Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbox

kocham idiote...

Polecane posty

Gość bumbox

Czy któraś z was też ma ten problem? Kocha kogoś kogo mieć nie może?

Gość a co ci da odpowiedz czy
ktoś tez tak ma? jak nie możesz go miec to zapomnij jak najszybciej a nie rozpamiętywaj...

Gość trallallalla
ale dlaczego nie możesz go mieć? ile masz lat? wiesz nie zakładaj od razu że nie możesz czegoś mieć lub być z kimś kogo kochasz.. wszystko sie ułoży w swoim czasie. :) zobaczysz.

Gość bumbox
lat mam 20, dawno temu zakończyliśmy związek (z nie wiadomych mi przyczyn) ponieważ nie raczył mi powiedzieć. i próbowałam się spotykać z innymi ale nie wyszło bo kocham idiotę..

Gość nudzą się bo nie ma o czym z
młoda jeszcze jesteś, pierwsze rozczarowanie za Tobą, może to niewesołe ale pewnie czeka Cie jeszcze wiele rozczarowań... faceci są pieprznięci i nic nie poradzisz...

Gość trallallalla
hmm widzisz ja też mam już prawie 20 lat. :).. wiem co czujesz bo niedawno byłam w bardzo podobnej sytuacji. chłopak ze mną zerwał i też nie znałam konkretnych powodów. ale wróciliśmy do siebie i aktualnie jesteśmy razem. z tego co napisałaś to wygląda na to że on nie jest Ciebie wart.. zobacz jak Cię potraktował. cierpisz przez niego.. jesli chcesz kogoś poznać najpierw zapomnij o tamtym.. jednym ze sposobów jest np to że musisz go znienawidzić..

Gość bumbox
faktycznie, pierwsza miłość :) czy wszyscy faceci to tacy tchórze? uciekają gdy tylko pojawi się problem?

Gość gfewfewfe
może po prostu jesteś dla niego za słaba... ale oczywiscie będziesz sobie tłumaczyć, że to przez problem :-)

Gość jak na 20 lat zadajesz mocno
infantylne pytania :O pogódź się z rzeczywistością i przestań oglądać te seriale na TVNie...