Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chamstwobezgranic

ILE KOSZTUJE USPIENIE PSA?

Polecane posty

o Maz jest za granica ja sama z małym dzieckiem i 3 psy które są w domu są złośliwe wszędzie szczaja i sraja chodzi mi głównie o uśpienie starucha który nawet jak jest kilka godzin na dworze przylazi do domu i po kilku minutach wszędzie szczochy i gowna skacze po łóżkach i szcza te dwa jak maz wróci wywali się na dwór będą spać w kojcu a ten stary i tak ma chora watrobe i polparaliż tylnych nog to nie moje psy były tylko jego znajomej która zmarła a on się nimi zajmuje żeby nie było ze ja najpierw psy brałam mam dość po prostu 2 piętrowy dom codziennie odkurzanie mycie podłóg a za chwile wszystko ujebane lodówka pranie na suszarce oszczane w domu jebie wstyd jak pielęgniarka srodowiskowa była a pod drzwiami gowna raz nie zauważyłam ze ten stary narzygal i nasral w pokoju i dziecko gownem się bawiło wiec pytam tak humanitarnie ile kosztuje uśpienie i gdzie u weterynarza?

Gość Hyhyjuki
To nie ja sie przyjebalam, poza tym drzyj morde na swojego meza a nie na nas

Gość kocham WSZYSTKIE zwierzeta
to prowo , nie ma opcji żeby matka dziecku była taka jak to trafnie ujął ktoś powyżej emocjonalną kałużą,albo faktycznie chora psychicznie osoba i nie chodzi o nielubienie psów a o jej słownik

Gość kretynki na forumie
Nie słuchaj idiotek tylko pozbądź się psów jak najprędzej bo inaczej nigdy nie będziesz się cieszyć pachnącym czystym domem to nie jest normalne a twój facet to dupek niech sam się nimi zajmuje a nie dowala ci obowiązków tylko macie działkę kojec psy się przyzwyczaja a ty odetchniesz

Gość gość
do Niezgoda6 ulżyj psince,męczy się z pewnością,w tym mom to będzie najlepsze co dla niej zrobisz pozdrawiam

Gość gość
trzymanie psów w mieszkaniu jest wogóle bez sensu. brud i smrud.