Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjerka , sprzedawca

Przyjąc taką prace czy lepiej nie ryzykować?

Polecane posty

Ubiegam się o przyjęcie do pracy na stanowisko sprzedawca - kasjer. Praca wiąże się z dźwiganiem ciężarów do 20 kg. Mam wadę wzroku -5,25 i -3,75. Czy to mnie dyskwalifikuje? Jaki jest najwyższy dopuszczalny ciężar, jaki mogę dźwigać?

Gość paolaiola
nie przesadzasz?

Gość princessaofpersia
zapytaj okulisty

no jak moge przesadzać? To,że boję się o swój wzrok to jest przesadzanie? Że przez taką niewdzięczna robote za psie pieniadze moge zostac ślepa?

Gość sdfghjkhg
ja bym takiej roboty nie przyjeła, męcząca mało płatna

Zalezy jaki sklep ? co mialabys dzwigac / pracoalam w markecie budowlanym, w sklepie spozywczym i tez takie dokumenty musialam podpisac ale w rezeczywistosci malo dziwgałam.( w spozywczym wiecej, w budowlanym wcale )

Gość t ja
nie przyjmij

Autorko bez przesady Ja mam minus 8 i pracowalam ponad trzy lata w duzym sklepie, czesto trzeba bylo dzwigac ogromne ciezary, czesto sie tez obijalo :P milo wspominam ten czas naprawde, wzrok mi sie bynajmniej nie pogorszyl i prawde mowiac jestem zdziwiona ze ci takie cos do glowy przyszlo Nawet jak przed porodem poszalm do okulisty i pytalam czy nie ma przeciwwskazan do porodu naturlanego to ta mnie wysmiala Jedynie wady polegajace na zagrozeniu siatkowki np gorzba odklejenia sa przeciwwskazaniem Sama wada NIE.

Gość pRZY DUŻEJ WADZIE WZROKU
pRZY DUŻEJ WADZIE WZROKU DZIWGANIE MOZE SPOWODWAĆ ODKLEJENIE SIATKÓWKI I SLEPOTE ZE CI PRZEZ TRZY LATA NIC NIE BYLO NEI ZNACZY ZE NA STAROSC SIE NIE DOBIJE, NEI DOSTANIESZ WYLEWU I STARCOISZ WZROK. nie wolno dziwgac

jeszcze raz napisze NIE O WADE TU CHODZI ale o zwyrodnienia w oku ktore moga pojawic sie w zwiazku z wada a moga sie pojawic rowniez calkiem niezaleznie U mnie jest ok, robilam szereg badan ...a poza tym jakbym sie juz teraz martwila staroscia... predzej wykituje na jakis nowotwor przy dzisiejszych warunkach zycia.......................

pewnie ze moge ale tu nie o prace chodzi tylko o moja wade ktora niestety ma to do siebie ze sie bedzie poglebiac niezaleznie od tego czy bede pracowac czy bede lezec....

Gość hfdse
nie poszłabym