Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość teksas
Według Waszego toku rozumowania żadna rodzina którą los doświadczył nie zasługuje na wygraną, nie wiem czemu.... Skoro dotychczas wiatr w oczy, los się sprzeciwiał to czemu taki program nie ma odmienić ich życia? Tak z I , II i trzeciej edycji ? Oczywiście nie musi to być regułą, o tym zadecydują widzowie. Czasem plujecie że TVN kłamie, chciałbym żeby inne stacje tak mówiły prawdę jak TVN kłamie, wiele zła i krzywdy przestało by istnieć.... spokojnego weekendu

Gość gość
ideowy troll atakuje i zmienia niki

Gość gość
Zmiany na str BOD na fc:Marta usunęła ostatni przedwczorajszy wpis,że wszysko żle zrozumieliśmy .Ponadto nowe zdjęcie Dziuni i Dziunia pt.Co Marta robiła w szpilkach i w mini na budowie?Ona nie pozwoli o sobie zapomnieć,jesteśmy na nią zdani-chyba sobie w łeb strzele

Gość gość
Jestem zdania że rodzina którą los własnie doświadczył powinna wygrać ,nie oszuści co mają mieszkania pozapisywane na kogoś a nie nie ci co stać ich na wynajem mieszkań luksusowych . Moją faworytką nie Ania od samego początku i będzie jak odpadnie nie mam faworyta już .Może ci powodzianie ewentualnie .

Gość gość
Tak,jeszcze w nocy był ten wpis,mówisz o ttym jak dzieci bardzo kochają ojca i lubią konkubenta.Dlaczego wycofała ,chyba coś planuje.Zeby od tego myślenia główki jej nie rozerwało.Chociaż od wszystkiego a szczególnie myślenia jest tam Piotrek-mózg mafii

Gość gość
Rozwaliła mnie ta przyszła architekt co się tutaj udziela ( Karolina ?) Myśli że jakieś tępe kwoki siedzą na tym forum. Wcale nie trzeba być architektem żeby dobrze urządzić mieszkanie. Wystarczy dobry gust, zmysł estetyczny i znać bieżące trendy. Oglądałam nie raz dekoratornię i nie zawsze architektowi udawało się mieszkanie. Każdemu podoba się co innego.

Gość gość
Od razu mówiłam że to manipulantka i intrygantka a do tego chora psychicznie. Skoro jest taka słodka , bezradna i dosłownie wszystko leci jej z rąk to nie wiem w jaki sposób wychowała te córki. Kupy się to wszystko nie trzyma.

Gość gość
ja tez jestem za Anią , wiem że nie jest idealna i jak się wkurzy to na robotników tez potrafiła powiedzieć ale nie chodzi o to żeby jakiegos anioła szukać mam nadzieje że pomarańczowy mop z dzieciarnia odpadnie, podobno mają mieszkanie które przepisali na matke żeby komornik nie zabrał , takich cwaniaczków znam

Gość gość
Ania przynajmniej nie pajacuje a to ze sie poryczala no zycie

Gość gość
A mnie jest obojętne kto wygra i nie emocjonuję się tym wcale. Też jak tu ktoś napisał oglądam dla rozrywki i żeby się pośmiać. Bo na inspiracje to raczej nie ma co liczyć :-)

Gość gość
Z pierwszej edycji jest jedna co jej malo żyłka nie pękła. pozdrowienia Rybko

Gość ciuryło wichura
To la skandal.

Gość gość
Anki siostra bedzie miec w tym roku 20 lat to stara kobyła. A ta młodsza potrzebuje opieki ok.7 lat, ale nie 24h na dobe!!!! Zamiast liczyc na litosc BOD, powinny jedna z druga isc do pracy, sprzedac te swoja rudere i wynajac male mieszkanie.

Gość gość
to może niech wygra Agnieszka i Łukasz z dzieckiem, rodzina , ona listonoszka, on kierowca, perspektyw na mieszkanie nie mają,kredytu nie dostaną ....

Gość gość
Po pierwsze Ani siostra jest bardzo chora a po drugie dom w którym mieszkają nie jest jej więc przestań pitolić głupoty o sprzedaży.

Gość gość
na co jest chora ?

Gość gość
Tak myślałam że coś jest nie hallo z ta siostrą.

Gość gość
agnieszka j lukasz tez maja gdzie mieszkac. segment na osiedlu dla wybranych jeszcze sa bo ich nie widac

Gość gość
(20:40) Nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz. Ania nie powiedziała o tym w programie więc to jej sprawa nie w***laj się w to i tyle.Możesz dalej snuć swoje bezsensowne domysły dlaczego Laury nie ma w programie powodzenia!

Gość gość
myślę, że warto docenić kreatywność, a nie tylko pseudo dobry gust

Gość gość
cieszę się, że wyleciała kocica, strasznie obleśne , niezgrabne babsko - przerost formy nad treścią

Gość gość
21.57 ja też jestem ciekawa na co choruje ta jej siostra .

Gość gość
a gdzie zauważyłaś wulgaryzmy? Bo więcęj ich było w Twojej wypowiedzi

Gość gość
bo mnie wkurfia jak czlowiek grzecznie rozmawia , akurat jej kibicuje i pytam na co chora siostra a ta mi z ryjem wyjeżdża , widać że kogoś to zabolalo bardzo - uderz w stół a nozyce się odezwą, niewinne pytanie i taka agresywna reakcja jakbyś mnie zapytała na co jestem chora to bym powiedziała że mam złamaną kostkę w nodzę i kuleje a tu arogancja - "bo kociej mordy dostaniesz" widocznie musi być coś na rzeczy że tak zabolało

Gość gość
Nie o to chodzi jeżeli nie powiedziała to nie snujcie domysłów co i jak. Kocia morda w kwestii żartu nie obużaj się

Gość gość
nie wszyscy muszą sprzedawać pełne historie w tv i chwała za to że Anka tego nie zrobiła

Gość gość
ja też się cieszę ,że wyleciał ten gruby tyłek i te małe,wstrętne zjadliwe oczyska Piotrka

Gość gość
Dokładnie jak jest chora to ich sprawa i dziewczyna nie chce o tym mówić to zrozumiałe i dobrze o niej świadczy że nie będzie teraz żalu wylewać wszak że nie jest to program o zdrowiu .A I szacunek ma do siostry bo inny już by wywlókł wszystko aby tylko wzbudzić litość .A tam co miało być powiedziane to byłe a inne bardziej intymne sprawy są zachowane tylko dla najbliższych .

Gość gość
A tej siostry to zdaje się nie było nawet jak ona się starała do programu dostać? Z tego co pamiętam to tylko ta młodsza była. Czyli ta starsza musi być dosyć poważne chora.

Gość gość
ale spokoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przy kawie pomilczmy...........jak blogo