Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela zet

jakie są wasze tesciowe?

Polecane posty

moja jest fałszywa,raz milutka aż do przesady,a raz mi kwiatki przesadza bo ja źle to zrobiłam:P ostatnio mam problemy zdrowotne,a mój mąż jest za granicą,wyszło mi na rezonansie coś w macicy i płakałam do męża że się boję,On potrafił w ten sam dzień przyjechać.Dzwoni do swojej matki ze przyjeżdża do mnie(żeby wiedział) a ona do niego że ja wymyślam,że wolne będzie brał?że pracy niech pilnuje.Strasznie mnie wkurwiła wtedy że się wtrąca w nie swoje sprawy...Boże za 2 m-ce wyjeżdżam i kontakt będzie 2-3 razy do roku..

A moja to naprawdę wspaniałomyślna kobieta, pomocna, irytująca bardzo rzadko, stara się nie wstrącać, ale lubi udzielać rad ale szczerze jej to dobrze wychodzi i nie raz o coś spytalam po prostu..Nie jest absolutnie wpatrzona w syna, wręcz przeciwnie, taka feministka odrobinę :-P Mi z tym bardzo wygodnie jest ;-))))

moja jest bardzo ok., ale to dlatego,ze od początku sobie ja "wychowalam" tzn. mam taka naturę,ze nie slucham innych, nie przyjmuje ich rad, mogę o tym pogadać,ale i tak robię jak sama uważam, wiec do niczego mi się nie wtrąca, niczego nie krytykuje, kiedyś mi dupe obrabiała, ale już się po tylu latach przyzwyczaiła do mojego charakteru i mamy bardzo poprawne relacje

Gość gość
w skrócie wredna nie mająca swojego życia jędza, wtrącająca się we wszystko xxx można do niej coś mówić 100 razy prosić tłumaczyć i tak wie lepiej, i jeszcze Cię poucza,- sama niech żyje jak chce ale to ja z mężem decydujemy jak wychowywać dziecko xxx nie chce i nie umie się bawić z dzieckiem jedyna rozrywka jaką proponuje córce to wspólne sprzątanie albo śpiewanie jakiś przedwojennych piosenek na które dziecko się drze i ucieka - i ma do mnie pretensje że córka jej nie uwielbia. xxx pakuje w dziecko tony słodyczy chemicznego jedzenia, i swoich ciężkostrawnych obiadów po których staremu wątroba siada a co dopiero kilkulatkowi - ale oczywiście dla niej są najzdrowsze xx wypisuje do męża i każe przyjeżdżać mu po obiady 2 razy w tygodniu - chyba jej się wydaje że rodzinę głodzę nie wiem xxx najlepiej żebyśmy przychodzili do nich co weekend - co wkurza nie tylko mnie ale i męża bo raz mamy swoje życie - wiadomo jak jest w tygodniu na nic nie ma czasu, zdecydowanie wolimy gdzieś jechać razem z dziećmi lub pójść do znajomych z dzieciakami gdzie każdy ma rozrywkę a nie siedzieć i wysłuchiwać historii teściowej, która o kolei musi obgada każdą znajomą sąsiadkę i co słychać w rodzinie. Wcześniej nas oczywiście tuczy bo wszyscy źle wyglądają i chyba robi to po to żebyśmy nie mieli sił zbyt szybko unieść się z fotela i uciec jak najdalej. xxx czy takie baby nie mogą znaleźć jakiegoś zajęcia tylko siedzą całe dnie i uprzykrzają innym życie xxx no i na koniec ta fałszywa troska ... ale o tym pisać chyba nie muszę

Gość gość
do rany przyłóż, będzie gangrena!

Gość gość
Ja nuałam podobnie jak gość wyżej, ktory sie rozpisal. Tylko ze ja mojej wprost powiedzialam ze ma sie odpie****** lic. Oczywiscie nie dotarlo do niej to w 100 % ale jest lepiej. Ona cos do mnie mowi, wypytuje a ja milcze. Nie chce z nia w ogole gadac !!! Falszywa .@&€@€&

Gość gość
moja nie jest może złą kobietą ale czasem jedno jej zdanie potrafi doprowadzić do pasji. strasznie się o wszystko wypytuje (ale zawsze mówi, że ona nie chce się wtrącać itp. ... akurat), o sprawy finansowe też, chce rządzić synkami z czego jeden to ulubieniec - ten co się jej najbardziej słucha - na szczęście to nie mój mąż. opowiada ciągle o swoich dolegliwościach - pierwszy człowiek, jakiego poznałam, który nie ma innego tematu tylko swoje dolegliwości, jej ciągle coś jest, ciągle! A jest niewiele po 50. I zawsze jest najmądrzejsza - zawsze najlepiej gotuje, zawsze najlepiej sprząta (przemilczę jej czystość...). A najlepsze jest to, że gada na swoją matkę a ona jest identyczna - naprawdę, z wiekiem coraz bardziej upodabnia się do swojej matki czego nie widzi.

Gość gość
bardzo zapuszczona,gdy przyjezdzamy z mezem i synem a ona o tym doskonale wie to i tak ma tluste nieuczesane wlosy i chodzi w porwanej bluzce(ciagle tej samej).Wlosow na brodzie tez nie usuwa.Do tego rozmawiac chce tylko z moim mezem(korzysta z okazji i o sprawach dot.nas pyta tylko jego po cichu w kuchni).Zwraca sie tylko do meza-kladziesz malego?Karmisz malego?Pomimo ze robie to zawsze tylko ja.Na nasz slub cywilny przyszla doslownie w czerwonym WORZE ktory ma z 20 lat.na koscielny wybiera sie prawdopodobnie w tym samym.Samochod kupili sobie z salonu a w podartych gaciach chodza..Moja tesciowa mnie obrzydza poza tym czuc od niej pot.Unikam aby brala syna na rece i go obcalowywala poniewaz stan i zapach jej uzebienia tez zostawia duzo do zyczenia.MASAKRA

Gość gość
bardzo zapuszczona,gdy przyjezdzamy z mezem i synem a ona o tym doskonale wie to i tak ma tluste nieuczesane wlosy i chodzi w porwanej bluzce(ciagle tej samej).Wlosow na brodzie tez nie usuwa.Do tego rozmawiac chce tylko z moim mezem(korzysta z okazji i o sprawach dot.nas pyta tylko jego po cichu w kuchni).Zwraca sie tylko do meza-kladziesz malego?Karmisz malego?Pomimo ze robie to zawsze tylko ja.Na nasz slub cywilny przyszla doslownie w czerwonym WORZE ktory ma z 20 lat.na koscielny wybiera sie prawdopodobnie w tym samym.Samochod kupili sobie z salonu a w podartych gaciach chodza..Moja tesciowa mnie obrzydza poza tym czuc od niej pot.Unikam aby brala syna na rece i go obcalowywala poniewaz stan i zapach jej uzebienia tez zostawia duzo do zyczenia.MASAKRA