Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrzymuje faceta

Moi rodzice są wściekli że utrzymuje swojego faceta

Polecane posty

Gość utrzymuje faceta

Otóż problem jest natury bardziej osobistej. Mam już jedno dziecko w wieku 7 lat i chcę by miało ono ojca. Dlatego postanowiłam że ja będę faceta utrzymywać, gotować, sprzątać, prać i wszystko robić, tylko dlatego żeby mój syn miał jakiś wzór w domu. Kogokolwiek do naśladowania. Dlatego się z nim związałam. Moja matka do mnie znowu ty robisz na cały dom, przyjdą tez za jakiś czas inne dzieci a ty dalej będziesz robić na chłopa nieroba, zrezygnuj z tego póki czas. Ojciec powiedział że zabierze mi mieszkanie jeśli dalej ten gościu będzie mieszkał pod jego dachem. Więc zabrali do siebie na dzisiejszą noc dzieciaka i ja musze ze swoim zerwać...

Gość fh
Jeśli twoi rodzice chcą kierować Twoim życiem ,to niech też za Ciebie umierają.Nie rozumiem takich spraw.Jak jutro Ci każą jakiemuś "cffaniakowi" na środku miasta loda zrobić ,to też zrobisz?

Gość małgorzata_de_valois
ciesz się, że masz rozsądnych rodziców i że Ci pomogą.

Gość issskra
po co ci taki chlop? co to za wzór? większ a krzywde dziecku robisz

Gość Bambaryka147
Jaki to wzor dla dziecka??????? Facet co mie potrafi palcem kiwnac. No wez nie rozsmieszaj mnie.

Gość ffsaffas
kobiety takich gości właśnie szukają

Gość Witek Kopeć
Szkoda że to nie jestem ja

A co z twoim facetem jest nie tak ze ty go utrzymujesz ? Nie mozne znalezc pracy, niechce mu sie ? niepotrafi byc samodzielny ?

Gość Sug Arg
Dziecko ma dobry wzór Ferdka Kiepskiego

nie sądzę by facet który nic nie robi był dobrym wzorem dla małego chłopca...

Gość kobieta z młodym sercem
też takiego utrzymanka miałam,dużo młodszego,szalonego,wesołego,działał na mnie jak bateria ale po 3 latach miałam dość decydowania i myślenia za dwoje, na dłuższą metę to nie działa a ty,ty masz dzieci i trzymasz takiego byka w domu? moja bateria wkońcu zaczęła na mnie działać jak płachta na byka,zrobiłam się nerwowa bo nic do takiego nie docierało,ciebie też to czeka,posłuchaj lepiej rodziców zanim wpadniesz jak śliwka w kompot i się odniego uzależnisz emocjonalnie,jak go mocno pokochasz będzie ci trudno to przerwać,ja swojego wyrzuciłam,chodził,prosił,przykleił się jak rzep,zastanów się czy jemu zależy na tobie,czy na wygodnym gniazdku,miej oczy otwarte,a taki ktoś wcale nie jest przykładem dla dzieci,nie wyznawaj zasady byle kto aby był,to błąd,to właśnie ze względu na dzieci powinnaś zastanowić się po co ci taki łoś

Gość hania,,,
kobiety moga nie pracowac a chlopak nie?? jest przeciez rownouprawnienie...

Gość oppopo
hehe ty chyba mojego byłego fagasa przygarnęłaś. Odszedł ode mnie do innej właśnie ze względu na to ,że przy niej nie musi pracowac.

Gość chłop z miasta
Rodzice widzą -że masz jedno dziecko z nieudanego związku -chcą dobrze dla ciebie -chcą dobrze dla twojego dziecka -i nie chca by ich wnuk wyrósł na kogoś takiego -nie chcą być robiła na obcego faceta matko jakby moja córka tak sie zachowała to nie wiem co bym zrobił

Gość już nic bym nie
powiedziała gdyby chociaż zajmowal się domem, ale nie robić nic po co Ci jeszcze jedno dziecko w domu, massz jedno to lepiej zainwestuj w nie zamiast dorosłego chlopa utrzymywać