Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buticzkii

Malo kasy...

Polecane posty

Gość buticzkii

Stracilam prace. Przez 3 miesiace musimy wyzyc we 3 osoby za 24 zl dziennie. W tym niemowle na piersi, ale je kaszki i obiadki. Jak to zrobic? :(

Gość nie ty jedna masz taka
sytuacje

Gość Nie dramatyzuj....
Dużo ludzi żyje w podobnej sytuacji, jeżeli masz tylko taki budżet kupuj tylko podstawowe produkty, zejdź z obłoków na ziemię, przestaw się na skromniejsze życie i mało kupuj. Wierz mi, da się, a rodzina będzie w końcu jadła zdrowe i pyszne posiłki, ciasta i ciasteczka własnej roboty zamiast tony słodyczy...Ja mam 2+2 i żyję od kilku miesięcy za 700 zł i naprawdę nie chodzimy głodni, a kiedyś 1500 zl na jedzenie mi nie wystarczało...

Gość oj za z mezem musimy wyzyc
za 30- zl na przezycie 3 -4 dni i mamy cholernie ciezka sytuscje ale musimy zyc niestety

Gość masz problem
ale co to nas obchodzi?

Gość Spędziłąm dwa tygodnie w
Dasz radę spokojnie. Tak jak piszą zrezygnuj ze słodyczy, pólproduktów , rzeczy którymi się nie najadasz. Lepiej zjeść raz dziennie solidny obiad niż 3 razy dziennie byle co. Ja jestem sama i wydaje zawsze 300 złotych miesięcznie nie pozwalam sobie na przekroczenie tego limitu i daje rade.

Gość kasssia marysia
podziwiam was, ja bym tak nie dała rady.... ale obym nigdy nie musiała się przekonać.