Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skakalalamammamamasd

smutno mi

Polecane posty

Gość skakalalamammamamasd

nic mi sie nie uklada.29l ciagle brakowalo czasu dla siebie, alo probelmy zdrowotne i inne w rodzinie. to ja zawsze bylam na telefon, az nadto sie staralam, jak nie pomoglam mialam wyrzuty sumienia.inne kuzynki np. w tym czasie zyly swoim zyciem, nawet zapominaly na dzien babci wpasc, a uwazaly sie za najlepsze bedac raz w roku.one powychodzily za maz, mialy czas na kina, znajomych. ja ciagle wdomu z racji swojje domatorskiej natury, znajomi z czasow liceow wszyscy z rodzinami, nie mam z kim i gdzie sie spotkac. nawet nie mam gdzie kogo poznac, bo nie mam zadnych znajomych. :( jestem zerem, do tego problemy w pracy, poczatki depresji... slonce swieci, wszyscy planuja majowke, a j nie mam z kim. samotne podrozowanie mnie juz nie bawi. :(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czasami czuje sie podobnie. niby mam mnostwo znajomych ale czasami zeby gdzies z kims wyjsc to juz nie ma nikogo

Gość cvfbgnhmj
wiem cos o tym, skad jestes?

ja też nie mam z kim się spotkać wyjść tak po prostu jak bym miał chociaż prace jak ty to może by mi było lepiej przynajmniej bym miał jakieś zajęcie i pieniądze tak to przebywam cały czas w domu sam i albo internet albo tv i to wszystko i jeszcze zachorowałem psychicznie też mi smutno :(

Gość ja też dzisiaj smutam :)
ja też nie mam SWOJEGO męża,SWOICH dzieci i SWOJEGO domu dlatego że całe dorosłe życie opiekuję się kimś dziewczyny z rodziny i ze szkoły pozakładały rodziny a ja... majowka nie napiszę co o tym myślę

ładna pogoda a ja siedzę jak bym miał rower to chociaż bym miał jakąś rozrywkę a tak o muszę siedzieć :o