Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmer

była dziewczyna

Polecane posty

Gość elmer

moja byla dziewczyna chcę wrobić mnie,twierdzi że jest ze mną w ciazy. ale kazałem zrobić jej test na ojcostwo,poza tym jak ona może być ze mną w ciąży jak się ze sobą nie spotykamy,ani ze sobą nie spaliśmy. obecnie mam już kogoś kogo kocham.

Gość Monicca Levinsky
przechowała plemniki na sukience na pewno

Gość instynkt samozachowawczy
;) "''Piękne są tylko chwile''." ;)

Gość elmer
instynkt samozachowawczy prócz tego uzbuurała sobie że to moje dzecko,do tego nęka moją dziewczne,powiedziełam jej że powinna isc do psychiatry,bo powinna się leczyć a ona mnie wyśmiała.nie docierało do niej ze ma zostwić mnie i Kathrin w spokoju.wysyła emiale,do tego to same bzdury. po prostu myśle że moja była jest nienormalna

rozumiem cie..bo ja sama znam taka osobe..jednym slowem wariatka...najlepiej nie reagowac na jej zaczepki,nie odbierac od niej telefonow,nie odpisywac na jej wiadomosci...

Gość fvdcs
stary myk powiedzieć ze jest się w ciąży (a potem oczywiście poroni).... skoro nie współzylisie anie nie widywaliście się to przecież wiesz ze w ciąży nie może z Tobą być. Olać i po sprawie, chce was skłócić i tyle. Zrób ten test dla swietego spokoju, niech za niego zapłaci, a tani nie jest :) Dasz jej swoje DNA na ślinie i tyle. Jak jesteś pewien to co się boisz. Powodzenia z Kathrin, szybki jesteś

jeszcze ci powiem ona tak robi bo mysli ze ty do niej wrocisz...ale ty sie nie dajesz i ona tak sie zachowuje...nie wiem co innegomby tu zrobic bo ja sama mam z nia problemy i wiesz..to sie ciagnie i ciagnie..

Gość elmer
łobuziara :D mam nie mam zmiaru wracac do byłej,poza tym kocham Kathrin,nie chcę jej stracić. myśle co zrobić by się pozbyć byłej