Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fitunia

w miesiąc zgubić 7 kilo !! dieta 1000 kcal !! wspierajmy się!!

Polecane posty

Czesc kobitki, zakładam nowy oddzielny tobik dla nas kobiet, ktore wlasnie dzisiaj postanowily sobie ze schudna do lata! wiem ze jest pelno topikow na ten temat ale tam juz sa mocno rozbudowane , a tu od poczatku mozemy sie razem wspierac :) Moje zalozenie zeby zgubic 7 kilo to dieta 1000 kcal:) da sie przezyc:) i jakies lekkie cwiczenia:) Kto ze mną?:)

ja na tej diecie wytrwałam tydzień, kilogram spadł, ale głodna chodziłam. Teraz robie od dziś kolejne podejśćie, ja bym chciała 8 zrzucic na pierwszy rzut, a potem z 10 jeszcze. Albo kolejne 8 byłobu super. Dziś mam 70 kg, a w dniu porodu 92! Pół roku minęło a ja schudłam 22 tylko....... Chcę znów mieć 52 jak 2 lata temu, lub chociaż 55, eż dobrze wyglądałam...... Możemy się wspierać

super ze napisalas!!:) wlasnie mi chodzi zeby podtrzymywac sie na duchu:), chwalac sie tutaj efektami, bdziemy mialy mobilizacje do dalszego chudniecia!!:) Własnie pije kawke z mlekiem zastanawiam sie wlasnie co by tu zjesc na sniadanie;)

najgorzej to jest jak teściowa ciasto upiecze, bo z teściami mieszkamy, a oni lubią dobrze zjeść, zawsze jest gdzies soldkie. Prosiłam, żeby chowała przedemną :) Ale czasem się na coś natknę i wtedy jest źle. Nie umię sobie ich odmówić i dlatego chyba nigdy nie schudnę. Mam szafę z ubraniami sprzed ciąży rozmiary 38 i 36, a teraz noszę 40/42. Idzie lato, a ja nie chcę kupywac nic nowego, bo to będzie poddanie się, chce znów założyć stare dobre ciuchy :) Uwielbiałam mieć zrabne ciało..... Zaczęłam ćwiczyć z melb, na brzuch też, ale po cc lekarz mi nie pozwolił do roku, bo coś tam z blizną wewnętrzną było nie tak, więc odpadają..... Ale i tak spadło mi 10 cm w tali w 3mc. Jeszcze pół roku i zacznę szalec z brzuszkami i może wtedy udami sie zrzucic oponkę, narazie chcę schudnąć a wyrzeźbię ciło później..... Obym schudła, bo mąż mówi do mnie pączusiu :)

narazie zjadłam owsiankę i kawę z mlekiem..... Potem obiad jakieś gotowane mięsko, i znów owsianka do 17. Po 17 staram sie nie jeść

ja chyba jak patrze na lodowke to nic nie zjem, ide dzisiaj na zakupy zmienic zawartosc lodowki:( ja mam wrazenie czasami ze choruje na kompulsywne objadanie sie.. jem jak mam jakies emocje lub nude... nie jem dlatego ze jestem glodna.. najgorzej jest z moim mezem.. wciska mi zarcie, bo wie ze jestem na diecie.. nei wiem dlaczego tak robi zaczyna mnie to wkurzac wiec ta diete bede musiala przeprowadzic w utajeniu zeby nie doszlo do tego zeby znow wciskali mi zarcie;p