Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedsfrfrdd

W Polsce nie poznalam ani jednej normalnej osoby

Polecane posty

Gość Wedsfrfrdd

Nie wiem jak moglam przejmowac sie tym co.mysla, te karzelki moralne.W koncu kiedy stracilam ostatniego znajomego, chociaz wtedy myslalam ze to byli przyjaciele, w biedzie , ze tak sie wyraze, spakowalam sie i opuscilam ten kraj. W Polsce 1 osoba na 100 moze jest normalna, tutaj 8 na 10. Polacy to e goisci, sobki, chamy, pyskacze, buce, klamczuchy, oobrazalscy, falszywce, kretyni . Jak cos chca to wejda w dupe bez wazeliny, w druga strone to nie dziala

Gość dziwny na emigracji
zgadzam sie z toba w 100%. polacy sa bradzo zawistni, zasciankowi, wsiowi, przewila sie kołtuństwo na kazdym kroku. Ludzie na zachodzi to zupełnie inna bajka, uprzejmi, nie fałszywi (przynajmniej ja takies osoby nie spotkałem, a mieszkam na zachodzie juz ładnych parę lat. Polacy mentalnie sa jeszcze na początku XIX wieku - ale to widać dopiero jak sie wyjedzie do EUROPY. Dopiero teraz polacy budza sie , ze mozna zyc z innymi pogladami niz katolicko-narodowe, ze na kazdym otwarciu mostu, drogi, wiejsciej swietlicy nie musi byc KSIUNDZ i ŚWIENCIĆ wszystko dookola. Boze, gdzie ci ludzie zyja, szczegolnie w miasteczkach i na WSIOCH.

Gość zxczxxcxcxc
Przestańcie pieprzyć przegrańcy 🖐️ I przypominam, że to polskie forum. Po cholerę tu piszecie skoro macie jakiś ból, wieśniaki? :D

Gość zielony knotek
ludzie są podli tylko Bozia nas kocha :)