Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwie sieeeeee

wielodzietne nie macie dosyc zapieprzania

Polecane posty

Gość radykalna i szczera
Bardzo mila :) Ten kto ma jedno dziecko czy dwoje i mowi,ze rodziny wielodzietne to biedacy grubo sie myli.Mozna odbic pileczke i to samo powiedziec o takowych rodzinach, ze sa biedni bo nie stac ich na kolejne dzieci.Tak samo glupio to brzmi nie sadzicie? A zreszta czy pieniadz jest naprawde az tak wazny? Ok wiem fajnie ten grosz miec,bo latwiej sie zyje,ale pieniadz to nie wszystko w zyciu tak naprawde licza sie inne wartosci przynajmniej dla mnie i dla mojej rodziny,a pieniadz...rzecz nabyta :)

Gość Yolo yolo yolo
Wiesz, taki generalny remont albo budowa to już gruba sprawa i na pewno jeden sponsor by nie wziął takiej inwestycji na barki, o ile w ogóle by się jakiś znalazł. A jak nie ma środków to tak jak piszesz - zwykła kosmetyka zmieniłaby wygląd tego mieszkania o 360 stopni i naprawdę mogłoby się w nim zrobić jasno i miło. Tak jak piszesz: biała Śnieżka, jasne panele na podłogę z jakiegoś OBI albo białe linoleum, jasne drewniane i białe meble z Ikei, białe duże lampy, białe rolety na okna zamiast firan, jakieś delikatne dodatki w naturalnych kolorach i bieli i od razu by było miło, jasno i przestrzennie, bo w tej chwili to trochę tam u nich jak w norze - ciemne ściany (nie dość że okopcone, to jeszcze w fiolecie i niebieskim), ciemne linoleum, malutkie zasłonięte okna.