Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JohnSpartan

Ludzie opanujcie się!!!

Polecane posty

Gość JohnSpartan

Przeglądam tą stronę z lekkim zażenowaniem,czytając co poniektóre tematy.Nawet bardziej niż lekkim.Tematy typu 25+ prawiczek,dziewica albo w jakim wieku należy się ożenić nosz karwasz twarzJeśli napiszą Wam tu niektóre przygłupy,że powinniście ożenić się do 28 roku życia,a wy spotkacie babkę w wieku 29 lat to już się z nią nie ożenicie? Litości.To samo tyczy się tematów typu prawiczek,dziewica itd.Ludzie to są wasze prywatne sprawy,nikt tego nie ma wypisanego na twarzy i nikt normalny z tego nie będzie robił problemów w przyszłym związku.Podkreślam słowo normalny.A skoro tak bardzo wam to przeszkadza to macie kilka rozwiązań,nie słyszałem żeby na kafeterii się ktoś rozdziewiczył czy rozprawiczył. A-pójść do byle jakiego klubu postawić drinka głupiej dzidzie,potańczyć z nią chwilę iść do kibla i sprawa załatwiona B-iść do prostytutki C-założyć konto na portalu randkowym D-poszukać normalnych dziewczyn w okolicy.(płeć przeciwna zadanie ma ułatwione zatem nie biorę jej pod uwagę,przepraszam dziewczyny :D) Wasze wypociny poprostu są niestrawne i pisze to ja,również prawik,ale nie jest to jakaś trauma mojego życia.

Gość JohnSpartan
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Pisze tutaj o gościach,którzy robią z tego wielki problem,więc skoro są zbyt tępi by sami to ogarnąć podsuwam im gotowe pomysły niczym Winiary na obiad. PS Czekanie na właściwą osobę to też pusty slogan,skoro nie robi sie nic żeby ją poznać tylko siedzi się na kafeterii :D

Gość dddddddddes
JohnSpartan - jestes większym debilem niz prawiczki ktore tu piszą od lat :O seks w kiblu, co za śmiec, gorzej niz zwierze, bo zwierzeta nie ruchają sie we własnym gównie

Gość JohnSpartan
To tylko jedna z alternatyw trollu,taka dla zdesperowanych kmiotów siedzących tutaj po nocach.Sam uważam to za odrażające,natomiast jest to pewne rozwiązanie.