Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miś Wojtek

Jaka byłaby reakcja rodziny arabskiej/tureckiej gdybym związał się z muzułmanką?

Polecane posty

Zamordowaliby mnie albo swoją córkę, próbowali siłą nas rozdzielić, zerwaliby kontakty z córką, staraliby się mnie nawrócić czy daliby sobie święty spokój? Emigranci, znacie najlepiej muzułmanów, co się działoby w takiej sytuacji?

Gość byla bila kula
Mam koleżanke z Afganistanu i ona mi mowila, że po prostu nie ma możliwości żeby kobieta muzułmanka wyszła za mąż za katolika. Rodzina by nie dopuściła do tego. Odwrotnie można podobno.

Gość hjkghlhbjkl
widzicie jaka to chora religia? Trzeba wybic wszystkich muslimów

Gość byla bila kula
Muzułmanie mogą mieć żony chrześcijanki.

Gość Zuzanna Amelia & 28
Zabiliby was oboje.

Gość hjkghlhbjkl
jebane śmiecie, pierdolone muslimy

Gość Zuzanna Amelia & 28
wzieliby cie w kilku dostalbys nozem i tyle bys z tego mial. Oni bronia honoru rodziny przed iinowiercami.

Jednak chyba są przypadki, że chrześcijanin bierze sobie muzułmankę. Na pewno we Francji czy w Niemczech są takie przypadki.

Gość a polki same się pchają w ich
łapska. heh

Gość oczywiscie ze wszestko wiadom
Zawsze może pierwszą żonę wziąść mułzumankę a za drugą np. Europejkę ,która jeszcze będzie pracowała na pierwszą, taką propozycję miała moja bliska koleżanka, która już kilka lat mieszka w Hiszpanii i związała się z Pakistańczykiem

Gość emyly
Zapytaj sie jej samej

Ja z moją ekipą powinniśmy być zatrudniani przez Francuzów do tłumienia zadym na ulicach Paryża. Dlatego się tych debili nie boję.

Gość oczywiscie ze wszestko wiadom
Prawo islamu w tej materii jest bardzo elastyczne, dopuszczając małżeństwa na krótki czas np. na miesiąc, tydzień lub nawet na jedną noc. Potem następuje legalny rozwód i grzechu nie było. A poza tym w stosunkach z niewiernymi obowiązują dodatkowe zasady, które wydają się nam na tyle barbarzyńskie, że aż ciężko uwierzyć w ich istnienie. Wynikają one jednak jednoznacznie z pojęcia din al-fitra (religia „biologiczna). W myśl tego pojęcia islam jest przekazywany również... drogą płciową! Poprzez stosunek seksualny z kobietą niemuzułmańską muzułmanin czyni z niej „nosicielkę islamu! Przy takim podejściu każda kopulacja z niemuzułmanką nabiera znaczenia misyjnego nawet jeżeli jest to prostytutka, która bierze za to pieniądze. Chwalebne jest również zgwałcenie niemuzułmanki, uprowadzenie jej lub po prostu namówienie do zabawy w łóżku. W relacjach dobrosąsiedzkich pomiędzy chrześcijanami a muzułmanami w takich krajach jak Syria, Turcja lub Irak (gdzie jeszcze mieszka znaczna liczba ludności chrześcijańskiej) istnieje element uporczywie pomijany przez wszystkie media: gwałcenie chrześcijanek. To siedzi na tyle głęboko w mentalności muzułmańskiej, że żony muzułmanki wręcz gardzą swoim mężem, jeżeli ten nie odznaczył się zgwałceniem chociażby jednej „niewiernej Co z tego wszystkiego wynika? Otóż spotykasz muzułmanina, który jest w Ciebie wpatrzony i podnieca się na Twój widok. Nie łudź się jednak nie jesteś dla niego atrakcyjniejsza od innych kobiet. Po prostu u siebie on widzi kobiety tylko w towarzystwie mężczyzn (z reguły ich ojców lub braci), z chustą na głowie, w długich spodniach i z długimi rękawami, a czasami nawet z zakrytą twarzą. Nic więc dziwnego, że każda Europejka w dowolnie przyjętym u nas ubraniu (a tym bardziej z gołym pępkiem lub głębokim dekoltem) wydaje mu się bóstwem seksu. Tamte kobiety są dla niego niedostępne poza małżeństwem (samo małżeństwo zaś jest bardzo kosztowne) a Ciebie można namówić, przekupić, omamić albo ostatecznie zgwałcić. Gdyby on oszukał jakąś muzułmańską kobietę, musiałby się liczyć z możliwością zemsty ze strony jej rodziny a Ty najwyżej sobie popłaczesz nad własną głupotą i zniszczonym życiem... Za to on wśród swoich zasłynie jako wielki misjonarz, szerzący islam wśród naiwnych kobiet kafarów, czyli niewiernych... Wiem, że zakochanie odbiera człowiekowi rozum. Dlatego proszę o przemyślenie tego wszystkiego, zanim się zakochasz w muzułmaninie.

Gość Rhutg
Nastepna zydowska prowokacja!

Gość Rhutg
ja kazde slowo muslim zamienie na ' zud' !!!!

Gość Rhutg
Zydki sa baaardzo tolerancyjni!!! Spruboj zwiazku z zydowa!!! Ja przez 10 lat bylam w zwiazku z zydem... I napewno wolalabym byc w zwiazku z muslimen !!! Dopiero bys sie dowiedzial co oznacza nietolerancja religijna!

Gość Do Rhutg
Swieta prawda! Takze mam dosyc tej zydowskiej propagandy!!!

" 20:07 [zgłoś do usunięcia]Miś Wojtek Ale ja jestem polskim hooliganem i umiem się bronić. " Ty jesteś polskim popychadłem. :o

Gość Pierrrdolicieeee....
Sto razy wolalabym araba od zyda.... Bo to dopiero dno!

Gość Do pickup
Wole muzulmanow od zydow! Oni nie sieja Propagandy na kaffe!

Gość Do pickup
Do autora topiku: idz sie pobujac na pejsach swojego chlopaka!

Gość Jestem z arabem hihi
Zgadzam sie ... Zwiazki z zydem nie sa latwe! Nie- zydow traktuja jak psy!

Gość Jestem z arabem hihi
Co. Za idiota to napisal??? Hypokryzja!!!

Gość Autor to nikt inny
niż ten pojebany śmieszny student

Gość Yngste
Zyciu wypierdalac z kaf !!

Gość Yngste
Zydzi wypierdalac z kaffe !!! Mialo byc lol