Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslici..eo

Co myślicie o ludziach, którzy ubierają się niestosownie do wieku, jak małolaty?

Polecane posty

Gość trampki,,
sa ok

Gość do jakoś na polskich ulicach..
Popieram wypowiedź w 100 % . Spójrzmy na te młode ( wypasione, bez formy i wyglądu"""....cóż - młodość to nie wszystko , wydaje im się , że zawsze będą młode , niestety, dziś one , potem je będą krytykować, a punkt widzenia , zależy od.........Przypomną sobie kiedyś czasy , kiedy mówiły....( a nie , aj nigdy , ja się tak nie ubiorę) .Dodam jeszcze, ze niejedna 50 latka , wygląda subtelniej i bardziej kobieco , od niejednej 20 kilkulatki , z wylewającym się brzuchem z biodrówek lub w leginsach.

Gość Singiel-e
Odpuść sobie.

to jest sliski temat - bo niewazne co kto nosi, tylko jak nosi - jednym pasuje innym nie, ale to jest problem bardziej pan niz panow - paniom ciezej przychodzi zaakceptowac ze sie starezja i to w czym w wieku 19 lat wygldaly szalowo w wieku 29 lat wygladakja zolsnie.... koszmarne sa te wszystkie obcisle ciuchy vs. zaniedbana (i zatluszczona sylwetka) z wystajacym brzuchem, (19-latkom to sie rzadko zdarza) ale biologia robi swoej oi dziej sie to "naturalnie" jelsi sie o to nie dba..

Gość hmmm hm hmmmm
"przeanalizować jak ubierają się znane osoby po 50-tce ,a jak na ulicy-widac dużą różnicę na korzyść tych pierwszych,smutne j" tia - uśmiać się można z tej żenuy podstarzałych gwiazd pierdzieli i pierdzielek....

Gość versace1
co mysle? to zalezy. super krotka dzinsowa mini nie pasuje tlustej 40 latce ale i 16 latce. natomiast jesli kobieta w wieku 40lat ma super figure to jak najbardziej pasuje jej taka mini. oczywiscie do mlodziezowego stroju musi miec tez dobrana odpowiednia fryzure, makijaz itp. to samo tyczy sie facetow. co do bluzek z nadrukiem jakiegos misia np koala to nie podoba mi sie to ani u nastolatek ani u starszych. po prostu nie moj styl. reasumujac-starszej mlodziezy jak najbardziej pasuja mlodziezowe ubrania tylko musza byc gustowne i dobrane do sylwetki. sama jestem przed 30 a jak w lato wyskocze np na zakupy w super krotkich spodenkach, klapkach na obcasie i seksownym t-hircie nie jeden 18latek sie za mna oglada i np chce sie umowic (pewnie nie domysla sie nawet ile mam lat:) )

Gość do koszulek
szkoda że nie powklejaliście jakichś linków co nie pasuje starszym Tshirty nie zawsze są takie złe ;)

Gość do koszulek
chodzi mi o tshirty z animacjami.

"sama jestem przed 30 a jak w lato wyskocze np na zakupy w super krotkich spodenkach, klapkach na obcasie i seksownym t-hircie nie jeden 18latek sie za mna oglada i np chce sie umowic (pewnie nie domysla sie nawet ile mam lat )" xxx po stylu poznaje ze mieszkasz we wschodniej europie, myle sie?;-) do sklepu po marchewke w nizdrowym obuwiu na obcasie;-) ;-)

Gość versace1
ROR-jestem z warszawy. w zasadzie to z pod wawy-do ctr mam 20minut autem. mialam na mysli raczej jakas galerie handlowa. marchewke kupuje w sklepiku osiedlowym. niestety do pracy musze sie ubierac bardziej elegancko, szorty odpadaja wiec odbijam sobie chodzac na zakupy.

[zgłoś do usunięcia]Aleksander Wołodin Kirk Douglas powiedział kiedyś że człowiek pozostaje młodym tak długo jak długo potrafi marzyć." xxx ale nie oznacza to ze cialo sie nie starzeje;-) xxx versace1 ROR-jestem z warszawy. w zasadzie to z pod wawy-do ctr mam 20minut autem. mialam na mysli raczej jakas galerie handlowa. " xxxx z tego co wiem to warszawa jednak lezy w europie wschodniej wiec zgadlam i tarzam sie z satysfakcji;-)

Gość to ze ROR chodzi jedynie
w garsonkach, sweterkach blizniakach, spodniach z kantem i szpilkach lub mokasynach nawet na plaze to nie znaczy ze tak wszystkie lubia.niech sie ROR zajmie obiadkiem dla Pana i Wladcy oraz 5 dziatek, internet nie przystoi starszej kobiecie

