Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba33

samotna 30 i samotny 33 oboje bez dzieci

Polecane posty

Gość Kuba33

Co robić by wszystko poszło dobrze i nawiązać realną znajomość ? Przed paroma dniami dość wcześnie się zbudziłem i wszedłem na czat o tejże wczesnej godzinie i postanowiłem zagadać do pewnej dziewczyny w końcu rozmowa się rozwinęła i przegadaliśmy sobie tak do późnego ranka wymieniliśmy się gg i wszystko jest fajnie bo bardzo dobrze mi się rozmawia z ta osobą ona ma 30 l ja 33 oboje jesteśmy singlami ja nie mam dzieci ona też i w sumie dość wiele nas łączy i na wiele spraw mamy ten sam punkt widzenia prawdę powiedziawszy od dawna chciałem poznać taką dziewczynę. Bo zawsze jak kogoś poznawałem to była to rozwódka z dziećmi alba znudzona żona ,która szukała sobie kogoś na boku i jakoś nic z tego nie było na dłuższą metę a tym razem jest inaczej chciałbym bardziej rozbudować tę znajomość i kontynuować ją w realnym ,życiu tylko nie wiem jak najlepiej zagadać by tego nie zepsuć i nie zrazić jej do siebie by nie pomyślała sobie ,że porostu szukam przygód bo to już zdecydowanie za mną. I powiedźcie jak to najlepiej rozegrać by się umówić na spotkanie jak wy to widzicie .

Gość Kuba33
nie ma chętnych by wyrazić swoją opinię na moje pytanie

Gość psyttt32
po jednej nocy na czacie nie wiele mozna wywnioskowac

Gość Kuba33
hm w zasadzie masz rację ale to już trwa trochę nasze takie rozmowy kontynuujemy na gg ostatnio wieczorami jakieś 3 dni

Gość Evelllyn
Zaproś ją gdzieś na przykład Kawa

Gość Kuba33
też tak myślę ale spodziewałem się jakiejś szerszej wypowiedzi

Gość ewka237
Powodzenia życzę

Gość Charles M.
Czaty przyciągają nieciekawe towarzystwo z najniższej półki, więc o tym bym pamiętał na twoim miejscu

Gość Kuba33
Wiem ale to nie jest reguła

Po prostu się z nią spotkaj i zobaczysz jak się to potoczy. Czasami wirtualnie się świetnie rozmawia, a jak przyjdzie co do czego to różnie bywa. Także zamiast gdybać na zapas po prostu poznaj ją na żywo :)

Gość Hania wwwww
powiedz do niej takie zdanie : powiedz mi to co chcesz mi właśnie w tej chwili powiedzieć sama od siebie. Zorientujesz się wtedy jaką tematyke zaproponuje. Jak już będziesz wiedział o czym chce z tobą porozmawiać lub opowiedzieć Tobie to albo kontynuuj rozmowę albo daj jej dojść do głosu ( milcz i słuchaj)

Gość Kuba33
Tak chce zrobić właśnie spotkać się tylko nie chce być za szybki bo nasza znajomość trwa dopiero trzeci dzień i nie chcę by sobie źle pomyślała a bardzo zależy na tej znajomości

Gość Hania wwwww
nie wiem jaka ona jest........ Ale mnie bardzo spodobało się to jak facet na pierwszym spotkaniu na kawie zwracał się do mnie mówiąc mi "cipcia" - to było odważne ale miłe

Gość Kuba33
no to świadczy o tobie

Gość Hania wwwww
powiedz do niej cipcia....laski to rajcuje

Gość Kuba33
Ponawiam pytanie tylko proszę o mądre wypowiedzi

Gość 433444
zapros ja na kawe i sam stwierdzisz jak rozwinie sie znajomosc,jesli bedzie ok to umow sie na kolejne spotkanie,najlepiej wychodza proste rozwiazania,

Gość Kuba33
Udało się wszystko jest na dobrej drodze bi się spotkać tylko nie mamy za bardzo jak gdyż oboje pracujemy a mieszkamy w rożnych miastach trochę od siebie oddalonych i praca trochę przeszkadza