Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Ludzie, przecież te zdjęcia z Wojewódzkim to lipa. Wyraźnie widać, że stoi obok ekranu tv albo jakiegoś plakatu. Dowcipnie zmontowane ale są nierzeczywiste. Przypatrzcie się. Gościu z Wrocka, uchyl rąbka tajemnicy... A może jest ktoś z Gdańska, kto ich zna i wyjaśni pochodzenie tego trzeciego dziecka?

Gość gość
Dobra, jak nie mają znajomości to zapłacili komu trzeba żeby dostać się do programu. Te dwa pontony też.

Gość gość
Myślę że ta dziewczynka to owoc jego związku z poprzednią partnerką.

Gość gość
Ten cały Piotr napisał obok zdjęcia swojej Marty : Moja dziunia. Nieźle.

Gość gość
albo -"moj kociak" jesli dziecko jest z poprzedniego związku to bardzo szybko związał sie z nową , fota z dzieckiem z 2010 roku a słodkie komentarze córek Marty są z lutego 2012 typu Kocham Cię , to w 2011 już się związali

Gość gość
Nie wygląda mi on na odpowiedzialnego faceta. Może urodziła się córeczka, jej matka nie miała dla niego czasu to dał nogę i teraz tylko odwiedza małą. Tak mu widać wygodniej. A obie córki tej nowej już odchowane, a może przydadzą się jeszcze do czegoś..... Koleś wie co robi.

Gość gość
W życiu nie uwierzę że ten goguś co ma babkę z dwiema córkami, sam namalował obraz pokazany w garażach.

Gość gość
"taa, każda stała 2 godziny a on malował", on nawet ławeczki na działce nie umiałby pomalować tylko dobry bajer, widać że lesery co lubia wydawać kasę i nie lubia się zmęczyć a remont mieszkania to jest naprawdę cięzka praca, nie wierzę że zrobia sami , przyzwyczajeni do pieniędzy , do ich wydawania a tu szoł polega na tym żeby oszczędzać bo co wydasz na robotników to będziesz mieć mniej na artykuły, wiadomo jak inferno wszystko robił sam i schudł, wyglądał jak patyczek na koniec , skóra i kości

Gość gość
Ale zobaczcie w jego galerii, ze na jednym zdjeciu jest on z nia. On w garniturku srebrnym, ona w kombinezonie bezowym.Na tej fotce wyglada jak by w ciazy byla. Zdjecie podpisane "ja i moj kociak".

Gość gość
na zdjęciu z małą córką on tez pisze - ja i mój kociak chyba on nie wie co oznacza to słowo

Gość gość
a co pisze jola stopka ? bo nie mam fb

Gość gość
Ale mi juz nie chodzi jak on te zdjecia podpisuje. Tylko chodzi o to skad sie wzielo 3 dziecko.

Gość gość
To spytaj Joli Stopki. Napewno tu przebywa, bo wie dokladnie o czym sie tu pisze :-)

Gość gość
Ale tu jest odpowiedz Piotra do Joli Stopki : "Hehe akurat kociak to ksywka jej mamy ty idiotko"

Gość gość
Jola jest dobra. Kaze Piotrowi tu wejsc i czytac to co piszemy na ich temat.

Gość gość
po co ona go tu woła ? :O pokaz jej teksty, skopiuj bo ja ich nie widzę

Gość gość
To jeden z nich "Właśnie widać jak Pan Piotr ma poziom, ubliżać kobiecie, tylko na to go stać.Boi się Pan co ludzie pomyślą, a może trafili?Pan sobie poczyta na kafeteri co o tym ludzie sądzą? To nie jest normalne, żeby całowac w usta córkę swojej partnerki, nastoletnią dziewczyna. Cała polska to widziała. Tego Pan nie wykasuje. Tym sie powinna psycholog zainteresować."

Gość gość
Tu drugi :" Poczytajcie sobie co piszą o tej rodzince na kafeteri.cytuję:obejrzałam profil na nk Piotra Cybulskiego - a to tekst jaki napisała mu pod zdjęciem córka jego dziewczyny wiktoria grządziel- kocham CIĘ skarbie każdego dnia jesteś przystojniejszy twój na zawsze kociak to pisze jego przyszywana córka.Czy tak powinno się zwracać do ojczyma dziecko?Nie chcę przytaczać tutaj tego co o tym sądzą ludzie, ale tak nie odzywa sie do ojczyma ." Caly czas na ten sa temat.

