Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firankkka

co zrobić z takim facetem?

Polecane posty

Gość firankkka

poznałam facetam, spodobałam mu się ale on mi się średnio podoba. Tylko że miło spędza się z nim czas, jest fajnym kumplem, dobrze nam się rozmawia. Powiedziałam że z mojej strony nie ma co liczyć na więcej, odpowiedział że rozumie i nic nie chce. Tylko że jego zachowanie świadczy o czymś innym. Chce sie ciągle spotykać, wypytuje co u mnie. Nie bardzo sie znam na relacjach damsko- męskich, nie chce go zranić dlatego powiedziałam prosto z mostu co i jak. Niby na to przystał a ja czuje że traktuje mnie jak "trudną zdobycz". Co robić?

Oddal się od niego, trzymaj na dystans. Pozwól mu ochłonąć, znaleźć inny obiekt westchnień a po czasie może uda Wam się odnowić przyjaźń.

Gość firankkka
staram się. Unikam spotkań, mówie że jestem zajęta, bo to jednak duzo dla mnie- spotykać sie z "kumplem" codziennie :o A on nie rozumie, pyta czy coś zrobił, bo przecież w teorii wszystko jest ok, on nic nie chce, ja nic nie chce. Męczące :o

Gość echhh ech
fiku Ty w podobnej sytuacji nie żartuj? - przecież Ty się wręcz rzucasz na każdego faceta (w marzeniach) ;) :classic_cool: