Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
ale by było jakby ryjkowa sobie uwiła miłosne gniazdko z lokowatym :)

Gość gość
O czym wy w ogóle gadacie :o

Gość gość
ryjek atakuje jurka bo wie że jest słaby w te klocki a on zarywa jego laskę eliza jest dobra w seksie i on wie że może go zdradzić w dodatku ryjek móił że miał cudowny seks w nocy , mówił to po to żeby jurek wiedział

Gość gość
hahaha moze jak lokowaty juras zacznie kisic ogórasa przestanie wreszcie poniżać swojego potencjalnego przyszłego zięcia :D

Gość gość
Chyba Jurek nie jest aż taki zły dla zięcia. Córka mówiła o tym ze śmiechem, zięć także się wypowiadał więc już nie przesadzajcie. Gdyby było tak źle chłopak by uciekł. Jak na razie pokazują go uśmiechniętego i dogadują się z Jurkiem. Inna sprawa,że Jurek jest samotny i chyba lubi kobietki. Mężowie muszą pilnować żonek. Szczególnie ryjek Elizy ;-)

Gość gość
Skąd wiesz jaka jest Eliza w seksie ? Chociaż jej fotki na fb takie trochę wyzywające niektóre. Sama szczuje , a potem Ryjek się dziwi że ma branie ;-)

Gość gość
Do Ja też mam tych samych ulubieńców czyli Jurka i Gora i też szkoda mi inferno. Fajni byli i te ich dzieciaki też.

Gość gość
żal d**ę ściska że Rozenek była za samotnym ojcem i jego córką :) Przecież mogła poprzeć każdego finalistę, jury znało wszystkich i sami wybrali "swoje" rodziny a to że Rozenek jest najbardziej znana, najładniej mówiła o nich to inna sprawa, miejcie pretensje do Natalii i Tomasza że tak kiepsko wypadli A Rozenek najwidoczniej miała powody żeby wybrać właśnie ich , a fanów teorii spiskowej zapraszam do komisji Macierewicza oni chętnie przyjmą w swoje szeregi :) Co do lokowatego Jurka wnętrza przygnębiające, traktowanie zięcia przykre . Dom dziecka nie mam zdania, Gor taki łazior nigdzie nie zagrzeje na stałe miejsca, Piwnica niby piwnica ale niejedna rodzina pragnie takiego mieszkania swoje mają , ojciec z córkami podobnie jak dom dziecka nie mam o nich wyrobionego zdania.

Gość gość
ona ich nie wybrała tylko zakwalifikowała do programu, była u nich w domu więc trzymała za nimi a na wstępnych odcinkach 2 edycji Ewa z domu dziecka sama powiedziała czy jej mąz - już nie pamiętam, że jak zobaczyli Rodzynkową to bardzo się ucieszyli bo jej rodzina wygrała poprzedni program więc można sobie dopowiedzieć że liczą że dobra ciocia Rodzenek załatwi im mieszkanie , wiedza że mają większe szanse na wygraną niż by przyjechali Tomek albo Natalia

Gość Lukrecjatt
Ktoś tu ma rację, pisząc, że to Rozenkowa ma decydujący głos i też mnie to dziwi. Chociaż w sumie nie dziwi, bo tak czesto jest, że Ci co mają najmniejsze kwalifikacje i najmniejszą wiedzę, najbardziej się udzielają, żeby ukryć swoją niekompetencję. Aczkolwiek Natalia i Tomek, którzy są specjalistami naprawdę powinni się odezwać i powiedzieć STOP!! Tu chodzi o to kto najładniej i najbardziej funkcjonalnie urządzi mieszkanie, a nie o ty kto ma najsmętniejszą historię :/

Gość gość
Do Aha więc wygrywa ta rodzina , o której najładniej się mówi ? A ja myślałam , że ta, która zrobi najlepiej mieszkanie. Polityki tu nie mieszaj, bo to nie to forum. Sam jesteś przygnębiający, a nie Jurek. Widać tobie żal d**ę ściska. Każdy z nas ma prawo mieć swoich faworytów, a innych skrytykować. A ty już narzucasz swoje zdanie jak Rozenkowa.

Gość ciuryło wichura
Wygra Kasia z pierwszej edycji

Gość gość
Do [ 15.03] Nie tylko ci z piwnicy mają swoje mieszkanie, inni też. Co ciebie obchodzi czy Gor zagrzeje miejsce ? Co to ma w ogóle do rzeczy ? Mieszkania oceniamy.

Gość gość
Co niektórzy chcą od tego Jurka. Z zięciem przekomarza się dla żartu, moim zdaniem jest spoko. Ładnie zachował się w stosunku do Ani jak miała urodziny wtedy co robili ogród. Trzeba przyznać, że ma zdolności. Widziałam na fb jego prace i teraz w mieszkaniu podoba mi się co tworzy. Może całościowo nie jest to super, ale np.łazienka, ściana w przedpokoju mnie się podobają.

