Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( beznadziejna00

POMÓŹCIE :(

Polecane posty

może jestem zeschizowana i sama sobie wmawiam ale nie umiem sobie z tym poradzić:( Mam 175 cm wzrostu, czuję się wielka jak żyrafa, nie mogę nosić obcasów i przez to czuję się nieatrakcyjna, nieseksowna, niekobieca. Ciągle wmawiam swojemu facetowi że powinien znależć sobie niską dziewczynę, która będzie mogła założyć szpilki. On uważa że schizuję, bo podobam mu się taka jaka jestem (sam ma 180cm). Ale dla mnie mój wzrost był zaswze kompleksem, nie daję sobie z tym rady:( mimo że jestem szczupła, mam świetną talię, podobno jestem ładna, ale wiem że facetom podobają się dziewczyny w szpilkach, dla nich to symbol kobiecości, seksapilu.. a ja w balerinach seksowna na pewno nie jestem:( myślałam o terapii bo już nie daję psychicznie rady...

Gość zielony knotek
jesteś po prostu chora albo masz traumę bo w dzieciństwie cię może wyzywali to jest normalny wzrost

Gość Natalie033
Ja mam 178 i kiedyś też narzekałam na wzrost, ale tak od 16 roku życia zaczęli oglądać się za mną chłopcy i zdałam sobie sprawę z tego, że jednak mój wzrost jest zaletą a nie wadą, jedyny minus tego wszystkiego to to co piszesz, że ze szpilkami nie za bardzo ; / też cały czas chodzę w butach na płaskim . A mogę wiedzieć ile masz lat ? ja mam 18 i od 2 lat stanęłam w miejscu. ;)

Gość blablabla ....
dziewczyno, Twój wzrost to Twój atut! pomyśl tak: wszystkie inne w balerinach wyglądają jak kaczki na krótkich nóżkach, Tobie to nie grozi :-)

Gość SW 1313
w balerinach seksowna nie jesteś, to Ty na pewno ładna nie jesteś. Kobieta ładna to i worku po kartoflach będzie wyglądać seksownie.

mam 23 lata. Już dawno stanęłam w miejscu, ale od gimnazjum to mój największy kompleks. Nigdy nikt nie wytykał mojego wzrostu, mimo to nie potrafię sobie z tym poradzić, psychicznie mnie to wykańcza. Czuję się taka nieseksowna

Gość Też mam kompleksy
Też mam podobny wzrost,tyle że te 2 ostatnie cyferki są na odwrót.W dodatku mam nadwage i wyglądam jak baleron,więc mam gorzej.

wiele razy słyszałam że nawet choćby kobieta była ładna to i tak seksowna nie będzie ubierając baleriny itp. ... nawet gdy założę sliczną sukienkę, to w balerinach cały utok szlak trafił...:(

Gość fgfhgjhn
kozo ciesz sie ze jestes zdrowa bo ludzie maja naprawde problemy a ty tu o pierdolach piszesz

powiem Ci tak. tylko Ty sama możesz sobie poradzić ze swoimi kompleksami, nikt za Ciebie tego nie zrobi. nikt nie da Ci cudownej rady po której poczujesz się lepiej. uroiłas sobie jakąś pierdołę w głowie i urosło to do rangi mega-problemu. Myślę że jesteś pesymistką, nie dołuj się dziewczyno takimi pierdołami. Taka jesteś i się nie zmienisz. jesteś najpiekniejszą laską dla swojego faceta, na pewno nie raz Ci to powiedzial, więc teraz dobra rada: nie kaz mu szukać innej bo w końcu pomysli że chcesz z nim zerwać i że szukasz tylko pretekstu żeby się z nim rozstać. Ciesz sie z życia i noś tak wysokie obcasy na jakich tylko zdołasz ujść :D

Gość . . . . . . . . . . .
Nie martw sie, zaloze sie ze wygladasz jak modelka a nie jak zyrafa. Chyba na prawde jakas trauma od dziecka ci zostala jesli tak myslisz, 175cm to wcale nie tak wiele, a to ze myslisz ze w szpilkach przy chlopaku nie mozesz chodzic to tez nie do konca prawda. Nastrosz mu wlosy odrobine jesli ma odpowiednia do tego fryzure i mozesz smialo zakladac obcasy, taka malutka sztuczka dla wysokich dziewczyn :)

Gość fgfhgjhn
no widzisz ciesz sie zyciem...bo tak krotkie

a ja jestem niska a i tak pomykam w balerinach - za dużo chodzę, żebym wyrobiła na obcasach. a i tak jestem seksowna :P chociaż mam krótkie nóżki i jestem pokurczem :D i nie, nie wmawiam sobie - widzę reakcje facetów i słyszę to co mówią. także wyluzuj, na pewno jesteś seksowniejsza, niż myślisz. bycie seksowną to nie jest noszenie obcasaów - to całokształt. chcesz czuć się dobrze tylko wtedy, gdy masz na sobie odpowiednio wysokie buty? a jak zdejmiesz szpilki to nagle Twój sex-appeal wyparowuje? dziewczyno, spójrz na siebie obiektywnie i zobacz, że jesteś fajna nawet bez obcasów.

dziękuję za wszystkie słowa otuchy, Postaram się na swój wzrost bardziej przychylnie, może w końcu kiedyś poczuję się seksowna pomykając w balerinach, mimo widoku innych dziewczyn w zajebistych szpileczkach...

Gość to ja to ty
kobieto masz fajny wzrost a seksowna mozna byc nawet na boso:D

Gość walecznaa
zgadzam sie z przedmówcą. atrakcyjność to nie buty. to jest to "coś":) głowa do góry!!

Gość cóż
Weź przestan dziewczyno! Ja mam 173 cm i zakładam szpilki i patrzę z góry! Wiesz ile musi mieć minimum wzrostu profesjonalna modelka- 174 cm - i co i chodzą w tych szpilach i platformach :)

Gość a ja mam 170
170cm a i mogła bym miec te 5cm wiecej, masz fajny wzrost laska!;)