Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkon

Dziewczyna unika seksu

Polecane posty

Gość elkon

Witam, jestem z moją dziewczyną od ponad trzech lat na początku spotykaliśmy się codziennie i seks był też prawie codziennie, wszystko było super, a od jakiegoś roku kochamy sie bardzo rzadko i to zawsze z mojej inicjatywy. Widujemy się dwa razy w tygodniu i ja mam ochotę na seks, próbuje ją dotykać w miejscach intymnych, ale ona albo bierze moją rękę albo mówi żebym jej tam nie dotykał. Jak próbuje z nią o tym rozmawiać to mówi, że ona ma mniejsze potrzeby niż ja, albo że jest zmęczona, czy też nie ma ochoty. Ja mógłbym sie kochac z nia codziennie, a ona nawet te dwa razy w tygodniu ma jakąś wymówke. Czasami się kochamy, ale to jest 1-2 razy w miesiącu. Często się o to kłócimy a ja już powoli nie wytrzymuje tego, że mnie odrzuca. Dodam, że ona też nie chce abym wychodził gdzieś z kumplami, czy na piwo czy basen, jest zazdrosna i próbuje mnie szantażować, że będzie koniec. Proszę was o rady, chce z nią być, ale potrzebuje też seksu. Ona ma 19lat ja mam 22.

Gość skoro spotykacie sie dwa
razy w tygodniu i za kazdym razem chcesz od niej seksu, to pewnie dziewczyna uważa, że tylko po to sie z nia spotykasz jak traktujesz ją jak obiekt seksualny to czego sie spodziewasz ?? ze bedzie z tego powodu zachwycona i za każdym razem kiedy masz ochote spuscic z kija bedzie ochoczo rozkładała nogi ??

Gość elkon
ja mam ochote codziennie a tylko te dwa razy w tygodniu jest mozliwosc bo sie spotykamy

Gość kkkjjkjkjj
Nie wiem co z twoją dziewczyną ale ja obrzydzilam się do swojego faceta jął zaczal być opryskliwy i przestał mnie szanować. No mogło jej się znudzić, to prawda...jest mloda, pewnie chce z kimś innym.

Gość loreaxaa
Pewnie wyczuła, że tylko seksu od niej chcesz. Spotykacie sie i za każdym razem oczekujesz, że ją przelecisz, a jeśli Tobie nie da, to znaczy że jest coś nie tak.

Gość moim zdaniem cos za tym stoi
Z własnych doświadczeń wiem, że młoda dziewczyna, zainteresowana swoim facetem chce uprawiać seks nawet częściej niż on :p Mi ochote przechodziła razem z zainteresowaniem. Może coś w Twoim zachowaniu ja odpycha? Albo w wyglądzie? Chyba nie ma mniejszych potrzeb skoro na początku chciała sie kochać codziennie..

Gość ...naga kobieta...
cukiereczka lecz sie... bo to aż niesmaczne :o

Gość *hmm*
nie rozumiem dlaczego niesmaczne teraz niesmaczne to by było, jakby miała 99 lat :D