Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z młodym sercem

starsi faceci są nudni

Polecane posty

kurna,nie jestem już młoda ale tak się zdarzało że zawsze miałam równolatka albo młodszego a tymczasem zjawił się starszy o 8 lat, stateczny,poważnie zainteresowany ale nudny jak flaki z olejem,co z takim robić? czy już mam zapomnieć o sexie? kaweczki, kwiatuszki,ciekawe wyjazdy,wszystko nadrabia kasą,taka fajtłapa a ja chcę spontaniczności,chcę jeszcze troche skorzystać życia a tu taki zong,nigdy tak spokojnego i nudnego faceta nie miałam,nie mam na myśli maczo ale faceta z jajami,kurna,coś mi się zdaje że zostanę sama,to ktoś dla małolaty aby wydoić takiego bo mi to niepotrzebne

Gość wlasne M
to prawda sila sie na bycie kims kto dorowna mlodej partnece ale w rzeczywistosci szybko to ich meczy dziady:D

Gość raczej nie nudny tylko zbyt
dojrzały dla Ciebie

a właśnie że nudny,nieśmiały i taki jakiś dziwny,bardzo się stara ale uprzedziłam go że nie iskrzy z mojej strony,że chleba z tego nie będzie, tak to już ze mną jest że muszę czuć to coś, tą niewidoczną magię przyciągania, może przyjdzie z czasem,chyba każdy tam, co?

Gość fvdvfgnhgf
ty chcesz emocji, bad boya, brutala, ruchacza - Ciebie nie interesuje jeszcze stały związek chcesz się bawić. Lepiej go zostaw niech dojrzała kobieta będzie miała dojrzałego partnera.

i tu się mylisz żabo, nie mam 25 lat ale nie jestem starą rurą, uważam że w związku trzeba się czuć fajnie, być sobą,nie nudzić się sobą, można gadać godzinami i jest super, musi być to coś

Gość chcesz albo niedojrzałego
młodzieniaszka albo tzw. piotrusia pana

Gość ja tez sie zauroczylam
to nie kwesta wieku, tylko charakteru, po prost nie pasujecie do siebie, jak byl mlodszy pewnie byl podobny.

Gość ile masz lat Autorko?
i co to znaczy "facet z jajami" dla Ciebie?

Gość Joreeka
dobrze ze nie trafilas na geja

Gość trrrrr
a podoba Ci się z wyglądu? Jest w Twoim typie? Jak się poznaliście i czemu się z nim spotykasz?