Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Hahaha dobre :D

Gość gość
Jak tak na nią patrze i patrze to jej tak nienawidzę!!! Normalnie przybij piątkę ziomalu

Gość gość
No wiem wiem że nią nie jesteś bo jej daleko do twojej doskonałości pragnę ujrzeć twe boskie oblicze rzuć mnie na kolana!!! Ukaz się boska istoto która bawi to jak inni nigdy nie osiągną twej doskonałości zrób wszystkim obciach i pokaż się! Zaznajmy cudu twego piękna niech nam szczęki odpadna! ujawnij się doskonałości! padam na kolana i proszę o oświecenie mnie Ciemnoty polskiej chcialabym dążyć do doskonałości twego czoła tylko wzoru mi brak.

Gość gość
Ty już drugi raz padasz na te kolana uważaj żebyś tylko do Częstochowy nie zaszła :D

Gość gość
Też jestem za! Czas nawrócenia nadchodzi!!! Pokażmy Borkowskiej czym jest piękno!!! Niech nasze guru wszechdoskonale zawstydzi tę wstretna babę co to w tv śmiała się pokazać ze swym ogromnym czołem!!! Zawstydz ja nie bądź taka skromna, chce być taka jak ty!!! Drwic ze wszystkich bo to ja jestem wspaniała i mi wolno. Podziwiam cie odważna kobieto (chyba) tchnij we mnie wiarę pokaż że i ja mogę jechać po wszystkich podobno moje czoło jest niskie wiec mogę być twoim wyznawca

Gość gość
A mi to np.włosy tez w tym miejscu rosną!!!! Beka nas kosmitów jest więcej uważaj bo cię znajdziemy i tez włosków będziesz miała malutko, a jak legendy głoszą kosmici lubią porywac ludzi a tak pięknych to już niezły smaczek. Lepiej się nie ujawniaj bo ludzie depresję będą mieli jak zobaczą na twój widok ile im do doskonałości brakuje chroń swe piękno nie daj się, szczekaj z ukrycia dla własnego bezpieczeństwa szkoda by było tego cudu

Gość gość
Ooo!!! wchodzę bo spać mi się jakoś nie chce czytam, czytam i czytam i myśl mnie taka naszla. Czy Borkowska może spać teraz .spokojnie??? Przecież tu ludzie przez nią szaleją jej czoło czaszka czy co tam jeszcze ludziom sen z powiek spędza co za baba!!! Chyba powinnam się bać? A może nie?czytam dalej i widzę że jest jakiś obledny rycerz albo rycerzowa i próbuje poskromic wiatrak, pomarańczowy czy tam czerwony walczy wije się i miota! i po czyjej stronie tu być!? Chyba z bezsenności popadam w paranoje czytając co tu się wypisuje czuje jak bym miała wybierać między Odrą a tyfusem! Chyba jednak pójdę spać

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Najlepiej gdybyś padła na kolana :D

Gość gość
No padłam jeśli to o mnie chodzi to nawet oltarzyk na twa cześć zrobiłam a tu nic cudu oświecenia nadal nie widzę

Gość gość
Ależ ta Borkowska to bestia cwana!!! Zawladnela wieloma z was widzę że prym tu wiedzie nawet Martusia z Piotrem do pary to przy niej mały pikuś! kozara nie ma co, dobrze wam tu wszystkim robi widzę że szaleje bestyja pewnie skacze na trampolinie i Beke z was ma że sąsiadom hałas robi nie tylko w domach ale i na necie ma moc czarownica ma moc bez dwóch zdań

