Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze zapytam kobiet

w jakim wieku chlopak staje sie mezczyzna ? albo po jakich okolicznosciach ?

Polecane posty

Gość gosc84
Wg was wychodzi na to, że bez kobiety i dziecka albo chociaż kobiety nie można zostać mężczyzną.

Gość alexander wołodin
Nie ma czegoś takiego jak stanie się mężczyzną. Męskość to tylko wygląd, siła i głos - nic więcej.

Gość Tylko prawdziwy mężczyzna
może może nauczyć chłopca jak być mężczyznom, Dziś niestety kobiety biorą niedojrzałych dupków za ojców dzieci.

Gość ciekawy tematt
kiedy zaczyna brać odpowiedzialność za siebie i konsekwencje swoich czynów i wyborów. Kiedy ma cele w życiu, a nie żyje bez celu, dla picia, imprez itp

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
Mężczyzną będzie ten co ma swoją rodzinę i jest za nią odpowiedzialny. Zapewnia jej byt i się nią opiekuje. Rodzina jest na pierwszym miejscu i robi wszystko aby ONI byli szczęśliwi. Bez tego facet nie jest mężczyzną. Może mieć i 40lat ale bez rodziny jest zwykłym gówniarzem chodzącym z kumplami na piwo. Seks też nie jest tego wyznacznikiem. Wystarczy popatrzeć na tych wszystkich gówniarzy, którzy zrobili dziecko i się dziadkowie nimi opiekują.

Gość gość
Samo myślenie o przyszłości czy sprecyzowane cele nie czynią nikogo mężczyzną. Chłopak, który nagle zostaje ojcem i rzuca szkołę aby zarobić na to dziecko i zapewnić mu byt, opiekuje się nim i matką to prawdziwy facet. 30latek w dużej korporacji, przystojny r***ający co popadnie nie jest mężczyzną.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Mężczyzną będzie ten co ma swoją rodzinę i jest za nią odpowiedzialny." "Zapewnia jej byt i się nią opiekuje." frajer który tyra na marudzącą żonę i głośne potwory jakimi są dzieci "Rodzina jest na pierwszym miejscu i robi wszystko aby ONI byli szczęśliwi." łajza która oprócz bycia niewolnikiem żony i dzieci nie ma własnego życia "Bez tego facet nie jest mężczyzną. Może mieć i 40lat ale bez rodziny jest zwykłym gówniarzem chodzącym z kumplami na piwo." przyjemności też już nie może mieć zwłaszcza w wieku 40 lat! dla kobiet mężczyzna to taki frajer którego się doi z kasy! jak ma szczęście to nawet dzieci na które tyra są jego :)

Gość gość
do powyższego wpisu. No to w jakim celu żyjesz? Aby sobie sprawiać przyjemność? Nie jesteś mężczyzną tylko egoistą. Mężczyźni tworzą swoje "stada" i je chronią a takie egoistyczne podlotki jak ty są przepędzani właśnie przez takich samców alfa. Tak to wygląda w świecie zwierząt.

przyjemność? nie jestem zwierzęciem, mam swoje ideały i zasady, cele w życiu egoizm to jedna z cech samca alfa

Gość gość
No to napisz jakie cele i ideały ma taki samiec alfa jak ty? Zarobić górę pieniędzy? Awansować na prezesa? Egoistyczne myślenie. Myślisz o kimś w ogóle w swoim życiu? Nie musi być to żona czy dzieci ale np. opiekowanie się chorą matką.

dla kobiet chłopak staje się facetem gdy z*****a a ty piszesz takie bzdury że aż szkoda odpowiadać

Gość gość
z***biste myślenie. 13 latek, który z******ł z osiedlową d*podajką jest mężczyzną w twoim mniemaniu. A mamusia dalej mu kanapki do szkoły robi i prasuje skarpetki. Super mężczyzna na równi z ojcem 2 dzieci.

Gość gość
Ja dojrzalem psychicznie bardzo wcześnie. W ogolniaku, piewsza klasa. Zmieniły mi się priorytety i tak zostało. Z rówieśnikami a nawet starszymi ciężko mi znaleść wspólny temat bo oni tkwią w piaskownicy imprez i szybkich numerów, wszystko pod patronatem rodziców. Ja tego nie mam, u mnie w domu wiecznie były i są nadal kłótnie. Mon ojciec i matka nie pracuja. Żyjemy sprzedaży rodzinnego majątku. Obecnie został nam dom i 350tys długów.Ja po prostu nie jestem w stanie pajacowac na imprezach i blaznowac podbijajac do każdej dziewczyny. Marze o odpowiedzialnej kobiecie ale nie chcę się teraz wiązać bo to odpowiedzialność. Nie potrafię być w związku z kimś z kim nie widzę przyszłości.Niestety ale sytuacja z domu odbiła się na mojej psychice.Nikomu tego nie życzę. Przez to mam ogromne problemy z nawiązywanie relacji.

Aleksander Wołodin jesteś jak gwiazda bo chociaż zgasłeś to twój blask ciągle świeci! Padam przed tobą na kolana o królu i władco tego świata i jak powiedział Chopin - Nie wiadomo skąd przychodzi ani dokąd zmierza geniusz i które pokolenia zrozumieć go zdoła!

Gość kot bonifacy
A kiedy dziewczyna staje się kobietą?

Stanie się kimś tam to jest zawsze indywidualna opinia według potrzeb jakimi wypowiada się dana osoba. Dojrzałość poza fizyczną dojrzałością nie istnieje u obu płci, tu nie ma nad czym się rozwodzić. Don Aleksander wszystko wytłumaczył.

Gość gość
Uważam, że istnieje coś takiego. Czasem chłop całe życie jest "dużym chłopcem", trudno tu mówić o byciu mężczyzną. Oczywiście jest w psychologii określenie "dojrzałość emocjonalna", jakby nie istniała, to nie byłoby również określenia "niedojrzałość emocjonalna" i nie byłoby unieważnień ślubu z tego powodu.

Gość gość
popieram wpis powyżej

Gość gość
po dokonaniu pierwszego brutalnego g****u