Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brudnysyn

Mój 15-letni syn nie mył się i nie zmieniał odzieży 6 dni!

Polecane posty

Gość brudnysyn

Tak jak w temacie. Od Wtorku miał wolne i dziś tak sobie wszystko składałam i i się zapytałam czy faktycznie nie kapał się 6 dni a on z uśmiechem na twarzy potwierdził mi że tak. Że przecież dziś się wykąpie! Aż mną wstrząsnęło ! Reszta dzieci się kąpie normalnie a ja mam pilnować takiego byka? codziennie?

Gość gbnhnm
ja mam podobnie tylko ubrania zmieniam

Gość brudnysyn to twoja wina
Trzeba bylo wychowac!Chyba,ze to jego jednorazowe doswiadczenie-w tym wieku robi sie rozne glupoty :-D

Gość brudnysyn
Wychować? Wszystkie dzieci się kąpią tylko on taki numer wywinął !

Gość to prowo jak nic
jak matka, moze nie zauwazyc, ze syn chodzi w tym samym od tygodnia i w dodatku smierdzi?

Gość brudnysyn
Moze dlatego ze pracuje całymi dniami, nie mam sił dopilnowywać zeby najstarsze dziecko a prawie dorosły człowiek był wykapany

Gość masz brudasa w domuuuuuu
15 letniego chłopa nie trzeba pilnować idiotko wyżej, jak ścierwo nie potrafi się myć to tylko w pysk dać, wstyd coś takiego mieć w domu :O

Gość happpppppppp
chlopka ma 15 lat sam juz powinien dbac o swoja higiene... przeciez matka nie bedzie nad nim stala pilnujac az sie wykapie i umyje zabki...

Urodzila ale to nie jej wina ze taki syn Ja bylem podobny. Tez sie niemylem niedbalem o chigiene a teraz jestem odwrotnoscia tamtego mlodego chlopca. Powiem Ci tak autorko. Jak sie synowi zacznie pala stawac i mu sie panienki sodobaja to sam sie zacznie pucowac po 3 razy dziennie ;)

Gość brudnysyn
Jestem tego samego zdanial, tak jak kiedyś weszłam do łazienki to się wstydził jak diabli a teraz taki wielki problem zeby się umyć; No on ma 15 lat a nie 5 żebym go jeszcze myła i zmuszała do higieny osobistej

Gość happpppppppp
autorka piszac ,,byk" miala na mysli ze jest juz duzy... ehhhh

Gość 15stolatek powinien
się uczyc a nie pracować- prowo

Gość happpppppppp
,,chlop jak dab,, ,, zdrow jak ryba,, ,, glodny jak wilk,, twoim zdaniem to obrazliwe porownania ?? to jak bedziesz u lekarza i powie ci ze dziecko jest zdrowe jak ryba to podaj do sadu o obrazanie... masakra a kurwa to juz co innego...

Gość brudnysyn
Czepiacie się jakiego przezwiska które w sumie nie jest przezwiskiem . Napisałam o problemie a to że siedze tutaj to mam swój czas wolny i mogę zapytać po prostu o zdanie innych matek...

Gość przeciez to nie niemowle
zeby sie codziennie kapac, bez przesady, puderku czy oliwki na dupcie by nie starczylo