Gość gość
Urządzacie sobie jazdę z Marty dziuni i Piotra, Dimy i Asi, Ani, Karoliny i Mieszka teraz z Borkowskiej a jak to kiedyś powiedział Kuba Wojewódzki jesteście dziewuchami ze wsi z pryszczem na d***e. Tyle w temacie. Skoro jesteście takie cwane proszę udać się do telewizji i pokazać na co Was stać. Myślę, że stać Was na niewiele. Czekam teraz na wieśniackie wyzwiska przynajmniej będzie co czytać i z czego się pośmiać przy porannej kawie. Myślicie że ludziom którzy występują w programie przykro z powody Waszych prostackich wypowiedzi? Otóż nie, każdy z nich ma swój kawałek chleba, każdy coś osiągnął dzięki temu programowi a Wy siedzicie z dupskami pewnie większymi niż dupa Borkowskiej i czekacie do rana żeby bluzgać i wypisywać głupoty. Zabierzcie się lepiej do roboty! Wstaję o 9.00 robię kawę, zabieram papieroska i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie i będzie co poczytać :) do kawy :) pozdrawiam zakompleksione polskie, proste dziewuszyska!

Gość gość
Matka Teresa z Kalkuty.

Gość gość
Psychicznie niedorozwinięte dzieciaki z Was ,kurczę ja też pisałam w tym temacie ale odnośnie tego co zaprezentowali w programie a nie krytykowałam ludzi za to jak wyglądają ,ważne że im się podoba jej ,mężowi ,przyjaciołom . A wy sobie może sobie krytykować przed lustrem bo wielu z was to grubasy ,pryszcze wasi rodzice ,rodzeństwo tam szukajcie dziwadeł itp ,ale przecież was nie widać za klawiatury ciecie . Też nie obdarzyłam tej pani sympatią i na pewno jej nie kibicowałam ,ale żeby tak po człowieku jechać bo inne włosy niż reszta i bardzo dobrze bo teraz to co druga wygląda tak samo . To co teraz po środzie na kogo będziecie jechać co .

Gość gość
Jak to po kim będziemy jechać Dima albo powodzianie są na tapecie :D

Gość gość
Powodzianie i ich golebi styl szafek

Gość gość
Chyba nie ich wnętrza ale ich wygląd ie oszukujmy się .

Gość gość
01:33 - poranna kawa o 1 w nocy ? wow co sie tak produkujesz i faflunisz, emocjonujesz ? jest 10 innych for, oficjalnych itp tu piszą co chcą, nabijają się i wyśmiewają, żartują, kpią zabronisz ? ja nie wystąpię w tym programie bo mam dom, mam mieszkanie i żyję z inwestycji więc nie goń mnie do roboty :D nie mam długów i nie muszę żreć się z komornikiem. Jesli ktoś zdecydował się na występ w tym programie to jest zwierzaczkiem w klatce a nie świętym do podziwiania i składania pokłonów. Możemy się śmiać, wygłupiać i stroić żarty a jeśli ty chcesz ich podziwiać i czcić to módl sie do nich hahahaha

Gość gość
Gość wyżej co racja ro racja :D

Gość gość
10.57. Te inwestorka ! Chyba najwięcej inwestujesz we własną głupotę bo rozrasta się w zastraszającym tempie.

Gość gość
10.57 dobrze napisałaś zgadzam się z Toba

Gość gość
Dobre to z tą inwestorką usmiałam się :D

Gość gość
A pamiętacie pierwszą edycję jak się wszyscy czepiali Katarzyny Kraus czy jak jej tam . Ciekawe co u niej

Gość gość
inwestorko zainwestuj lepiej w lekarza ktory zajmie sie twoim mozgiem, jesli nie jest jeszcze za pozno

Gość gość
00.38 to jest chyba rycerzowa bo znów się odpalila i sadzi na pomarańczową,pisze że w pałacu mieszka i w głupotę inwestuje don kichowata. :D

Gość gość
Zainwestuj w tik taki lepiej bo Ci siarą jedzie :D :D :D

Gość gość
masakra.......

Gość gość
czerwony skalpie - ktoś tu pisze że pieniędzmi z BOD opłaciłas długi i komornika i masz problem z głowy napisz jak to jest :D już komornik dał ci spokój ? hahahahaha

Gość gość
wystąpić w BOD i spłacić długi komornicze - to jest dopiero inwestycja, baba na cztery nogi kuta hahahahahaha :D

Gość gość
i pomyśleć że taka flądra mogła wygrać mieszkanie, całe szczęście że ich wywalili