Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już po :) pierwszym razie!

Czy ona okłamala mnie co do dziewictwa?>

Polecane posty

Gość duiertya
serio27 ? Czy podszyw? To chyba miales jakies kontakty. Ona byla pierwsza ? A nie za mloda troche?

czemu za młoda? nie szukałem wczesniej,bo nie chciałem dziewczyny,patrząc na to co sie dzieje wokół,a jak juz to taka żebym był pierwszy dla niej

Po pierwsze, ja mam lat 16, po drugie ktoś się podszywa cały czas :)

Gość duiertya
ciezko stwierdzic , wiekszosc kobiet to boli , moze byc krew , ale jak niektore pisza nie musi . Gdzies czytalam ,ze jak nie ma krwi to blona moze nie byc do konca przebita. Moze ja troche bolalo , tylko nie chciala dac po sobie poznac ? Jesli bylo bardzo luzno to juz zastanawiajace.Ale jesli ona jest pierwsza , to ciezko to okreslic, musialbys miec kontakty z niedziewicami wczwsnie zeby to porownac.

tyle czasu zmarnowałem i chyba i tak trafiłem na ruszaną

Gość duiertya
ok . teraz jej nie rzucaj . A jak cie to dreczy to moze wczesniej czy pozniej sie do tego przyzna. Moze jej zalezy i nie chce cie stracic.

mi się wydaje,ze dałem jej orgazm i dlatego jej na mnie zalezy

Gość tiaa
w moim przypadku przy pierwszym razie ani nie bolało ani nic nie krwawiło więc widocznie różnie to bywa. w cale nie musiała cię okłamywać :P

moze twój pierwszy miał cienką parówkę,ja mam serdela aż miło popatrzeć

Gość megggko
Ja jestem bardzo ciasna, błony ani bólu nie było, ale wejść do dzisiaj bez nawilżenia nie wejdzie - bo jestem mega ciasna to nie jest wytycznosc dziewictwa. Po minucie przy moim rozdziewiczaniu był juz normalny ostry nawet seks. Ciesz sie ruchaniem zamiast filozofowac - mojemu nawet do glowy nie przyszlo sie zastanawiać, czy jestem dziewica. To w sumie widac po tym jak nieporadnym się jest przy pierwszym seksie, nie wiesz co robic itd jak jej szło super, wiedziała co robić itd to mogla robic cos wiecej ;) poza tym która laska daje sobie wkładać paluchy i na tym konczy, ja bym nie dała rady i prosilabym o penisa :D

meggko pewnie miał cię kto chciał,bo jestes łasa na penisa jak azor na irysa

Gość megggko
Mam jednego partnera, jedynego i na niego zawsze jestem chetna ;p mam gdzies takie komentarze, za to wspolczuje facetom ktorzy o seks muszą prosic swoje panie ksiezniczki :)

Gość gość
Ja jestem ciasna nawet ciaśniejsza niz przed porodem a to wynik tego, że pielęgniarka po porodzie mnie zszyła i to chyba za bardzo. Jak urodziłam małego i po 2 miesiącach był pierwszy raz po porodzie to było gorzej jak za pierwszym razem. Zresztą juz minęło 6 lat a mój mąż szybko dochodzi bo niby za ciasna a to dla faceta chyba większa rozkosz.