Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdwqdddq

Co o tym sądzicie?.

Polecane posty

Gość qwdqwdwqdddq

nie widzialam sie z moim facetem już z tydzien. mieszkamy w innych miastach ,ja miałam nauke bo mam niedlugo ezgamin ,a on prace wiec nie widzielismy sie. teraz on przyjechał do mojego miasta i siedzi u swoich znajomych . Umówiliśmy sie wczoraj ,że zobaczymy się dzisiaj chociaż na chwile. A dzisiaj do niego dzwonie , on ma jakis nieprzyjemny ton ( albo mi sie zdawalo ciezko stwierdzic) i pytam sie jakie ma plany na dzisiaj ,a on ,że nie wie i ,że bedzie sie powoli zbierał do domu. A ja powiedziałam ,że rzecież sie umowilismy na dzisiiaj i o ktorej mu pasuje przyjsc w takim razie ,a on ,, no to jakjuz mamy sie zobaczyc to niedlugo bo potem jade do domu" odebralybyście to ,że nie zbyt za mna teskni i chce sie zobaczyc?

Gość cycki ok ale reszta do wymiany
może wypada czasem pojechać do niego?

Gość qwdqwdwqdddq
.

Gość qwdqwdwqdddq
u niego są średnie warunki do spotykania sie bo mieszka z mamą ,a ta jego mama chyba mnie srednio lubi do tego

Gość qwdqwdwqdddq
up

Gość babka z piasku
Może ma jakieś pretensje do ciebie, nieuzasadnione przez to że nie widzieliście się tyle czasu i teraz w ramach zemsty gra nieprzystępnego?

Gość qwdqwdwqdddq
.

Gość niedobrze to wygląda...
Przykro mi ale uważam że on ma Cię gdzieś. Wcale nie ma ochoty się z Tobą zobaczyć a jego odpowiedź sugeruje, że Ty na nim to spotkanie wymuszasz. Albo mu na Tobie nie zależy albo coś tu się dziwnego dzieje.. W każdym razie na Twoim miejscu już bym do niego nie dzwoniła ani się nie odzywała pierwsza. Jeśli z jego strony nie będzie żadnej inicjatywy w sprawie spotkania to ja bym to olała.