Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta która uważa

Młodość nie wróci ale może warto

Polecane posty

Gość Kobieta która uważa

Czesc mam 33 lata i zaczynam widzieć u siebie pierwsze powazniejsze efekty starzenia. A jak to jest u was? i w jakim wieku to zauwazyłyście?

Gość uyjky
ale w czym? w wygladzie? w zachowaniu?

Gość lkjiop[
a jakie to oznaki?

Gość Kobieta która uważa
O zmarszczkach, o mało jędrnym biuscie, pośladkach o suchej ...po 30 stce widać dużo szybciej się starzejemy...chyba jest to magiczna data.

Gość Kobieta która uważa
Niestety tyłek i biust nie jest juz tak jędrny.....a zmarszczki dużo bardziej widać.

Gość wszytko zalezy od Ciebie
To kwestia genów, uprawiania sportu, niestosowania używek, pielęgnacji ciała, zębów. Na zdrowie, wygląd pracujesz całe życie.

Dużlo wody trzeba pić, wtedy twarz wydaje się mniej zmęczona. I ćwiczyć dzień w dzień, żeby nie wiotczec jak inni. Można też ćwiczyc mięśnie twarzy.

Gość Kobieta która uważa
A Wy w jakim wieku zauważyłyście zmiany?

Gość Kobieta która uważa
Są tu jakieś kobiety po 30 stce które mogą się wypowiedzieć?

Gość w wieku 29 lat dawali mi 22
a teraz jak mam 32 wygladam wg niektorych nawet na 40.w ciagu 3 lat wizualnie postarzalam sie o o kilkanascie.psychicznie tez

nie wiem dlaczego, moze z powodu ciezkiej pracy fizycznej tak to skokowo nastapilo

najbardziej zal mi nie wygladu, bo n igdy nie bylam ladna, ale prawa do beztroski i wolnosci tudziez skromnego i rozrywkowego zycia.po 30 kazdy musi miec meza, dzieci, dom, samochod, prestizowa prace i ubierac sie odpowiednio, zadnych imprez i samotnych podrozy.takze przyjaciele sie wykruszaja

no i zal calego zycia przed soba i nieskonczonych mozliwosci

Gość Kobieta która uważa
Masz rację po 30 wielu rzeczy nie wypada i zmniejsza się ilość miejsc w ktorych można się podawić, a przede wszystkim zmniejsza się ilość znajomych bo kazdy ma dzieci męża i z rodziną spędzają czas. Im bliżej magicznej 40 stki tym gorzej:(

Gość Kobieta która uważa
Masz męża i dzieci?

Gość Kobieta która uważa
Jest może jakaś Kobieta po 30?

Gość cierpię na bezsenność...
Ją właśnie skończyłam 35 i też zaczynam zauważać pierwsze oznaki starzenia...smutne to ale cóż możemy poradzić? Taka kolej rzeczy, trzeba się z tym pogodzić:(

Gość Kobieta która uważa
A jakie zmiany widzicie, tz w których częsciach ciała i w jakim wieku?

Gość 33 lata mam
a wiecie co ja mam 33 i dopiero teraz czuje sie bardzo atrakcyjna! nie wiem jak to jest ale faceci ogladaja sie za mna, doslownie jakbym chciala moge miec kazdego(no prawie :) Fakt ze mam wiecej zmarszczek, biust nie jest taki sterczacy jak mialam 18 nascie ale za to ta pewnosc siebie, uwodzicielski usmiech i nie wiem sama..lepiej sie czuje teeraz, nie chcialabym byc gowniara ktora ma 20 lat

nie mam meza ani dzieci, bo jakos mnie to tego nie ciagnie, jakbym chciala to bym sobie wytrzasnela na jakims portalu matrymonialnym 50 letniego desperata, problem w tym ze juz w moim wieku nie wypada nie chciec i nie miec, ludzie takich traktuja jak smierdzace gowno.20 latka moze nie chciec, nie szukac lub przebierac, 30 latka juz nie, to musi byc jej glowne pragnienie i zainteresowania no bo 30stka nie moze juz miec zainteresowan typu muzyka , podroze, ciuchy itp.jedynie mąz, dzieci, utrzymywanie domu itp.

tu nie chodzi o pomarszczone ciało, ale jakby ograniczenie wolnosci przez środowisko

Gość fanka psychologii :)
też jestem po 30 tce wiem ile mam lat ale wszyscy dosłownie wszyscy móią że wyglądam na 25 lub mniej Po prostu mam taką młodzieńczą urodę . Oczywiście ktoś kto dłużej ze mną porozmawia zauważa że mam poważne podejście do życia i że chyba mam jednak więcej niż 25 lat ... ale co do wyglądu to staram się raczej postarzeć niż odmłodzić .... Nie widać u mnie zmarszczek ni emam celulitu ćwiczę odżywiam się zdrowo dużo warzyw owoców , ćwiczę a wiele wiele osób któzy mnie znają móią że wyglądam dużo korzytniej niż w wieku lat 20-kilku [ to opina innych na mój temat ] Nie tylko wiek ale całokształt się liczy ....

Gość ja 33 lat
Nie widze zmian jezeli chodzi o cielo, tylko lekkie zmarszczki, slabo widoczne:) Biust ma taki jak dawniej, mam mniejsze C/wieksze B i sterczy tak samo jak wczesniej. Z tymze nie rodzilam:p W sumie tez zawsze wygladalam na mniej i teraz dopiero to doceniam. Mialam zawsze tendecje do cery tlustej, a teraz mam mieszana i b. dobrze.

Gość marnavfsdfsd
marna prowokacja kobiety się nie starzeją!!!

Gość katowiczanka&
do autorki - moze jakis młodszy kochanek?

Gość ja mam 29 lat
a obcy ludzie daja mi maks. 20. Czuje sie nadal mlodo. Gdy ktos pyta, ile mam lat to sie zastanawiam...bo nie pamietam :P