Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajatpam

Skad ta nagonka na karmiace matki?

Polecane posty

Gość ja pierdzieleeeeeeee
sorry ssssss ale twoj post wali ostra hipokryzja czyli ladne cycki wywalc mozna a do karmienia nie bo nie sa sexi? pojdzmy dalej - siadzmy na lawce, rozchylmy uda i ladne cipki nie dostana mandatu,bo facetom staje - a stare dostana ba, pojdzmy jeszce dalej - uznajmy za nieestetyczne pokazywanie sie publiczne starszych ludzi... bo ich cera jest neiswieza, wyblakla, czasem zylasta

Gość hmmmmmm ????
no pierze sie nooo - to sie nie śmiej bo nie masz o tym zielonego pojęcia .

Gość kupuje w biedronie
Karmienie piersia zmniejsza prawdopodobeinstwo cukrzycy i otylosci w pozniejszym wieku. Skutki roznych rzeczy nie zawsze sa widoczne tu i teraz, to ze teraz dziecko jest okazem zdrowia nie znaczy ze za 30-40 lat tez tak bedzie, al koo to obchodzi

Gość no pierze sie nooo
Ty za to pojecie masz ogromne podparte statystykami.

Gość hmmmmmm ????
Mam bo choruje na cukrzyce młodzieńczą .

Gość no pierze sie nooo
A ja nie choruje moj mąż też nie .

Gość mama dziewczynki
no pierze sie nooo - no tak bo ty i twój mąż to jedyne osoby na świecie . "Karmienie piersia zmniejsza prawdopodobeinstwo cukrzycy i otylosci w pozniejszym wieku. " zgadzam sie z tym .

Gość takaona*
"Karmienie piersia zmniejsza prawdopodobeinstwo cukrzycy i otylosci w pozniejszym wieku." Proszę o chociażby statystyki. "Skutki roznych rzeczy nie zawsze sa widoczne tu i teraz, to ze teraz dziecko jest okazem zdrowia nie znaczy ze za 30-40 lat tez tak bedzie, al koo to obchodzi" Oczywiście, że nie znaczy bez względu na sposób karmienia.

Gość kupuje w biedronie
Wśród dzieci karmione piersią obserwuje się mniej przypadków zapalenia ucha środkowego, układu oddechowego oraz zmniejszone ryzyko alergii, raka, cukrzycy wieku dziecięcego i otyłości

Gość KRÓTKa PIŁKa!!!!
Karmienie piersią jest najlepsze dla dziecka i to nie podlega dyskusji. Żadne nawet najdroższe sztuczne mleko nie ma takiego składu jak mleko matki.

Gość .....sssss
Do ja pierdzieleee.... nie, nie myslalam o tym w tym sensie w ktorym piszesz. Nie lubie gdy jakakolwiek kobieta wywala piersi czy bedzietna czy karmiaca. Wyglada to okropnie ale i tak jest fajniej widziec ladne piersi niz wyciagniete i pelne mleka prawda?

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość takaona*
Informacje od producenta akcesoriów do karmienia ...;)

Gość fmjslrjagnbfs\
nie chwal dzionka przed zachodem słonka...

Gość hgyhkjkij
Wkleili ci link do informacji z ministerstwa zdrowia to miałaś w głębokim poważaniu. Rozumiem, że komentujesz tylko to które ci pasują :P

sssss - a co za roznica na co lepiej patrzec? ja sie nie gapie na karmiace, wiec mam gdzies jak karmia; dziecko trzeba nakarmic i to jest fakt - od gapienia sie na piersi sa gazety, tv i wlasna sypialnia

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
takaona* - czy ty jesteś jakaś głupia ? dziewczyny ci tu piszą dlaczego KP jest lepsze dla dziecka niz mm z ty ciągle swoje .

takaona - rusz glowa i sama poszukaj, WHO az piszczy nformacjami, z reszta kilka osob bardzo rzeczowo ci tu odpisalo, ciekawe ze nie odnioslas sie do ani jednej wypowiedzi na temat i dalej pierdzielisz a potluczona nikt nie bedzie tu podawal ci innych linkow bo i tak ich nie przeczytasz bo "wiesz lepiej" wiec skoda tracic czas

Gość hgyhkjkij
te które

Gość plan beznadziejny
Szczegolnie zmniejsza ryzyko cukrzycy alergii itp mleko matki ktora je frytki, pije cole i przepala papieroskiem :)

Gość To zależy ...
Jak o skąd, istnieją koncerny, które pilnują skrzętnie, aby ich towar schodził z półek, jak ciepłe bułeczki. Matka karmiąca nie musi kupować sztucznego mleka, a oni wszystko zrobią, żeby zmienić poglądy zwłaszcza młodych matek i bynajmniej nie chodzi im o dobro ..... dziecka. To, że ktoś coś pisze, nie znaczy, że pisze szczerze, być może , że ma w tym interes, gratyfikacje, czy profity.

Gość hgyhkjkij
nie pisz po sobie, byle co jeszcze i byle co dajesz dziecku. Większość mam karmiących stara się odżywiać w miarę zdrowo.

Gość hgyhkjkij
a ty biedactwo też karmisz butelką...

Gość ja jestem za tym
Barambolina - jak sie ktos wpieprza na topic bedacy o czyms innym, prosi o przyklady i ma je w dupie, to jest to zwyczajne wykazanie ignoracji kobiety - a ze przy okazji ta kobieta karmi mm to zupelnie inna sprawa; zachowujesz sie jak afroamerykanin, ktory najpierw ubliza od bialasow, wykazuje wyzszosc swojej rasy a gdy w koncu ktos sie porzadnie wku..i i pokaze palcem, ze a-a jest idiota, to sie zaczyna "mowisz tak, bo jestem czarny" troche refleksji i logicznemy pomyslunku a da sie zauwazyc, ze nie ma tu zadnej nagonki na karmiace mm - to karmiace mm wlazly w ten topic i zaczely sie domagac wymieniania

Karmilam piersią :) to że ktoś karmi mm to jest jego wybór, w moich oczach nie jest ani lepszy ani gorszy ode mnie.

Gość ja jestem za tym
a gdzie tu ktokolwiek pisze o tym, ze karmiace mm sa gorsze?

Ja jestem za tym - o czym ty kobieto do mnie piszesz? Napisalam swój post nie w sposób obrazliwy, złośliwy, z uśmiechem fikcyjnym na końcu zdania a ty jedziesz po mnie jaka po łysej kobyle. Opanuje emocje troche. To, ze nie ktorzy faktycznie nie rozumieją argumentów to jest ich sprawa mnie do tego nie mieszaj.