Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka psychicznej matki

Psychiczna matka.

Polecane posty

Mam problem z nienormalną matką.Jestem w 2. klasie liceum,ze wszystkim sobie radzę,tylko nie z jednym przedmiotem.Poprosiłam matkę o pomoc.Odpytywała się mnie rzeczy arcybanalnych,podstawy,a ja problem mam z rozwiązywaniem zadań.Zaczęła się rzucać,że mam jej nie poprawiać,rzuciła książki o ziemię,mnie zrzucła z kanapy,zaczęła targać,drzeć się?Jak nie poprawię to nie zdam,muszę to dobrze napisać.Nie wiem co w nią wstąpiło,zawsze miła i sympatyczna,a dziś?Boję się wyjść z pokoju,zabrać porwaną książkę z ziemi.Co mam robić?Ten sprawdzian to dla mnie ostatnia szansa. :(

Gość nie każde dziecko jest zdolne.
a co to jest? może ja ci pomogę jeśli coś pamiętam. co to za przedmiot?

Mamabruma-mam za mało czasu,jest 21,a poprawa jutro na 1 lekcji. Nie każde dziecko jest zdolne.-Bardzo dziękuję za pomoc,ale przez internet nie za wiele się nauczę.Chodzi tu o matematykę,konieczne jest rysowanie,więc ktoś musi być obok mnie.

A w ostatecznosci zalatw sobie na jutro zwolnienie lekarskie i na przyszlosc nie odkladaj nauki na ostatnia chwile , bo sama widzisz co z tego wynika.

a jakie rysowanie? takie z cyrklem? chodzi o wyznaczanie przekątnych, itd.?

najlepiej by było jakbyś zadzwoniła do kogoś z klasy, kto jest najlepszy z tej matematyki i poprosiła czy możesz wpaść, żeby ci wyjaśnił to czego nie rozumiesz. szkoda tylko, że się tak późno obudziłaś. nigdy nie zostawiaj niczego na ostatni dzień, bo nie przewidzisz zdarzeń losowych.

Mamabruma-Nie podejdę do niej,normalnie nogi mi się uginają.A nauki nie odkładam na ostatni moment.Staram się,ale nic nie rozumiem.Zwolnienie nie wchodzi w grę,muszę to napisać. Nie każde dziecko jest zdolne.-Naprawdę,nie pomożesz mi wirtualnie.To jest za ciężkie.

Mam kumpla dobrego z matmy,ale wstyd mi dzwonić do niego o takiej porze,zważając na to jak daleko od siebie mieszkamy.Mieszka w Markach,ja w samym środku Warszawy.

to do niego jedź! ja mieszkam jeszcze dalej na obrzeżach warszawy. schowaj dumę w kieszeń i walcz o ocenę. dzwoń! marki to nie koniec świata. poproś tatę, żeby cię podrzucił, albo wskakuj w autobus, a z powrotem zadzwonisz po taksówkę, bo pewnie skończycie po północy (...albo nad ranem). nie trać czasu. działaj!

(jutro po zaliczeniu kupisz mu coś w sklepiku szkolnym w ramach podziękowania za pomoc.) trzymam kciuki, żeby ci się udało!

Dzięki za motywację,jadę właśnie autobusem do niego z wielką czekoladą na owocną naukę.Pozdrawiam i dzięki za radę. :)

I jak? I jak? :) Jak poszło?! Napisz! Trzymałam kciuki za sprawdzian!

Naprawdę super,mam 4. :)

yay!!! :D no widzisz? a tak się niepotrzebnie martwiłaś. :) następnym razem nie zostawiaj takich rzeczy na ostatnią minutę, bo po co się stresować. a kolega jak? do której siedzieliście nad tą matmą? pewnie do świtu? :)

Wyszłam od kolegi o 3 nad ranem,a skończylibyśmy trochę wcześniej źebysmy tyle nie gadali na tematy niezwiązane z matmą. ;)

haha ;) a jak wróciłaś? nocnym, taxi, czy ktoś po ciebie wyjechał? kup koledze coś w sklepiku w szkole za tą dyspozycyjność na ostatnią chwilę, bo mógł się wykręcić, a jednak ładnie się zachował że zechciał ci pomóc i zarwać nockę, tym bardziej że się tak ładnie wyciągnęłaś na 4 super! tak trzymaj! powodzenia z pozostałymi zaliczeniami! pozdrawiam :)

Och,nic nie sprawia mi takich kłopotów jak matma,więc o pozostałe przedmioty ne mam co się martwić.A kumpel tak,wspaniały.Jeszcze uraczył mnie szarlotką własnej roboty i dwoma kubkami kawy.W ramach rewanżu zaprosiłam go do kina,a potem wpadniemy do naszej ulubionej lodziarni na wielki puchar lodów.Oczywiście ja stawiam. ;)

A wróciłam taksówką,z owym kolegą.Bał się,że taką kruszynę niewyspaną jeszcze kto zachce porwać. :D

heh :) no to super! pozdrawiam raz jeszcze w taki razie! miłego wieczoru :)

Dzięki i nawzajem. :)