Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAklopotana90

JAK TO W KONCU Z TYM JEST ?!

Polecane posty

Gość ZAklopotana90
no dobrze, ale wytlumaczcie mi to, bo mimo wszystko ciekawi mnie dlaczego tak sie dzieje : cytat : "ja juz tez opisywalam swoj przypadek, ale przypomne w skrocie, pieerrwszy test zrobilam po terminie spodziewanej @, wyszedl negatywny, powtarzalam testowanie wiele razy zawsze negatywne, wizyty u lekarzy ogolnych, u ginekologow, badania hormonow, krew, mocz, normalnie wszystko robilam! i nikt nie zauwazyl. W koncu miesiac pozniej okresu dalej brak i tu o dziwo test pozytywny! na usg okazalo sie, ze fasolka ma juz ponad 7 tygodni i sliczne bijace serduszko a moj negatywny test wlasnie wcina raczki i smieje sie do mnie pozdrawiam i trzymam kciuki!"

Gość mariolka5345
ja robilam test z moczu nie bete , i nie zarzylam tabletki poronnej, choc slyszalam ze ona raczej nieskuteczna jest, na jakims forum czytalam,ale nie wiem czy tak jest,nikogo takiego nie znalam kto zażywa;l beta raczej sie nie myli,ale na ta tabletke bym nie liczyla,podobno w dni plodne nie dziala

Gość dominikakochana
mi beta nie pokazala ciazy bo byla za wczesnie robiona, testy tez nie wskazywaly dopiero badanie usg :)

Gość Bambaryka147
Bosz, ale ona nie dostala kolejnego okresu. A ty dostalas, poza tym, zarzylas ecspelle. Dziewczyno czy ty jestes normalna? Czy dopierp za 9 miesiecy uwierzysz, ze nie jestes w ciazy????

Gość dominikakochana
nie pamietam ktory to byl tydzien,ale musialo byc pozno skoro usg juz widzialo

Gość Bambaryka147
Ale ona robila bete miesiac i kolejna dwa miesiace po stosunku.....i tu beta by na 100 procent wykazala ciaze.

Gość ZAklopotana90
kurcze ale powtarzana beta tez moglaby sie pomylic i to robiona w innym laboratorium?

Gość mariolka5345
ja mialam dwa okresy w ciazy, w sumie to jeden obfity i mocny a ten drugi trwal jakies 2 dni i byl bardzo skapy,wtedy juz czulam ze to ciaza

Gość Wiotkawiola
Beta sie nie myli, zwlaszcza miesiac od ew zaplodnienia....

Gość dsfsdgsgff
najlepiej robic badania w szpitalu,laboratoria czesto sie myla,

Gość ZAklopotana90
dominika - ale ile razy robilas bete? i naprawde nie pamietasz czy po miesiacu czy po dwoch ja robilas, czy jeszcze wczesniej :(?

Gość ZAklopotana90
ja robilam w dwoch laboratoriach, wiec mam nadzieje, ze pomylki nie bylo akurat pod tym wzgledem

Gość 21...
hej, też się martwię. uprawiałam seks 11 marca, z gumką , chłopak nie skończył we mnie, ale na mojej dłoni. 25 marca dostałam jakiegoś plamienia, brązowy śluz ze skrzepami, po tygodniu takiego plamienia dostałam bardzo obfity okres, również ze skrzepami, który trwał aż 2 tygodnie! 23 kwietnia znowu dostałam okres, który trwa już tydzień. I tu moje pytanie, czy jakimś cudem mogę być w ciąży?? martwie się ze na ręce przeniosłam te plemniki 11 marca, a wtedy miałam dni płodne. jednak czy jest możliwe, że później miałabym taki długi okres, a druga miesiączka byłaby normalna i w terminie? kurcze jestem straszna panikarą, doradźcie coś

Gość gdfgdsfs
to ciaza

Gość Bambaryka 147
Nie dzszcsobie przetlumaczyc to idz na usg.....lekarz sie pewnie niezle ubawi, jak uslyszy twoja historie.

Gość dominikakochana
nie pamietam

Gość fdgfdgdgdfg
niby maloprawdopodobne by betra sie mylila a jednak twoje objawy ewidentnie swiadcza o ciazy, idz do ginekologa

Gość 21...
co myślicie?

Gość ZAklopotana90
czyja historie ;>

Gość ZAklopotana90
fdgfdgdgdfg - najpierw piszesz sarkastycznie, potem powaznie, juz nic nie rozumiem ;-)

Gość jest mozliwe 21
miesiaczki sie zdarzaja w ciazy,nawet kilka moze wystapic,moj ginek tak mowil mi

Gość dojrzałakobietka
zaklopotana moim zdaniem jestes w ciazy a kolezanka z nikiem 21 panikuje

Gość ZAklopotana90
MYSLICIE, ZE TE OBJAWY CIAZOWE TO MOGA BYC SKUTKI DWU/TRZYKROTNEJ ZMIANY SRODKOW ANTYKONCEPCYJNEJ ( od tamtego stosunku dwa trzy razy zmienialam

Gość Bambaryka 147
Twoja historie....po stosunku wziela escapelle, potem miala normalnie okres, 2 testy beta nie wykazaly ciazy (2 miesiace po stosunku) i dalej sobie wkreca ciaze....jak poprosisz o usg bo myslisz ze jestes w ciazy, to sie usmieje. Ale moze powinnas isn na to usg, bo inaczej przez nastepne 7 miesiecy bedziesz tu zadawac pytanie czy mozesz hyc w ciazy....

Gość Bambaryka 147
Oczywiscie, ze tak. Wez sobie ulotke i poczytaj....

Gość ZAklopotana90
dojrzałakobietka - dlaczego uwazasz, ze objawy sa wiarygodniejsze od bety?

Gość ZAklopotana90
Bambaryka147 JAK MAM SIE NIE PRZEJMOWAC PO TYM CO NAPISALA dojrzalakobieta

Gość 21...
przed tą miesiączką piersi bolały mnie tak jak zawsze, nie jakoś inaczej, kurcze martwię sie trochę. wiem ze zdarzają sie miesiączki w czasie okresu, ale są bardziej skąpe, a moje dwie ostatnie były bardziej obfite niż zawsze... zresztą w ogóle miesiączki zaczęły mi się wydłużać , trwają tak 9-10 dni...

Gość Bambaryka 147
Dojrzala sobie jaja z ciebie robi. Mdlosci, bol brzucha czy piersi to skutki uboczne przyjmowania tabletek.....powiedz mi, co cie przekona, ze nie jestes w ciazy????

Gość Bambaryka 147
A tak wogole to po co tak czesto te tabletki zmienialas?