Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu zrobić.......

Zajęty, ale może się uda?

Polecane posty

Poznałam faceta. Zabawny, przystojny i wydaje mi się, że w miarę ogarnięty jak na dzisiejsze czasy. Niestety jest zajęty. Ma kobietę, nawet nie narzeczoną, ale dziewczyny z tym, że Ona jest z nim w ciąży. On przyjechał tutaj do pracy, a ona została w Polsce. Nie chciałabym nic psuć i rozbijać, bo widać, że facet jest bardzo szczęśliwy i niestety zakochany, ale może się uda? Nic na to nie poradzę, że mnie zauroczył.

...

Gość huherko master
w ramach wyrównania szans daj się mu zapłodnić

jeszcze pół biedny jakby w ciąży nie była, ale jest, byłabyś ostatnią suką jakbyś zabrała temu dziecku ojca,daj sobie więc spokój, o ile masz sumienie.

Nie chcę dać się zapłodnić, chcę miło z nim spędzić tutaj czas.

No ale w sumie On ma rozum, jak powie nie to będę w stanie to zrozumieć.

I co z tego? Swoje potrzeby też ma, a jej tutaj nie ma.

Gość powiem ci tak,
jestes skonczona kretynka. Skoro jest zakochany to im szmato nic nie psuj, zauroczenie mija. nikt cie nie zechciał ze bierzesz sie za zajetych? zycze ci zebys kiedys byla na jej miejscu,serio.

Gość Konrat
Jacy rodzice wychowują takie szmaty

Gość zuzka1151
sama napisałas, że jest szczęsliwy i zakochany, jeśli go poderwiesz to zapewne na kilka numerków, zakochasz się a on Cie przeleci i po prostu zostawi, daj sobie spokój dziewczyno, szkoda czasu

Ale mi właśnie chodzi o to przelecenie, nie chcę się z nim wiązać.

czy Ci nie głupio tak? czy chciałąbys być na miejscu jego dziewczyny? czy tak niską masz samoocenę, że musisz zadawalać się zajętym facetem?? lubisz się dzielić facetem z innymi? nei przeszkadza Ci to ze on ja kocha?

Gość próbuj próbuj
może Ci się uda, tak naprawdę to mało który nawet najbardziej zakochany w swojej pannie facet odmówi chętnej atrakcyjnej kobiecie:)

No własnie, facet to tylko facet i myślę, że każdy może zostać zbajerowany.

Gość kafeteria.pl :):)
to musi być prowo niemożliwe aby były takie płytkie samolubne istoty nie zasługujesz aby nazwać Cię kobietą i -nie żebym była złośliwa :classic_cool: życzę Ci aby kiedyś spotkało Cię coś podobnego-niech Twój mężczyzna będzie uwodzony przez jakąś płytką istotę

Gość fvdcs
przecież to prowo. Zakochany i mądry facet nie zrobi tego swojej kobiecie. Niech próbuje, jak chce zrobić z siebie debilke :D Zawsze mi się chce z takich śmiać... Wiadomo, że nic z tego nie wyjdzie, to takie upokarzające. Próbuj :D

Gość próbuj próbuj
Haha marzycielki. Facet ma swoje potrzeby, a jego panna jest daleko zresztą jest w ciąży, więc ciało już nie takie samo, więc jest łatwym celem.

No właśnie o to chodzi. Ona jest daleko stąd, On ma swoje potrzeby w końcu jest facetem, więc i tak myślę, że jak nie dzisiaj to za miesiąc upomni się o sex :D

Gość gdfggdfg
jestes zerem! Tyle w temacie,zobaczymy jak Ty kurwa bedziesz w ciazy a Twoj facet bedzie ruchal inne na boku,powodzenia

Gość fvdcs
Upomni się albo i nie :) Wiem że Ci się podoba jak kobiety Cie tu wyzywają i pewnie o to Ci chodzi, żeby wzbudzić dyskusję. Mój facet myśli podobnie do mnie i gardzi takimi kobietami jak Ty. Jesteśmy lojalni wobec siebie. Zawsze się smiejemy z takich głupich bab. Kiedys jedną nawet podpuszczał, haha ona myślała, że już go będzie miała. A on zrobił ją w konia, mieliśmy ubaw. Wiesz zależy na kogo trafisz. Przy jednym facecie zrobisz z siebie debilke, a przy innym nie i skorzysta. Ale to swiadczy też o nim. Eh niektóre kobiety są tak denne, że aż mi wstyd że reprezenuje tą samą płeć :D

No ale właściwie o co wam chodzi? To On ma zobowiązania, a nie ja, więc sorry 🖐️

...

cóż, próbuj. ­ ale jest spora możliwość, że kilka razy cie przeleci i wróci do panny, z którą jest w ciąży. ­ mnie nie kręcą misie-zdradzacze ani alimenciarze, ale skoro takich lubisz to śmiało :)

Gość sasanka09
wszystko co dajesz, wraca więc rób jak uważasz :)

Gość xcfvgbhnhgfdsa
fddd