Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już po :) pierwszym razie!

Czy ona okłamala mnie co do dziewictwa?>

Polecane posty

Witam jestem z dziewczyna już 5 miesięcy i jak się poznaliśmy stwierdziła ze jest dziewica po 3 miesiącach postanowiliśmy to zrobić dodam ze do tej pory byłem prawiczkiem i z tego co rozmawiałem ze znajomymi to błony nie musi mieć nie musi jej bolec ale tez nie będę miał lekko bo będzie ciężko wchodził a okazało się inaczej nie miała błony 2 palce weszły bez problemu nic jej nie bolało lecz kiedy w sunąłem penisa to wszedł bez żadnego problemu nie było ucisku czy jest możliwe ze ona była dziewicą czy nie każda dziewica jest ciasna dodam ze poprzedniemu partnerowi pozwoliła włożyć tylko palce a sama się nigdy nie masturbowała czy jest możliwe ze od włożenia kilka razy palców w jej pochwę podczas stosunku penis wchodził luzem bez ucisku wielkiego? dodam jeszcze ze robiliśmy to jako pierwszy raz przez prawie 2 godziny i ja doszedłem 3 razy a ona ani jednego razu proszę o pomoc nie piszcie komentarzy typu ze błona może sama pęknąć wiem o tym ale czy jest możliwe ze jako dziewica penis wchodzi bez problemu i po może 5 min zaczyna się szybki seks proszę o pilną odpowiedź bo wieczorami bije się ze swoimi myślami szczególnie pytanie to jest do kobiet one będą wiedziały jak najlepiej

Gość Darusia507
No pewnie ze to normalne. blona jest bardzo cienka tak naprawde mozna ja stracic nawet przy jezdzie na rowerze lub przy wiekszym wysilku. byc moze jej nie miala i nawet o tym nie wiedziala, a ty filozofujesz

Gość motylowo
no dziwne to trochę, ale moze ma taką budowę i jest po prostu luźna ;)

Czyli okłamała mnie i dziewica nie była?

Gość ewwrrwere
a może on ma cienką parówe? :o

Gość foliaQ
A jak dlugo byla ze swoim pierwszym chlopakiem i ilke ona ma lat?

Gość bvjkddyuewy
Taaaa, niby dziewica a tak naprawdę to pewnie ruchała się już 1000 razy, kutasa miała w piczy, w dupie i w mordzie

Gość celest
okłamała cię,wiekszość z nich kłamie co do dziewictwa i co do orgazmu,ale juz ci ktos wyżej napisał,ciesz się że poruchałeś i ruchaj dalej a nie wnikaj

Gość motylowo
tego ci nikt nie napisał, juz sobie wmawiasz

16 lat, była z nim 4 miesiące.

Czy jakaś dziewica może jest na tej stronie?

Czy jakaś dziewczyna albo kobieta mogłaby mi powiedzieć? Dla mnie wazne jest czy ten związek dalej ciągnąć. Czy pamiętacie może ile wy palcy mogłyście włożyć jak dziewicami byłyscię?

Gość korek z korka
tu są same dziewice,jakbyś je zobaczył to wolałbyś być prawikiem do końca swych dni

Gość foliaQ
hmm, to nie wiem . 16 lat teoretycznie powinna byc dziewica , ale teraz wczesnie sie zaczyna . Nie wiem co ci napisac , moze to wszystko zalezy od dziewczyny , od budowy , noszenie tamponow tez podobno moze miec jakis tam wplyw na blone. Teoretycznie powinno byc trudniej lub powinna pojawic sie krew przy pierwszym , a nawet przy drugim wspolzyciu ( jezeli blona nie jest przebita do konca) . Tak tez mozne byc . Raczej nie powinno byc zbyt latwo przy wkladaniu , ale moze byc podniecona i rozluzniona. Moze jej na tobie bardzo zalezy i nie chciala sie przyznac ? A moze mowila prawde ,hmmm.

Gość blablabla ....
stań koło ściany, weź mocny rozbieg i pieprznij łbem o ścianę to może wrócisz do rzeczywistości

Gość Fuj jb k
A moze była podniecona? Jak była moja w środku to łatwo sie wchodzi.

Gość Corallka:))
Ja pierd.. KUTWA MAC z toba chlopie :o jakbym miala takiego faceta jak ty to rzucilabym cie. Ciesz sie ze zrobiliscie to, skoro ci dala tzn ze cie kocha, przestan filozofowac. Kazda kobieta jest inaczej zbudowana. Mowila ci ze jest dziewica to jest. Szukasz dziury w calym i chcesz zeby wyszlo na twoje :o takie sa wlasnie 16letnie prawiki..:o

to niemozlwe bo mam pałe jak noga od stołka,długa i twardą,nawet 40-stki stękały jak żarzynane prosię,pod naporem mojego kutabanga

Gość Fuj jb k
Mokra w środku.

Gość foliaQ
widzisz nie olewaj dziewczyny po pierwszym razie . Sprobuj byc z nia jakis czas i wybadaj . Mozesz zagrac vabank po jakims czasie ,ze ktos ci powiedzial ,ze ona nie jest dziewica i z ecie oklamala . Ale to nie teraz. Bo zniszczysz dziewczyne . To tak jakbys ja wykorzystal na raz. A co jezeli mowi prawde ? A moze to ktos wartosciowy ? Jezeli cie oklamala to faktycznie nie jest warta , ale moze cie kocha i nie chciala stracic. Ale jezeli mowi prawde ?? Obserwuj ja , rob jakies podchody , pytaj na za zasadzie ,ze niby cos tam wiesz i moze sie przyzna . Ale to wszystko powoli ,nie teraz , nie po pierwszym razie , nie traktuj jej jak scierke .

a ona nawet nie jęknęła

Gość Heven
Hm cóż mnie tam lekko bolało ale nie krwawilam więc nie wiem

mam plan spróbowac jeszcze w pupe,jak będzie się opierać i siusiak wejdzie ciasno to dam jej szanse

Gość ja jestem dziewica
i mogę sobie włozyć palca bez problemu, dwa tez wejda ale nie zawsze. Z tym ze ja uzywam tamponow

Gość duiertya
ile masz lat ?

ja też uważam,ze prztynajmniej powinny być krwawe ślady

27 a co to ma do rzeczy?

Gość trolololllo
mnie nie bolało a jak zmieniłam pozycję to spłynęła mi dosłownie jedna kropla krwi, którą starłam żeby nie widział, od razu też mogliśmy szybko to robić. Potem z rok się jeszcze zastanawiał czy ja aby byłam dziewicą. Po co...?

Gość ona NIEdziewica
Ja jestem grubo po 20, juz dawno nie jestem dziewica ale za kazym razem penis ciezko we mnie wchodzi i na poczatku boli. Ta twoja ma chyba luzna pochwe lub ty malego ptaka.

ona jest moja pierwszą