Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TARYFAAAA36366363

problemy z facetem

Polecane posty

Gość TARYFAAAA36366363

witam jestem w zwiazku ze swoim mezem juz tak okolo roku i 5 miesiecy. Mam taki problem a mianowicie moj maz zawsze zapewnia ze mnie kocha itp. ale on ma straszna tendencje zreszta juz od poczatku naszego zwiazku gapienia sie na inne kiedy jestesmy razem!!!! na poczatku nie zwracalam uwagi bo po co gapic sie kazdy moze jest ciekawy i tyle. ale teraz troche jest mi przykro. wiec powiedzialam ze jest mi przykro a on ze sie nie gapi i udawal glupiego. bylam wczesniej w innym zwiazku i nigdy przenigdy grzesiek sie nie patrzyl jak chodzilismy gdzies razem. a jezeli juz to dyskretnie. a teraz moj maz nie umie sie patrzec dyskretnie. i to rani moje uczucia jest mi z tym zle. jestem atrakcyjna dziewczyna i mam dopiero 23 lata no coz ale to mu nie wystarcza chyba. kiedys zagrozilam ze odejde to sie troche smial i powiedzial ze wie ze tego nie zrobie bo go kocham i dobrze nam razem. to nie tylko o patrzenie tutaj chodzi. kiedys na samym poczatku naszego zwiazku na moim komputerze zobaczylam ze ogladal zdjecia ladnych dziewczyn jedno po drugim na jakies stronie . w sumie bym sie nie przejala gdyby byly rozebrane czy cos no bo faceci tak maja i juz ale one byly ubrane ,ladne i tylko zdjecia twarzy:/ zrobilo mi sie przykro i zapytalam go ze moze mu nie wystarczam to byl dopiero poczatek zwiazku taka bylam szczesliwa pozniej cala noc plakalam on oczywiscie sciemnil cos ze z nudy tylko patrzyl. troche byl podenerwowany. przeprosil mnie. teraz juz nie oglada zdjec na pewno sie boij ze znowu sie dowiem. musze tez dodac ze sam nigdy mi nie ufa. sprawdza mi telefon itp choc teraz juz coraz mniej bo rozmawialismy o tym. w domu jak dluzej nie umyje garkow to strasznie krzyczy ze on tego nie lubi i ze mam sie zmienic. zawsze sprzatam i robie wiele by byl zadowolony. on tez wiele robi dla mnie wiec nie moge narzekac. ale to patrzenie. wydaje mi sie ze to nie jest tylko zerkanie to tak jakby chcial wzrocic uwage tej drugiej osoby na siebie a moze mnie sie tylko tak wydaje sama nie wiem.dlatego pisze tego posta . podzielcie sie swoimi doswiadzczeniami z facetami ,czy was tez tak robia , co myslicie o zachowaniu mojego meza . mile widziane tez opinie mezczyzn tylko szczere prosze i zadnych glupich komentarzy.dzieki

Gość zielony knotek
idź dziewczyno jak się gapi na inne baby jak jesteś z nim to pomyśl co robi twój lowelas jak nie ma cię przy nim on wie że nie odejdziesz i dlatego czuje się bezkarny kobita to jest zwierzyna a on cię już ułowił uciekaj dziewczyno uciekaj bo będzie ganiał za inną twój łowczy

Gość TARYFAAAA36366363
sama juz nie wiem. mysle ze chyba nic zlego nie robi jak jest sam. ale tak jak mowisz nigdy nic nie wiadomo.chyba powinnam sie jednak zastanowic nad tym zwiazkiem