Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tez widzialam te reklame, to sciema, program juz nakrecono!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tez widzialam te reklame, to sciema, program juz nakrecono!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26.06.13 go艣膰 Ty masz jaki艣 problem ze sob膮? Zazdro艣膰? Permanentna zawi艣膰 ? Odczep si臋 od dziecka bo w ko艅cu kto艣 nie wytrzyma i wykorzysta paragrafy na zamkni臋cie Twojej jadaczki zapewne obrzydliwej :) skoro plujesz jadem na lewo i prawo 艢wiadomo艣膰 偶e nic sob膮 nie prezentujesz, jeste艣 tak ma艂o elokwentna i inteligentna 偶e nie nadajesz si臋 do takiego programu wprawia w pozytywny nastr贸j :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26.06.13 go艣膰 na klat臋 bierz swoje odchody oszo艂omie! odczep si臋 od tego dziecka bo jedziesz po nim od d艂u偶szego czasu , 偶al d..pe 艣ciska? Zg艂o艣 sie do programu i poka偶 na co Ci臋 sta膰, nie zrobisz tego bo jeste艣 zbyt prost膮 istot膮 ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odczep si臋 palancie ode mnie bo si臋 cibie nie boje Roksana ma parszywy ryj I co mi zrobisz? :D A jak dalej b臋dziesz ryja ukaza艂 to napisze co艣 o nich a偶 si臋 posrasz z oburzenia cwelu i dzifko

Udost臋pnij ten post

rozbawily mnie te wpisy o rozkladanej kanapie, ze wiekszosc tak spi, a juz na pewno kazdy w bloku:D Nie znam nikogo w obecnych czasach co spi na rozkladanej wersalce, nawet w mieszkaniu, ktore wynajmuje studenta sa normalne lozka:O Ale jakas patologia i biedota przebolec nie moze, ze ktos nie zycje w ubostwie i nie musi rozkladac lozka:O Lozko do spania to nie luks to cos normalnego i kazdy powinien takowe posiadac w domu, jesli ktos nie ma to niech sobie kupi albo ma pretensje do siebie, ze zazdrosci innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z 18.50 trafnie siebie opisa艂 pod koniec - pewnie musi stale dawa膰 styi ca艂emu otoczeniu. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z 14.50 rzecz jasna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I pewnie dlatego ten go艣膰 tak naje偶d偶a na t臋 Roksan臋. Chcia艂by kogo艣 takiego (lub m艂odszego), a na razie musi dawa膰 styi kolegom z celi na ka偶de ich 偶膮danie. Nie b贸j si臋 kole艣 - oni ci臋 wylecz膮, 偶e nie b臋dziesz chcia艂 lolitek i z prostymi i krzywymi ryjami. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po co go prowokujecie, on tylko na to czeka; idiot贸w nale偶y ignorowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶emy pisa膰 tu o wystroju mieszka艅 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo ch臋tnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶de mieszkanie ma w sobie "co艣" ale my艣l臋 偶e widzowie g艂osuj膮c b臋d膮 si臋 kierowali sympati膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂gorzata Rozenek - fajna laska, m贸wcie co chcecie ale zgrabna i niesamowite oczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym chcia艂a 偶eby oni si臋 tam wprowadzili chocia偶 na tydzie艅 z wszystkimi rzeczami - wtedy mo偶na by艂oby oceni膰 tak naprawd臋 funkcjonalno艣膰. Czy si臋 zmieszcz膮 w tych mebelkach i czy im b臋dzie wygodnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie ! zainstalowa膰 kamerki z wy艂膮czeniem 艂azienek i w ograniczony spos贸b w sypialniach, tak 偶eby widz m贸g艂 si臋 przekona膰 ogl膮daj膮c kt贸re mieszkanie jest tym NAJ ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziwi mnie 偶e u wszystkich krytykowali funkcjonalno艣膰 , a u Rybi艅skich nie ma szaf , co tam jedna w przedpokoju, 2 szuflady w schodkach w sypialni i to wszystko ? W pokoiku dziewczynki te偶 nie ma szafy , a w tym zamku, z tym biureczkiem na dole to o艣lepnie biedne dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie ! Filipczuk贸w pojechali za "ciemne" ustawienie biurek dzieci a u Rybi艅skich ju偶 by艂o to ma艂o wa偶ne ? Niekonsekwentnie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 si臋 nad tym zastanawia艂am
nie wspominaj膮c o tym,偶e w tamtym odc. opr贸cz 艣cian tego zamku nie by艂o w 艣rodku NIC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiacie si臋 nad tym? a ja widz臋 偶e to jest pchanie do przodu danego uczestnika a w tym co dotychczas pokazywali w tej rodzinie to sugerowanie widzowi kto jest najodpowiedniejszym kandydatem do nagrody g艂贸wnej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie si臋 ten zamek bardzo podoba :) chocia偶 faktycznie biureczko w 艣rodku to tylko do zabawy, bo do rysowania to za ciemno, zw艂aszcza na d艂u偶sz膮 met臋. Ale p贸藕niej, jak dziewczynka ju偶 sz艂aby do szko艂y to biurko nie zda艂oby egzaminu, zreszt膮 ca艂y zamek wtedy ju偶 te偶 nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie uwa偶am, 偶eby Rybi艅skich kto艣 pcha艂 na si艂臋; moim zdaniem, mimo paru uwag, g艂贸wnie co do funkcjonalno艣ci, ich mieszkanie jest naj艂adniej urz膮dzone. Ale mo偶ecie mie膰 inne zdanie oczywi艣cie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamek jest faktycznie efektowny taki bajerek ale czy jest na to miejsce w 57 metrowym mieszkaniu ? wcale nie praktyczne ale rozumiem ze to bylo na potrzebby programu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciesz taki zamek to tylko na jakis czas, dzieciak skonczy X lat wezmie sie mlotek i rozwali go i po sprawie, a teraz to ma ubaw jak nikt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, tez slyszalam o tym ze odcinek finalowy jest juz nakrecony....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a u inferno to te偶 chyba nie za du偶o szafek; jedynie Piotr si臋 pomie艣ci z Roksan膮 - no ale wiadomo 偶e co 2 osoby to nie 4 czy 5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jejku, znowu o tym finale :( Jak mieszkacie w Warszawie to po prostu obczajcie gdzie b臋d膮 30.06 o 20.00 Rusiny czy inne Rozenki i ju偶. Paparazzi wam pomog膮 ;) Ja w to nie wierz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ci co mowia ze po zwiastunie widac ze Final juz nagrany to chyba oczu nie maja, tam nic nie ma, wszyscy ubrani tak samo jak wtedy gdy odpadla Rita wiec pewnie przy okazji nagrali ten zwiastun Finalu.

Udost臋pnij ten post