Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienkka

Stomatologia Wawa

Polecane posty

Gość basienkka

Straciłam zęba i wypadało by go miec znów .. Znacie kogoś kto dobrze mi to zrobi ? Chce sie w koncu normalnie uśmiechnąć.

Gość jennnny mam na imie dzeny
Polecam Ci klinikę Żbikowskich w Wawie. Tam robią implanty. Bardzo dobrze im to wychodzi zajrzyj tam bo warto. :)

Gość gość
A gdzie to jest dokładnie?

Gość Jasieńka Nówka
Na Mariensztacie, u zbiegu ulic Dobra - Mariensztat.

Gość gość
A jak stoją ceny w porównaniu do innych stołecznych gabinetów??? Niższe, wyższe? Takie same?

Gość gość
Ja muszę zęba sobie usunąć... Strasznie się boję... Czy jest szansa liczyć na jakieś ograniczenie bólu albo jeszcze lepiej jego pozbawienie? To w ogóle możliwe?

Gość ABG
A nie lepiej zadzwonić i się dowiedzieć? Lub udać na konsultację? Lekarz o wiele lepiej nakreśli Ci sytuację i powie w detalach.

Gość gość
dobra oferta. znam ten gabinet, byłam trzy, może cztery razy. sympatyczni ludzie.

Gość gość
Mają stronę internetową? Gdzie zapoznam się z ich ofertą?

Gość gość
Ja implant robiłam u dr Bartosza tu: www.perfekt-med.com.pl Wcześniej usuwałam u niego ząb, nic mnie nie bolało, nawet zastrzyk ze znieczuleniem, okazało się, że to chirurg i dlatego zdecydowałam się na implant również u niego. Zapłaciłam za zabieg 2900 zł. Pewnie można znaleźć gdzieś taniej o parę groszy, ale stwierdziłam, że ważne są umiejętności lekarza, który "montuje" implanty. Zresztą wyczytałam, że "zamontowanie" implantu jest nieporównywalnie łatwiejsze niż późniejsze go usunięcie jeśli pójdzie coś nie tak, bo zrobione są z takiego materiału, który integruje się z kością. Postanowiłam ograniczyć ryzyko. Pozdrawiam i głowa do góry. Nie taki wilk straszny jak go malują :-)

Gość gość
co do Żbikowskich to stronka łatwa bo www.zbikowscy.pl

Gość Warszawa Moim Miastem
Podbijam wątek... Czy u Żbikowskich jest implantologia?

Gość nie słyszałem niczego dobrego
o klinikach dentystycznych na Mariensztacie... w tej chwili z implantami dobrze mi się kojarzy Impladent na Żytniej, ale są drodzy

Gość gość
Jest jest. No w sumie aby wypowiedzieć się o gabinecie dentystycznym to najpierw trzeba w nim być i się leczyć. Ja na Mariensztacie byłem więc mogę się wypowiedzieć i czynię to w samych superlatywach. Na implantologie można tam liczyć.

Gość gość
Ja również korzystałam z usług tej poradni i osobiście jestem zadowolona. Mam wstawione implanty, które spełniają swoją funkcję, i nie odbiegają niczym od stałych zębów.

Gość Kasik23
Ja również, jestem bardzo zadowolona z założonego tam implantu mam w końcu piękny uśmiech a dodatkowo muszę powiedzieć, że skorzystałam też na miejscu z zabiegu jaki poleciła mi pani doktor czyli z kwasem hialuronowym. Efekt był widoczny zaraz po zabiegu. I cała twarz wyglądała znacznie młodziej.