Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslici..eo

Co myślicie o ludziach, którzy ubierają się niestosownie do wieku, jak małolaty?

Polecane posty

gość ale jak ma stary pomarszczony dekolt ''do pasa'' oczko.gif to tez sie podoba? hmmmm ostatnio wlasnie znajomy powiedzial mi ''sprzedawczyni emerytka w sklepie odpycha klientow pomarszczonym dekoltem jezyk.gif x Każdy lustro w domu ma i poczucie estetyki.Nie wiem,co kieruje kobietami,że ubierają się w nieodpowiedni sposób.Może to desperacja,poszukiwanie na siłę partnera,brak czasu,zastanowienia się nad sobą.

Gość gość
do xen tez tak mysle, zwlaszcza ze to mlody chlopak, wiec na pewno zwraca uwage na takie szczegoly;) tyle w temacie:P

Ludzie niejednokrotnie nie mają czasu na spojrzenie w lustro,narzucają na siebie cokolwiek i do pracy.Proza szarego Polaka.

Gość gość
powiedziala xen zabiegana nie spojrzawszy w lustro :P

No nie do końca;),ale potrafię zrozumieć,albo przynajmniej domyślić się dlaczego w wypadku tych ludzi jest tak,a nie inaczej.

Gość gość
Oj takie rzeczy to tylko w Polsce :D:D:D

Gdzie tam w Polsce,Ameryka ma gdzieś wszelkie konwenanse:D.Przykładów można by mnożyć,w necie tego pełno:).

Gość gość
największą tragedią w dzisiejszych czasach nie są ludzie starsi lecz młodzież z duża nadwagą noszące mini i leginsy!!!! o balerinkach nie wspomnę, w ktorych noga już prawie na chodniku, stopa tak gruba! czasami gdy idę ulicą i patrzę na nogi nastolatek to zastanawiam się czy to nogi rzeczywiście tej dziewczyny czy baby po 60 młodzieży !!!! kultury trochę, zakup luster!! tragedia

Nie mnie oceniać:),mogę być"piękna":D.

Gość gość
Mowię ze w Polsce taka nietolerancja :D Mieszkam w Londynie i widuje przedziwnych ludzi i nigdy nie zauważyłam żeby ktoś sie gapil czy wytykał palcem :)

Gość gość
KAŻDY MA PRAWO UBIERAĆ SIE JAK MU WYGODNIE!! osobiście w d***e mam głęboko czy sie komuś podobam czy nie!