Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

jakie buty chodzi o kolor bedą pasowac do sukni ślubnej ecru? myslalam tez o jakichs nietypowych czerwone np ale sama nie wiem :/ w ogole co myslicie jesli buty są np własnie czerwone to bukiet chyba powinien byc w tym samym kolorze? i tu jest problem bo czerwone buty mi sie podobaja ale chcialabym chyba raczej jasny bukiet cos w takiej kolorystyce http://www.slubclick.com/blogs/stylizacje-slubne-dodatki/dodatki-slubne-2/slubne-s-o-s-romantyczna-stylizacja-slubna-marty/attachment/buki1/ poradzcie cos prosze bo zglupialam :)

Buty mogą być pod kolor sukni ( w Twoim wypadku ecru) albo pod kolor bukietu ( jeśli taki jak na zdjęciu, to buty np. różowe). Czerwonych butów z takim bukietem bym nie mieszała. Możesz też obwiązać bukiet kolorową wstążką ( złotą, turkusową, fuksjową - kolor nie może gryźć się z kwiatami) i wtedy buty pod kolor wstążki. Ale to już trochę przekombinowane jak dla mnie.

Gość pani_fiolek
ja mam sukienkę taką śmietankową jasny ecru i mam buty białe i tak ich bardzo nie widać, do tego mam jasny bukiet z kremowymi różami z doadatkiem jakiś kwiatuszków pistacjowych :)