Gość oblukalam na fb profile
uczestnikow, alez Eliza to jest szprycha :D z jednej strony niezla jajcara (patrz zdjecie z samolotu, przebrana za stara babke), a z drugiej - seksbomba z cycem na wierzchu (almost), ale jedno trza przyznac - cycki ma z******te, az Pachu sie slini :D :D :D

Gość gość
Tak Eliza ma cycki z******te. Za to twarz strasznie stara jak na 38 lat.

Gość gość
A widzieliscie ten fragment, gdzie sa w OBI i Rozenkowa stoi z Ryjkiem i gadaja sobie. A podchodzi Eliza i mowi, ze jak chca pogadac, to niech sie na kawe umowia.

Gość gość
Eliza może i ma fajne cycki. Ale twarz taka sobie i jakiś dziwny obłęd w oczach trochę wygląda jak niezrównoważona psychicznie. Myślałam że na stewardesy biorą ładniejsze panie. A po jaką cholerę ona wrzuca takie półnagie fotki na fb i ciekawe czy to nie wkurza czasem Ryjka. Sama prowokuje to nie ma co się dziwić. Po chooj siadała Jurkowi na wózek ;-)

Gość gość
Ta cała Eliza to naprawdę ma coś z garem. Zachowuje się jak nastolatka, a oczy ma faktycznie jakieś dzikie, jakby była na prochach. Tatuś nie lepszy. Oboje infantylizm do potęgi. Współczuję ich córce.

Gość gość
Na fb Magda ma świetne focie robione dzieciaczkom. Bardzo fajna i sympatyczna dziewczyna i lubi dzieci ;-) Są też zdjęcia zrobione uczestnikom. Kuczwara i tak wygląda jak debil, więc nie musiał robić miny. Ewka z domu dziecka ma strasznie wredną i fałszywą twarz i aparat pięknie to uchwycił. A u Gora na profilu same gołe d**y :-)

Gość gość
Ryjki dodali zdjęcia z pobytu w Juracie czyli odpadli z programu. Wydaje mi się , że oni nawet mieli już dosyć. Zrobili się nerwowi, gdzieś już ich nosiło, a Ryjek pewnie cieszy się, że wylecieli bo uratował może małżeństwo :-) Zauważyłam, że jak ktoś opuszcza program na chwilę np. z powodu pracy jak Ania czy Eliza to potem odpada. Może się mylę. W każdym razie w Juracie powinien znaleźć się Bidul, a nie Ryjki.

Gość gość
29.10.13 Lukrecjatt Idiota czy nie zorientowany jesteś ? Znasz zasady programu ? mało mówili o tym że nie tylko wnętrza ale ważni są ludzie którzy je tworzą ?! Jeszcze Tobie i wielu innym mało , za mało o tym wspominają w programie, zapowiedziach, wywiadach i DDTVN ?? Nie kumasz tego bo musiał byś zamknąć się

Gość gość
29.10.13 gość Następna... z żółtymi papierami :) , a gdzie jest napisane że wygrywa najładniejsze wnętrze ????? Pytam gdzie ???? w takim przypadku jury składało by się tylko z projektantów i jednakowo oceniane były by wnętrza, a tak nie jest bo różne rodziny z różnych powodów tworzą takie a nie inne pomieszczenia , a na koniec widzowie zdecydują kto był najsympatyczniejszy, najbardziej potrzebuje itp itp czekam na kolejną porcję jadu :)

Gość gość
do 16:44 i 16:47 wyraziłam tylko swoje zdanie o uczestnikach jak wiele osób tutaj, już odezwali się obrońcy swoich faworytów? :) Wam wolno chwalić swoich i krytykować innych tak jak i mi.. wyraziłam tylko swoje odczucia . "jak Rozenkowa" ? Nie znasz kobiety uważasz że to co widzisz w TV wystarczy aby wyrobić sobie zdanie ? ojjjj jesteś nieszczęśliwy w swoim życiu :)

Gość gość
29.10.13 gość Skoro dla żartu się przekomarza to ja czekam kiedy dla żartu zacznie go chwalić fajnie rozmawiać :) nie ma tego bo nie potrafi zaakceptować "zięcia" więc nie pitol bzdur :)

Gość gość
telewizja przygotowuje scenariusz dla każdego i to oni decydują kogo polubicie

Gość gość
Ty za to jesteś ogromnie szczęśliwa haha Plujesz jadem , a rzucasz się do innych. Nieźle wali ci na ten pusty łeb.

Gość gość
Rozenkowa zero wiedzy na temat urządzania wnętrz nawet wręcz jest kiczowata

Gość gość
Żółte papiery tobie są potrzebne jeśli jeszcze nie jesteś ich szczęśliwą posiadaczką. Przydałby się również kaftanik wiesz taki co ma rękawki wiązane z tyłu. Masz po prostu coś z deklem. Podniecasz się tymi komentarzami jak mało kto. Nie wiem czy wiesz, co oznacza nadużywanie interpunkcji. ale pewnie nie, bo zbyt tepa dzida z ciebie . Weź kobieto wyluzuj, chłopa ci brakuje czy coś. Tylko kto zechce taką psychopatkę.

Gość gość
biel modna była w 2000 roku niestety świat idzie do przodu a my w warszawce mamy nadal modną biel z 2000 roku całe te jurry to wielki kicz