Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abujiyng

Dziadek kupowal w biedronce tylko jedna mandarynke !

Polecane posty

Gość Abujiyng

Ale mialem beke niemoglem sie powstrzymac. Duza kolejka byla przy kasie a przede mna dziadek stal i w reklamowce mial tylko jedna mandarynke

Gość pijany kjójićek
Naprawdę cię to śmieszy? :O

Gość 213123213213
ja podobnie kupuje, tzn ostatnio wziełam tak "duzego" pomidora, że gosc nie mogł go nabic na kasę, bo za mała waga... :p

Gość Abujiyng
Jak bys to widziala to tez bys sie smiala. Masakra. Stal w kolejce z 20 miut moze zeby kupic jedna mandarynke hahaha Pewnie myslal ze niewolno ze sklepu wyjsc jak sie ic niekui to wziol mandarynke :D

Gość katon 2
może chciał babci zapakować i jedna była w sam raz?. Ja raz wyjechałem z czubatym wózkiem , a jak zapakpowałem do bagażnika to zobaczyłem, że nie mam pietruszki, to wróciłem, i stałem w kolejce z dwoma pietruszkami i paczką chipsów. Pewnie niektórzy też patrzyli na mnie jak na biedaka :P

to jesteś burak jak sie z tego śmiejesz a wiesz dla czego? Bo niektórzy kupują po to by je spróbować. Pewnie ten pan wrócił po więcej po spróbowaniu jej o ile mu posmakowały. Niektórzy to chamy i próbują na sklepie wyrzucając skórki pod regały...a Taki Pan pewnie z kultura do tego podszedł.

Gość to musiało być
bardzo śmieszne :O

Gość 213123213213
pewnie nie miał kasy na więcej, a mial ochotę cos kupic. Kiedys pracowałam w kiosku typu ruch, i dorosli ludzie podchodzili i się pytali, czy mam coś do sprzedania za 30 gr- to było ok. 12 lat temu, wtedy było taniej...

Gość na jjjak
A ja ostatnio też kupiłam jedną pomarańczę ! Po co? Żeby wyjść ze sklepu, zjeść ją i jak nie będzie kwaśna, to kupić dwa kilogramy i resztę zakupów zrobić. Już nieraz kupiłam kilogram mandarynek czy tam innych, żeby potem tylko na sok to przerobić. A cena za kilogram niska czasem nie jest, więc warto spróbować wcześniej. Tak samo robię jak kupuję ogórki małosolne. Są po 15 zł za kilogram. Kupuję jednego. Zjadam. I albo wracam po cały kilogram, albo idę i szukam dalej, bo nieraz te ogórki to zwykłe ogórki tylko wrzucone do słonej wody i już sprzedawane - porażka. A nie będę żebrać, żeby mi jednego dali spróbować.... Mądry dziadek.

Gość dziewczynaaaxd
haha smieszne xD ale wydaje mi sie ze moze chcial sprobowac czy w tym sklepie sa dobre mandarynki. hehe a ile za nia zaplacil? :D smiali sie ludzie???

Gość gfewfewfe
22:38 [zgłoś do usunięcia] Abujiyng Jak bys to widziala to tez bys sie smiala. Masakra. Stal w kolejce z 20 miut moze zeby kupic jedna mandarynke hahaha Pewnie myslal ze niewolno ze sklepu wyjsc jak sie ic niekui to wziol mandarynke PO pierwsze emeryci mają aż za dużo wolnego czasu i dla niego stanie w tej kolejce 20 minut to frajda. Po drugie a dlaczego mamy ograniczać się jakimiś standardami, że jak brać mandarynki to od razu kilka? może on miał ochotę na jedną i koniec? dlaczego miał nie kupić tyle ile mu pasuje?

Gość makoloskowa
A mój facet staje przed lada w cukierni i się gapi. Na moje pytanie , co kupuje, odpowiada, że tylko ogląda :)

Gość do kiszka z makiem
z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie. Nie wierzę, że istnieją tacy debile.... nie, chociaż wierzę. Może wam też kiedyś głód zajrzy w oczy.

Tez kiedys widzialam kobiete jak kupowała jedna mandarynke ,ale po zapłaceniu zjadła i wrociła po wiecej :-)

Jak można się śmiać z tego, że ktoś kupował jedną mandarynkę? Co w tym zabawnego? No kupował - to jego sprawa! co i ile kupuje! Jejku a pomyślał ktoś z Was, że może go nie stać???ZE MA WŁAŚNIE NA TE JEDNA DLA SWOJEJ KOCHANEJ ZONY???? taki po prostu gest miłości:)

Gość glamurrrrrrrr
jedną mandarynkę, przynajmniej jest szczupły, a ty byś tylko żarł od razu cały koszyk i potem wygladasz jak prosię

patrząc po wpisach nie wszystkich to śmieszy...i to cieszy.

Gość ma-ma...
śmieszne to nie było... ja na przykład też kupuję na tzw sztuki, synek woła mama chcę pomarańczę, więc biorę jedną lub dwie i styka. Przed Mikołajem w Netto przede mnę w kolejce stał dziadek i miał po wszystkiego po 1 sztuce, ale razy 2, pewnie do paczki dla wnuczków i tak:po mandarynce, po grześku, po czekoladzie itp. Wzruszające to było. Pamiętam taką sytuację sprzed kilkunastu lat z czasów szkolnych, jak na rynku obok stoiska kosmetycznego gdzie oglądałam duperele był warzywniak i kobieta kupowała 1 mandarynkę, była z chłopaczkiem takim 10 letnim i on chciał tę mandarynkę, a ona na to, że XXX jest chory i to dla niego. I jeszcze tłumaczyła sprzedawczyni, że to dla chorego dziecka... Do dziś jak mi się to przypomni to mam gula w gardle. A czasy wtedy były o niebo lepsze.

Gość wifigdansk
y a nie rozumiem co w tym smiesznego? ja nieraz robie tak,ze kupuje dużo a potem mi się cos przypomni no i wracam aby wziać ta jedną rzecz. poza tym naprawde nie wiedze w tym nic dziwnego ani smiesznego ze ktos kupuje 1 owoc czy jedną rzecz,moze wszystko juz ma i nie ptrozebuje wiecej a co ma brac całą siate tylko dlatego aby ktos o nim potem nie napisał na kafe?

Gość Hhdjdjsksks
Dziwię się ze cie na kasie zwazyc nie chcieli w tej biedronce taki Burak jesteś.

Gość 213123213213
moze autorka jest burakiem niepasteryzowanym, a oni takich nie maja w sprzedazy to i nie zwazyli... :p przeciez takiego buraka to by armia chińska nie kupiła

Gość MOZE bylo go stac tylko na 1 ?
moze mogl sobie pozwolic tylko na jedna zobaczymy jaki ty bedziesz na starosc

Gość slodziaczki mmmm
a moze biedaczka nie stac jest na manadarynki a mial ochote to choc jedna sobie kupil, jak dla mnie to smutne nie smieszne, nas tez moze czekac taki los jak dozyjemy tuskowej emerytury

Gość yhrythyt
Moi dziadkowe po wielu latach ciężkiej pracy na gospodarstwie rolnym mają po 700zł emerytury. Więc wierze,że tego człowieka nie było po prostu stać na więcej.