię trochę za moją chudością. Dobrze się z nią czułam. Parę lat temu zauważyłam, że będę miała kiedyś problemy ze zmarszczkami nad górną wargą. Na razie widzę to tylko ja, ale kiedyś się to zmieni. A co do presji otoczenia, że coś już trzeba w tym wielu albo czegoś nie wypada, to się tym nie przejmuje. To moje życie i żyję tak jak chcę, bez rodziny i dzieci. To mój świadomy wybór. Po prostu cieszę się życiem. Większość moich znajomych nie ma jeszcze dzieci, więc na razie nie ma tego problemu, że każdy izoluje się w rodzinie. Tak więc czuję się młodo fizycznie i psychicznie, ale pojawia się po woli uczucie, że te młode lata ma się już za sobą, że pewne rzeczy już nie wrócą. Czasami tak się zastanawiam, czy jak będę miała 70 lat to też się będę tak młodo czuła, skoro młodnieję psychicznie z wiekiem? To przykre kiedy wygląd tak bardzo mija się z samopoczuciem.

Gość wołają na mnie cygan
Każdy się starzeje to wiadomo tylko u jednych widać to bardziej a u innych mniej.Ludzie mieszkający na wsi pracujący fizycznie starzeją się szybciej niż ci co mieszkają w mieście i wykonują prace umysłowe.Poza tym wiadomo ważne są geny rodziców,tryb życia czyli ktoś kto nadużywa alkoholu,pali papierosy szybciej się starzeje,wypadają mu zęby,szybciej pojawiają mu się zmarszczki niż komuś kto nie zagląda do kieliszka,nie pali,uprawia sporty itp.

Gość allaulalaella
a ja mam 42 i jeszcze na dyskoteki latam a daja mi max 36 i wy stare juz jestescie? chcialabym miec te lata co wy

Gość Ja ma już 62 lata a dają mi
najwyżej 27-28 jest super

Gość matka teresa od kotów
hej ,mam tyle lat co ty , ja bardziej fizycznie mam mniejsza wydolność , choć skóra sucha i włosy nie takie jak niegdyś , trudniej zrzucić nadmiar ciała i sił jakby mniej

Gość matka teresa od kotów
kurde ja też się czuje młoda duchem , też nie wyglądam na 33 a na 29 około ,choć mam z 7 kg + , jednak rok ,dwa wstecz to było niebo a ziemia !!! Jeszcze mam 33 bo w pazdzierniku 34 :(

Gość duskkaaa33
ja mam 33 w tym roku, powiem wam tak- -delikatne zmarszki gorna warga i oczy -5kg nadwagi -zmienila mi sie skora z tlustej na sucha.dziwne -dalej zgrabna , cyc jedrny i tylek tez -wlosy piekne dalej 0zakladam aparat -i umowiona jestem an kwas do wstrzyknecie w okolice lwiej zmary bo postarza mnie masakra -ogolnie czuje sie ok lepiej nic nie musze, mam kase i nie chcilabym miec 20 lat i glupty co mialam 0-meza mam dzieci nie chce

Gość Anka z Koszalina
Piszecie o starzeniu się kobiet a mnie zastanawia jedno.Jak to jest że więcej jest przystojniejszych facetów po 30tce niż tych przed 30tką którzy często są już wyłysiali /wielkie zakola lub łysienie plackowate na czubku głowy/ bez zębów i zniszczoną twarzą.To jakiś fenomen...