Gość versace1
ROR- a z kad ta satysfakcja? cieszy Cie to ze mimo plagi fast foodow sa jeszcze zgrabne laski ktore moga poszczycic sie swoim pieknym cialem i nie ukrywac go pod obszernymi ciuchami? mnie tez to cieszy;)

Gość no dobra ale tak na powaznie
co pasuje komu a co nie 1.glany 2.dzinsy z przetarciami 3.krotkie spodenki 4.trampki 5.gotyk 6.kurtka skorzana w rockowym stylu 7tatuaz 8.bluza z kapturem 9.rurki 10.bluzka z dyskretnym nadrukiem 11.czapka smerfetka 12.mini i kozaki sama nie ubieram nigdy bikini na plaze, nie lubie, mimo ze to rzekomo pasuje nawet 100 latkom, ale krotkie spodenki 30 latce juz nie (nawet na plaze!)

"to ze ROR chodzi jedynie niech sie ROR zajmie obiadkiem dla Pana i Wladcy oraz 5 dziatek, internet nie przystoi starszej kobiecie" xxx dobrze - juz poslusznie biegneM;-) a to co ror nosi na pupce to mozesz tylko fantazjowac sobie;-) xxx versace1 ROR- a z kad ta satysfakcja? cieszy Cie to ze mimo plagi fast foodow sa jeszcze zgrabne laski ktore moga poszczycic sie swoim pieknym cialem i nie ukrywac go pod obszernymi ciuchami?" xxx nie zrosumialas ironii;-) a chodzenie w szortach i obcasach bardzo niezdrowe uwzaam za jeden z naczelnych gustow wschodnioeuropejskich gdzie laska idac po bulki nadal podswiadomie chce sie podobac;-)

Gość stylish29
mam 29lat i wszystkie z 12 wymienionych punktow mi pasuja- mam zgrabna, zadbana sylwetke, zero tluszczu a do tego twarz bez zmarszczek;). z tym ze nie wszystkie punkty to moj styl np glany, trampki odpadaja, bluze z kapturem wole zastapic dzinsowa katanka. mam dzinsy z przetarciami, rurek kilkanascie par, oczywiscie krotkie spodenki rowniez. dopuki wyglad mi na to pozwoli nie zrezygnuje z takiego stylu. a mysle ze potrwa to jeszcze dlugo bo od czasu liceum moja figura wogole sie nie zmienila (mam porownanie- foty z plazy z czasow liceum i rok temu:) zreszto mam dobrze widzace oczy (nie korzystam z okularow ani szkiel:)-dla jasnosci.

Gość wszystkie wymienione wyzej
ROR nosila do matury, a potem na studia wskoczyla w kostiumik , szpileczki i czesze sie wylacznie w koczek po h(...) cięzkiego ten temat, czy to kogos rani i boli jak 30+ zalozy czapke z uszami zamiast chustki na glowę czy beretu?

Gość versace1
ROR- ale np w niemczech czy hiszpani -bylam, widzialam tez dziewczyny chodza tak ubrane. nie wiem czy akurat szly na spacer czy po bulki do sklepu. poza tym nie rozumiem dlaczego ludzie na wzwajem sie w tym temacie krytykuja. jedem czuje sie i wyglada dobrze w mini drugi w obszernych sfetrach- czy nie lepiej to uszanowac niz krytykowac? ja osobiscie czula bym sie zle i nie kobieco w kantach a ktos inny spalilby sie ze wstydu zakladajac szorty- do indywidualna sprawa kazdego z nas.

Gość aale poziom wypowiedzi
Ror nie wie że Warszawa leży w Polsce a Polska w Europie Środkowej?

Gość prawda jest tak, ze
ROR to jakas zalosna postac, prawdopodobnie jakas muzulmanka, ktorej maz i wodz kaze zakrywac twarz husta bo w przeciwnym razie dostaje niezly lomot. ewentualnie nie ma odpowiednich warunkow fizycznych do kobiecych, seksownych strojow i jej krytyka to poprostu czysta zazdrosc.

Gość ;m;kmk
moj maz ma 37 lat a smiga w dzinsach, bluzach z kapturem, jego koledzy tak samo, wiekszosc. Wszyscy na stanowiskach. Podoba mi sie taki luzny styl. ale ok nie mieszkamy w polsce wiec stad ta roznica. wg mnie dystkutowanie na temat co wypada nosic a czego nie jest bezsensowny, stratra czasu

Gość mister germany*
ale tu pachnie zasciankiem.... :-) albo jak sie mowilo zacofanie....