Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina123

Czy powinnam zrezygnować z pracy

Polecane posty

Gość marina123

Witam, tydzien temu dowiedziałam się, że jestem w ciązy. co prawda nie byłam jeszcze u lekarza ale zrobiłam 3 testy które pokazały pozytywny wynik. pracuje za granicą przez agencje od ponad 8 miesięcy, praca polega na rozładowywaniu towaru w magazynie odzieżowym. Praca po 10 h w okresie bussy a kartony mają wagę do 15 kg. Nie wiem co robić.... Powiadomić agencje dla której pracuje czy zrezygnować z pracy? Proszę o jakieś rady

Gość sndvknv
jestes teraz nadal z agranica? jezeli masz mozliwosc to idz do lekarza , nie wiem jak z jezykiem albo czy znajdziesz polskiego. ja pracowalam fizycznie do 5 miesiaca. ciaza nie byla zagrozona wiec jakos szlo

Gość marina123
dalej jestem za granicą za tydz będę już w Polsce... Ale to tylko urlop o który postarałam się jeszcze zanim dowiedziałam się, że będę mamą. Praca jest dla mnie ważna ale nie wiem czy na tyle , żeby ryzykować zdrowie dziecka

Gość sndvknv
no calej ciazy i tak nie bedziesz mogla przepracowac. masz fizyczna prace a pod koniec nie dasz rady tak dzwigac. na poczatku nie powinno byc prblemu. skoro za tydz jestes w pl to idz do lekarza i porozmawiaj. mieszkasz w pl i tylko wyjezdzasz czy chcesz zostac tam na stale? ten tydz nic sie nie stanie. czesto kobiety nie wiedza dlugo ze sa w ciazy i zyja jak przed ciaza. nie boj sie, nic sie nie stanie przez te pare dni. staraj sie robic troche wolniej jak mozesz i rob przerwy. bedzie dobrze