Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna18

problem z chłopakiem ... pomocy!

Polecane posty

Gość smutna18

czesc. Jestem z moim chlopakiem od 10 miesiecy wszystko bylo super doslownie bajka, ale gdy wyjechalam za granice( mamy staly kontakt internetowy , skype, gadu-gadu a czasami ja przyjezdzam do niego na troche) przestal byc wobec mnie czuly troskliwy tak jak kiedys, nie mowi o swoich uczuciach nie prawi komplemetow tak jak kiedys STRASZNIE ZAMKNAL SIE W SOBIE, rozmawialam z nim na ten temat to powiedzial ze sie bedzie starac a ja mam byc bardziej wyrozumiala , dac mu troche wiecej luzu. boje sie ze sie od siebie oddalimy strasznie mnie to boli bo sie zmienil chcialabym odzyskac dawnego ukochanego pomocy !

Gość Sasasasasasasasasasasasasasa
Dać mu więcej luzu ? Więcej się nie widzicie niż widzicie ... I on chce więcej luzu ? :O Jak mój chłopak był na miesiąc w Niemczech to takiej miłości jak przez ten miesiąc od niego chyba wcześniej nie zaznałam :D Więc moim zdaniem powinno być odwrotnie .... Powinien tęsknić i ci to okazywać ... no chyba że nie teskni.

Gość smutna18
mówi że tęskni ale że ciężko mu okazywać wobec jakiekolwiek uczucia nie wiem co mam zrobić jak zadziałać jak podsycić żeby mial poczucie ze moze mnie stracic nie chce manipulowac ale chce zeby zaczelo mu przyslowiowi kolo tylka palic bo mam dosc ciagle starania sie i naskakiwania mu niech tez sie wykaże w koncu