Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfasf

chory swiat !

Polecane posty

Gość asdfasf

1,5 roku zmarnowane na takiego debila.. No kurde co i rusz spotykal sie z jakas inna nie rozumiem takiego czegos.. wszyscy mowia ze jestem ladna, madra a jemu jednak nie wystarczylam :( wiedzial, ze mam corke, ze nie ma w jej zyciu nikogo takiego jak on. Mowil ze mala to samo szczescie, ze to nie tak ze ona stanowi jakis problem .. Przychodzil spal u nas, zabieral na wycieczki.. a tu co jedna wielka dupa! Dowiedzialam sie o jednej poszlam do niej wszystko mi powiedziala, co robili, co jej mowil ;( lezal z nia u siebie na tym samym lozku co zawsze ze mna calowal ją, dotykal.. ;( a na drugi dzien przyszedl do mnie na obiad polozyl sie na moim lozku, przytulal i mnie i mala.. mala mowila na niego tata :( i po chuj sie tak nami zabawil tak jakbysmy za malo jeszcze sie wycierpialy przed nim ;( a ja sie tak staralam zeby go nie zawiesc, martwilam sie jak wyjezdzal, ze musi tyle pracowac, ze chodzi zmeczony.. a on sobie bzykal inne ;( chory swiat, chorzy ludzie.. Od pcozatku wiedzial ze mam corke do niczego go nie zmuszalam sam wszystko zaczal, bawil sie mala, zajmowal i co i wszystko nic nie znaczylo.. Teraz nawet nie stara sie nic naprawic ;( mam ochote isc rzucic sie pod pociag kurwa :(

Gość przytulam Cię :)
🌻 tak świat jest chory życzę Tobie i córeczce Miłości

Gość asdfasf
nawet w internecie zostaje olana ;(

Gość asdfasf
nie chce juz zadnej milosci, nie ma czegos takiego. Wszyscy potrafia tylko brac a nic dawac od siebie :(

Gość asdfasf
jeszcze moze zarazli mnie jakims gownem i tyle mi z tego ;(

Gość SW 1313
A jednak da się tutaj niekiedy przeczytać o kobietach będących w szczęśliwych związkach małżeńskich. Nie wiadomo już czy to kobiety trafiają na takich facetów, czy same ich sobie wybierają. Patrzcie przykład kobiety, która jest autorką topiku. Jej pierwszy związek się rozpadł i zostało jej dziecko, następny wybór faceta też okazał się być porażką. Jakie ona stosuje kryteria przy wyborze partnera ?

Gość asdfasf
ja nie chcialam juz zadnego faceta w naszym zyciu i wtedy on sie pojawil a ja glupia dalam sie w to wciagnac

asdfasf pod pociąg nie zrobisz tylko kichę maszyniście :O Lepiej skoczyć :D

Gość asdfasf
dzieki ;(

Gość asdfasf
wlasnie o to mi chodzilo, zeby ktos mnie dobil ;(

Nie ma problemu, polecam się na przyszłość, ja tu jestem powszechnie lubiany :D

Gość awd
Pod żaden pociag iść nie możesz, ze względu na córkę. Jeszcze jej tego brakuje, żeby cierpiała przez ciebie. Dość już, że na takiego beznadziejnego faceta trafiłaś ty i ona w pewnym sensie też.

Gość joooooooonatan
Daj spokój masz córeczkę więc masz dla kogo żyć a ten palant niech się buja i żałuje że stracił szansę na szczęście z naprawdę wartościową kobietą. Głowa do góry widocznie nie zasługiwał na Ciebie...

Błąd tkwi w załozeniu, ze nie potrzebujesz facetow Ja na twoim miejscu, w tej chwili wiąlbym juz kolejnego Jezeli zdołasz zapoznac 3-5 dziennie, to jest duza szansa, ze juz po miesiącu znajdziesz wlasciwego Minimalistyczna postawa rodzi wlasnie takie skutki Bądz facetką wyzwoloną i zacznij w koncu szukac partnera powodzenia

Gość asdfasf
a on juz z kolejna jezdzi ;(

a on juz z kolejna jezdzi ;( x tego mozesz byc pewna moze dwiema nawet, jezeli ma taką fantazje Ale dla ciebie to juz jest historia Zyjemy tu i teraz, skoncentruj sie na sprawach na jakie masz wplyw Wyrwac faceta z ulicy, wyjebac i miec na to 2 godz. nie jest trudne 1. Poczujesz sie lepiej 2. Niewykluczone, ze to bedzie TEN ksiąze wlasnie

Gość hahahacz
Wow kurwa ale tragedia. Ludzie co dzień chorują i umierają, giną w wypadkach a dla Ciebie, życie się skończyło bo facet bzykał inną. Weź się kurwa ogarnij. Ludzie mają gorzej i nie płaczą nad sobą, tylko zaciskają zęby żeby godnie przeżyć kolejny dzień, a jak na koniec dnia się uśmiechną to jest sukces.

Gość tramal___
może jednak z Tobą autorko jest coś nie teges skoro faceci Cię olewają ?

Gość przytulam Cię :)
też dostałam niejednego kopniaka w d* ale nadal wierzę w bajki :) inaczej może już bym zwariowała a tak...oszalałam na Jego punkcie ;) http://youtu.be/khJrkBDcnO8

Gość tramal___
a co do pociągu :) to z góry zakładam że braknie Ci odwagi. Ha :D

Gość tramal___
i nastała cisza :)

Nie próbuj z pociągiem, zrobisz maszyniście obciach :O Myślisz, że łatwo mu będzie podbić wizerunek, po potarganiu jakiejś rozhisteryzowanej tizpe włosów? :O Opanuj się histeryczko :D i skocz 💤 skocz do warzywnego po cukinie :D Po skończonym stosunku, posmaruj ją majonezem :D

Gość tramal___
hahaha :)