Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdskhcfdskfcsldf

Czy 22-latka ma szansę

Polecane posty

Gość hdskhcfdskfcsldf

znaleźć jeszcze kogoś sensownego do stworzenia udanego związku? Czy to nie tak, że wszyscy "normalni" ludzie są już w tym wieku z kimś związani?

Gość Paul_Paul
Pewnie, że ma :) Skąd ten pesymizm??

Gość Sama mam ten problem i też
mam 22 lata. :( Mam kolegę równolatka i jest według mnie i koleżanek całkiem przystojny, dojrzały i porządny facet ale on nie chce się wiązać. Woli żyć samotnie. Beznadzieja bo fajny facet.

Gość hdskhcfdskfcsldf
Skąd taki pomysł? Bo koleżanki zaczynają brać śluby, jedna za drugą ostatnio, a ja właśnie zakończyłam kilkuletni związek, bo donikąd nie prowadził... A co się na ulicy nie obejrzę, to wszędzie same pary :(

Gość republica
Dzizas,ja mam 36 ,niedawno rozstalam sie z facetem i co mam sobie w leb strzelic?22lata to bawcie sie jeszcze,spotykajcie a nie wiazcie.Tylko nie bierzcie ze mnie przykladu.Ale tak 27lat i wiecej to dobry czad na ustatkowanie.Niestety,czasem nie wychodzi.

Gość Paul_Paul
hdskhcfdskfcsldf Nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, ale w moim ktoś wziął ślub, dwie, trzy pary się zaręczyły, ale nie widzę, jakiegoś ciśnienia na śluby, a sporo osób jest samotnych.

Gość fh
Mogę stwierdzić ,że autorka tematu ,to kolejna ,która ma malutkie IQ. Pewnie za dwa dni znajdę temat... mam 14 lat , czy mam szanse jeszcze znależć kogoś sensownego do stworzenia udanego związku? Po co zakładacie takie bzdurne tematy? Na co liczycie? Na współczucie?

Gość hdskhcfdskfcsldf
Hmmmmmmmm... Środowisko raczej mieszane :) Samotnych osób znam mało, koleżanki z podstawówki czy liceum zaczynają brać teraz śluby jedna z drugą, nawet kilka z tych, z którymi obecnie studiuję, jest od niedawna zamężnych... Mam wrażenie, że wszyscy idą naprzód, a ja przez to zakończenie związku stanęłam w miejscu.