Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
jutro rowniez robie wyprzedaz wersalek , a mam dwie

Gość hhgo
Ledowy wdowiec natomiast gardzi zwykłymi mieszkaniami w szarych blokowiskach,tak powiedział Jedyni normalni którzy nie mają kompleksów i urojonej manii wyższości to Darek i Marlena

Gość gość
tak Marlena i Darek sa normalni i fajni,ja ich lubie

Gość gość
A ja kupiłam kilka dni temu córce wersalkę do pokoju Teraz wiem że utwierdziłam się w przynależności do grupy społeczeństwa z niższego szczebla

Gość gość
Wy sobie już jaj wiecej nie robcie bo sprawdza nasze IP i będą wiedzieli kto ma w domu lozko a kto wersalke i elicie jak zwykle się upiecze a my wersalkowe nieuki będziemy mieli wszyscy perombane:(

Gość gość
i jeszcze zapłacimy podatek za nienowoczesność

Gość gość
i wrócimy do średniowiecza na słomę za karę, ,,,będziemy płacić dziesięcinę za brak lóżek

Gość gość
No tak,jestem nieukiem,gdybym się uczyła to bym miała osobny pokój z łóżkiem

Gość gość
to byś miała dom , męża i 1 dziecko i łóżko ahahaa,ale jak zrobisz doktorat to kupisz apartament i EE zzielenieje

Gość gość
to źle zrobiłaś kupując wersalke bo od dzisiaj wyznacznikiem poziomu życia jest łóżko

Gość gość
EEH - EwelinaEwaHrabianka.

Gość gość
łóżko poziomuje do pionu , jest się lepszym ,kupa desek i materac czyni z ciebie lidera

Gość gość
z zaścianka

Gość gość
Kto wg was wygra ? Piszcie tylko nazwiska.

Gość gość
Rogowiec i Fabijańczuk

Gość gość
Nie, liderem i elita czyni cie to ze nie wykonujesz rano i wieczorem tej brudnej i uwlaczajacej wyksztalconemu czlowiekowi czynnosci jak skladanie poscieli do wersalki.

Gość gość
musze sie oduczyć robienia kupy, to tak wyczerpuje

Gość gość
Jakby tak każdy dążył do bycia wyższą sferą,doktoraty,itp To ktoby np zajął się zabieraniem śmieci -wszędzie byłyby szczury i karaluchy i kto by chleb upiekł,kto by warzywa zbierał żeby EE mogła nakarmić swoja hrabiowska doope Sami prawnicy,naukowcy,lekarze, inni to wersalkowe nieuki

Gość gość
ALE NIKTÓRZY WYŻEJ SRAJĄ NIZ DOOPY MAJĄ,

Gość gość
ee mi to lotto, mam ich gdzieś sms nie posle... Wy pewnie też nie

Gość gość
Wygra ten kto ma najgorzej,najmniej pratycznie urządzone mieszkanie,a to dlatego że pozostałe dobrze się sprzedadzą.A moim zdaniem takim mieszkaniem jest mieszkanie Kaski i Bartka. Rita odpadła,ale chętnie zamieszkała bym w jej mieszkaniu,do wymiany sofy,w łazience ewentualnie coś z ta wanna zrobić. Piotr ma mieszkanie uniwersalne,nadające się dla każdego,nowoczesne,Marlena i Darek,sama inferno bym kiedyś nie położyła,kiedy oni to zrobili wygląda rewelacyjnie,mieszkanie nowoczesno rodzinne.I co by nie powiedziec z dobrych,trwałych materiałów Dareczek,oszczędził na robotnikach,zainwestował w dobrej jakości materiały.Więc powyższe 3 mieszkania długo na sprzedaż czekać nie będą. No i pozostaje mieszkanie państwa Rybińskich,kuchnia spoko i tylko kuchnia.Salon do przeróbki,sofa stoi do stołu,jak oglądać tv?stół malutki,na 4 osoby zdecydowanie za mały.Ten otwarty sypialnio salon.Lepiej by zrobili gdyby jednak zainwestowali w rozkładane kanapy do spania,u Marleny i Darka fajnie to wymyślili,zmieścił się pokaźny stół jest ścianka z tv i duże sofy. No i zero szafek.Pomysł z zamkiem fajny,ale na jakiś duży dom. Ogólnie w tym mieszkaniu zamieszkac bym nie chciała.Dlatego też uważam że to oni właśnie wygrają.Taka prawda. Ale kibicuje wszystkim :)

Gość gość
Mieszkanie Rity jest piękne,szczególnie po zmianach gdyby nie ta łazienka,ja muszę mieć w łazience glazurę lub gres i muszę mieć pralkę w mieszkaniu,a jej ta rzecz jest niepotrzebna Więc gdybym kupiła to rozprulabym łazienkę i robiła od nowa ,koszt tego jest duży,kanapa do wymiany ale podobno okrycie można zdjąć i wymienić wiec koszt maly

Gość gość
tak łazienka Rity mało praktyczna,ale pozostałe rzeczy całkiem fajne,z kanap faktycznie można ściągnąć te okrycia i szafa gra.U Rybińskich natomiast trzeba by dużo przeróbek zrobić.

Gość gość
27.06.13 [zgłoś do usunięcia] hhgo ZABAWNY JESTEŚ!! DAREK JEDYNY UROCZY PRACOWITY, przestań spamować... !! on jest zwykły a jako fachowiec liczyłam że zachwyci czymś wiecej jedynie dorównał , sam robił? normalne skoro to jego zawód i wykonuje takie prace na co dzień , więc daruj sobie sztuczne pochwały ! :)

Gość gość
wy tak wszyscy opierdalaciee jak ktos ma wiecej szafek albo niemodna wersalke, ale jak przyjdzie bida, jakas wielka katastrofa z nieba, epidemia albo rozpadnie sie uniia i tusk nas sprzeda chinczykom albo arabom to jeszcze bedziecie po smietnikach chodzic zeby znaleźć pare desek zeby sobie zbic kilka takich szafek jak z żurnala. Zaprawde powiadam wa ze tak bedzie.

Gość gość
28.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość kurde.... Nostradamus :)

Gość gość
Dobry jest gościu z 10.46:D

Gość gość
glosuje na Piotra,ma piekna kuchnie i lazienke :)

Gość gość
wszystkie mieszkania maja coś ładnego ale żadne tak a całości mi sie nie podoba ,bo albo tylko kuchnia i łazienka u Piotra ,albo łazienka i przedpokój u Rybinskich +jeszcze kolory u nich a u Marleny i Darka niby ok ale inferno wszedzie to dla mnie za duzo ,dlatego nie głosuje bo nie wiem na kogo

Gość gość
tak kuchnia Piotra też mi sie podobała bardzo,była najładniejsza