Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladkkka

dlaczego nie podajecie dzieciom słodyczy?

Polecane posty

Gość czekoladkkka

Drogie mamy jak to jest z tymi słodyczami. Kilkakrotnie natknęłam się na forum z wpisami mam iż nie dają dzieciom czekoladek, słodyczy itp, wytłumaczcie mi dlaczego? Czy faktycznie wcale nie podajecie słodyczy?

Moja jak najbardziej słodycze je. Z tym że nie jest to tak że je daję jako posiłek itp. tylko jak my coś jemy to ona też dostaje albo jak jest u babci to też coś tam zawsze dostanie. Zresztą staram się w domu nie trzymać za dużo słodkości, najczęściej jemy chrupki kukurydziane i wafle ryżowe :)

Gość wyłączne prawa?
ja podaje ale nie za dużo bo po co? A te, które w ogóle nie podają moim zdaniem przesadzają. Pieke im babeczki, kupuję kinder czekoladki, jedna lubi wafle czekoladowe, druga woli ciastka biszkoptowe i galaretkę. Moim zdaniem rodzice, ktorzy nie daja dzieciom w ogóle słodyczy wyrzadzają im krzywdę. Kuzynka swojemu synowi nie daje w ogole żadnych słodyczy. Mały jak widzi coś słodkiego to szału dostaje. Ma 7 lat. Jak jest u nas i dam im jakies ciasteczka to moje dzieci ledwo po jednym zdążą zjeśc bo syn kuzynki nie może oderwac sie od nich. Zreszta od innych z rodizny wiem, że potrafi sobie chowac słodycze do kieszeni i prosić "tylko nie mów mojej mamie". Widziałąm zreszta podobne rpzypadki i żal mi tych dzieci. Takie zakazy nic nie dają

Gość czekoladkkka
czyli tak jak u mnie >-)