Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfasf

chory swiat!

Polecane posty

Gość asdfasf

1,5 roku zmarnowane na takiego debila.. No kurde co i rusz spotykal sie z jakas inna nie rozumiem takiego czegos.. wszyscy mowia ze jestem ladna, madra a jemu jednak nie wystarczylam wiedzial, ze mam corke, ze nie ma w jej zyciu nikogo takiego jak on. Mowil ze mala to samo szczescie, ze to nie tak ze ona stanowi jakis problem .. Przychodzil spal u nas, zabieral na wycieczki.. a tu co jedna wielka d**a! Dowiedzialam sie o jednej poszlam do niej wszystko mi powiedziala, co robili, co jej mowil ;( lezal z nia u siebie na tym samym lozku co zawsze ze mna calowal ją, dotykal.. ;( a na drugi dzien przyszedl do mnie na obiad polozyl sie na moim lozku, przytulal i mnie i mala.. mala mowila na niego tata i po ch*j sie tak nami zabawil tak jakbysmy za malo jeszcze sie wycierpialy przed nim ;( a ja sie tak staralam zeby go nie zawiesc, martwilam sie jak wyjezdzal, ze musi tyle pracowac, ze chodzi zmeczony.. a on sobie bzykal inne ;( chory swiat, chorzy ludzie.. Od pcozatku wiedzial ze mam corke do niczego go nie zmuszalam sam wszystko zaczal, bawil sie mala, zajmowal i co i wszystko nic nie znaczylo.. Teraz nawet nie stara sie nic naprawic ;( mam ochote isc rzucic sie pod pociag k**wa

Gość . . . . . . . . . . .
Glupia jestes, na prawde (teraz, ale poczekaj, moze zmadrzejesz). Dlaczego przedstawilas go w ogole corce i pozwolilas nazywac tata tak od razu? Nastepnym razem najpierw sie upewnij ze facet ma powazne zamiary wobec Ciebie zanim wciagniesz w ten zwiazek dziecko. Dlaczego ten koles mialby probowac cokolwiek naprawiac? oops wydalo sie, ale nie szkodzi, doop na swiecie nie brakuje jak nie ta to inna - faceci tak mysla. Zamiast sie rzucac pod pociag to sie ciesz ze sie wydalo teraz a nie za dwa lata. Zycie to nie bajka, nie zawsze trafia sie na ksiecia. Wiec milosc miloscia, ale troche rozsadku miej, jestes dorosla kobieta odpowiedzialna za siebie i za dziecko a nie jakas kochliwa malolata i tyle.

Gość SW 1313
Ta zmądrzeje, chyba w następnym pokoleniu. Może jej córka, gdy dorośnie będzie miała więcej oleju w głowie, by nie wybierać na ojca dziecka jakiegoś debila. Chociaż, jak to mówią, niedaleko pada jabłko od jabłoni, to może i jej córka będzie powtarzać jej błędy.