Gość gość
hahahaha ale jazdy mu robi :D cena sławy to chyba ta ciuryło pod inna nazwą tak ? :)

Gość gość
Nie wiem kto to, ale napewno to ktos kto tu wchodzi :-)

Gość gość
kafeterianki róbcie print screeny póki nie skasowali profili :D muze powtórke obejrzeć bo w środe lepiłam pierogi i przegapiłam :D widać ze ta edycja będzie git : lesbosy, kazachy, pontony, i step-rodzinka jak z filmików dla dorosłych :D

Gość gość
córka p. Grządziela napisała no odpowiedź tak: (WPIS ZOSTAŁ JUŻ SKASOWANY) TO JEST Z FB z wczorajszego dnia Marta Stuart Oglądałam juz 2 sezony ale tego oglądać nie będę. Kto wybrał tych ludzi. To miał być program dla osób których nie stac na mieszkanie, a już na pewno nie na wynajme 100 metrowego dwupoziomowego mieszkania, a tymczasem taka Marta Grządziel ma samych alimentów na dzieci ponad 15 tysięcy złotych. Rzeczywiście jej należało pomóc.Ciekawe jakie warunki mialo te kilka tysięcy osob które się nie dostały do programu. Pewnie mieszkały w ziemiankach. 9 godz. temu Lubię to! 9 Milena Kulczycka Do Marty Stuart .Jest Pani widocznie nie w temacie i najwyraźniej zwolenniczką niewiedzy na temat Pani Marty Grządziel skoro Pani nie zna jej to co za wypisywaniem kłamstwo i czepianie sie kogoś kto walczy o mieszkanie dla swoich dzieci wstydzę sie za kogoś takiego jak Pani chyba ze Pani zapłacili tej 15 tys za wypisywaniem bzdur a skąd wie Pani jaki maja metraż a moze jeszcze Pani wie ile wydają na zycie itp śmiech na sali 9 godz. temu Lubię to! 2 Wiktoria Grządziel A więc odezwała się pani która kompletnie nie ma pojęcia . Widzę że wiem pani ile mój tata płaci na nas alimentów ? Skąd ? Myli się pani i to o wielką sumę pieniędzy . Ma pani prawo do wyrażenia własnego zdania ale czy można opisywać osoby już po odcinku castingowym . Jestem dumna ze wszystkich uczestników , każdy jest dla mnie bardzo ważny i każdemu kibicuję , a co pani piszę to pani fantazja , może pani nie udało się wejść do programu i zazdrośc***ani . Jak tak bardzo interesuje to panią mój ojciec jest skąpy i jak byśmy mieli 15 tys to byśmy się nie zgłaszali . Proszę poznać człowieka a nie go osądzać . Pozdrawiam i w tym co pisałam nie chciałam pani urazić lecz tylko pokazać pani że w nie których kwestiach się pani myli . 8 godz. temu Edytowany Lubię to! 4 Milena Kulczycka Słusznie wiktoria piszesz ta pani chyba pracuje w prokuraturze ze raz pisze 15 raz 14 i z konta ukrytego wiesz pewnie jej kazali bo sie ukrywa nie przejmuj sie ja nie znam Cie i bardzo Wam kibicuje i jesteście silni a miłość zwycięży wszystko nawet kłamstwo 8 godz. temu Lubię to! 2 Paulina Wieczorek Jeśli chcemy pomóc dajmy biednym kawałek chleba,czy paczkę z najpotrzebniejszymi artykułami, tutaj nie chodzi o kwestię dobroci ! Przyznam szczerze dla mnie liczy się przede wszystkim wykonanie i zaangażowanie,czasem przedstawione historie są podkoloryzowane, czasem źle zinterpretowane,poza tym nie da się poznac ludzi przez pryzmat tv,gdzie widzi się ich godzinę w tygodniu może 2. Jednak jeśli chodzi o finał i wygraną to również jest ważna kwestia tego komu mieszkanie najbardziej się przyda. 7 godz. temu Lubię to! 1

Gość gość
Ale będzie jazda.

Gość gość
Te ostatnie wypowiedzi przeniesione z facebooka sugeruja, ze to napisał ktoś zainteresowany tzn albo Piotrek albo Marta. Tylko szkoda, że nie wkleili odpowiedzi jaką otrzymała córeczka Wiktoria która zamknęła jej buzię.Pisze, że Tatus jej jest skąpy.Chyba większośc osób się ze mną zgodzi, że każde dziecko w tym kraju chciałoby takiego skąpego Tatę ktory daje na dzieci 12 tysięcy złotych. Widać, że te dziecko nie ma poczucia wartośc****eniądza. Ta kwota wystarczyłaby na wyżycie kilku rodzin.

Gość gość
Widzę,że zamilkło to forum-czyżby się przestraszyło p.Piotra

Gość gość
Jak się ma 12 tyś alimentów miesięcznie można spokojnie kupić duże mieszkanie na raty dla niej te 5 tyś na ratę miesięcznie to pikuś jest. Bezczelna kobieta i te jej córki tak samo bezczelne.

Gość gość
Jaka matka taka córka. Mówi się, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Matce mało to córkom też. Ciekawe ile by ich zadowoliło? milion miesiecznie?

Gość gość
no tak tata skąpy, przeciez mama kilka tys na kosmetyki wyda i mało co zostanie one myślą o sobie tak jaki mają stworzony świat w swojej głowie sa matki które mają na dziecko 250 zł alimentów i żyją, muszą dziecko ubrać, wysłać do szkoły , nakarmić i żyją jakos sie da

Gość gość
doszedł do córek jeszcze przeciez facet , którego musi ubrać i utrzymać

Gość gość
co za koleś...